Přejít na obsah


Fotka

Animované štatistiky pre každého(GG,GSAK,MyFound)


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
117 odpovědí na toto téma

#101 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 744 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2013 - 9:08

Tak nevím, co dělám špatně. Nastavím nick, cestu k databázi,zatím bez výstupu na FTP, jen aby se soubor ukládal na disk + zobrazit v prohlížeči, (+ nastavím cestu kam se má ukládat) v okně mi to napíše: Spustené generovanie Hranice zistené Štáty zistené Mapka vygenerovaná a okamžitě vyběhne chybová hláška "Out of Memory" Zkoušel jsem po restartu PC a znova... Podotýkám, zkouším prográmek poprvé... :-(
  • 0

#102 klama

klama

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 750 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2013 - 9:18

Okamzite vyhodi chybovu hlasku?Kde si si to nainstalil?Ak mas w7 tak to nedavaj do PF. Ak to prislo k bodu ze mapka vygenerovana - tak to spadlo az pri samotnom generovani gifu... Ake mas parametre v nastaveniach co sa tyka rozmerov obrazka?
  • 0

Hrať sa môže každý a v každom veku...
http://mozigo.zubor.net/?q=node/388
S MoZiGo to je jednoduchšie...ledaže je tu ešte MoZiLive

http://mozilive.zubor.net/navod.htm


#103 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 744 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2013 - 9:20

Tak jsem zkusil kliknout na "Po mesiacoch v troch fazach" a to mi proběhlo... Nevygenerovala se mapka "Po hladacích dnoch"
  • 0

#104 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 744 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2013 - 9:21

Mám Win7. Co znamená, že nemám dávat do PF? Jinak ta hláška se vyhodila okamžitě po hlášce: "Mapka vygenerovaná"
  • 0

#105 klama

klama

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 750 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2013 - 9:24

(PF)=Program Files - ide o to ze program si zapisuje pre jednoduchost do podadresara do ktoreho bol nainstaleny...
  • 0

Hrať sa môže každý a v každom veku...
http://mozigo.zubor.net/?q=node/388
S MoZiGo to je jednoduchšie...ledaže je tu ešte MoZiLive

http://mozilive.zubor.net/navod.htm


#106 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 744 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2013 - 9:34

Mám ho nainstalovaný do c:\Programy\ A protože nálezy po měsících vyjede, asi to bude opravdu něco s pamětí, ale nevím co :-( mám 4GB RAM... Animované po měsících - proběhne Animované se sněžením - proběhne Animované po dnech - hodí chybu Out of Memory EDIT: Tak jsem zkusil upravit výřez svých nálezů jen pro ČR a v pořádku i pro animované po dnech. Vypadá to, že program nedá příliš velkou mapku, díky tomu, že mé nálezy jsou roztroušené na velké ploše :-) Když tu mapku uměle zmenším, tak je to v pohodě... Chtěl jsem ji přiložit, ale koukám, že celou mapku kvůli omezení velikosti nevložím :-)
  • 0

#107 klama

klama

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 750 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2013 - 10:11

Naroky na pamat rastu najma poctom frameov~v pripade volby podla dni a rozmerov samotneho gifu. Skus sa pohrat s rozmerom sirka mapky v parametrizacii. Ak mi vies nejako poslat tvoju dbazu nalezov, mohol by som to skusit u seba, takto len teoretizujem. mozigo(zavinac)zubor.net
  • 0

Hrať sa môže každý a v každom veku...
http://mozigo.zubor.net/?q=node/388
S MoZiGo to je jednoduchšie...ledaže je tu ešte MoZiLive

http://mozilive.zubor.net/navod.htm


#108 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 301 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2013 - 15:12

Existuje nová verze Genanim? Na Mozigu ji nemohu najít a stará přestala pracovat. Nebo nedala by se prodloužit platnost? Má sice drobné chyby, ale používat se dá.
  • 0

#109 klama

klama

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 750 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2013 - 19:10

Uz existuje...
http://mozigo.zubor....nim.1.1.7.1.exe
Neviem ake drobne chyby mas na mysli, mozes to upresnit?



  • 0

Hrať sa môže každý a v každom veku...
http://mozigo.zubor.net/?q=node/388
S MoZiGo to je jednoduchšie...ledaže je tu ešte MoZiLive

http://mozilive.zubor.net/navod.htm


#110 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 301 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2013 - 19:27

Už jsem to psal: Přenos na FTP nefunguje, posílá to jiný soubor. Konkrétně Geogetkrajeokresypomes.gif místo mpikGeogetkrajeokresypomes.gif A druhá věc: Když loguju ten samý den, co jsem našel, nevygernerují se nálezy za poslední den. Je nutno den počkat. A taky mám pocit, že naposled nějak nešlo automatické určení měřítka, mám sice skoro všechno u nás, ale poslední nálezy před vypršením platnosti, jsem měl v Chorvatsku. Ale to píšu před stažením nové verze. Zkusím.
  • 0

#111 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 301 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2013 - 20:24

Po stažení nové verze: Něco tam chybí. Vyskakuje mi okno ... no such table regiony. FTP se nakonec zdá, že funguje. Jen mě spletl rozdíl 2 hodin v čase souboru, ale ono to na serveru asi jede v UTC. Název souboru jsem si opravil v šabloně. Jen se mi teď nelíbí jak to vypadá, protože po nálezech v Chorvatsku se mi generuje moc vysoký obrázek, kde chybí státy - vím že můžu mít státy světa, ale já chci radši okresy. Asi to oříznu buď ručními souřadnicemi, nebo v HTML nastavením výšky okna. To generování dnešních nálezů nezkusím, žádné dnes nemám.
  • 0

#112 klama

klama

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 750 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2013 - 20:52

To ftp som svojho casu kontroloval a podla mna si si vtedy urobil chybny zaver...
Jedine co som zmenil bol datum expiracie programu - je nastaveny na 1.1.2014
Dnesne nalezy som neopravil...
Zabudol som napisat, ze som do instalacky doplnil databazu - nechapem ako to mohlo predtym vobec fungovat bez czsk.sqlite databazy...
Pls stiahni si toto.
http://mozigo.zubor....nim.1.1.7.2.exe
  • 0

Hrať sa môže každý a v každom veku...
http://mozigo.zubor.net/?q=node/388
S MoZiGo to je jednoduchšie...ledaže je tu ešte MoZiLive

http://mozilive.zubor.net/navod.htm


#113 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 301 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2013 - 23:55

Ona tam totiž zůstává viset cesta na ftp server, kterou tam vůbec nemám. Nevím, jestli to nebylo tím. Pak jsem se taky motal v tom, jestli tam má být to nickGeoget.... nebo jen Geoget... Ale zdá se mi, že teď se to na FTP nahrává. Když to (podle mě) dělalo psí kusy, neřešil jsem to a na FTP jsem soubor vždy nahrál Total Commanderem. Ale teď se mi zdá, že ta cesta /media/hdd ničemu nevadí, na FTP server se mi to nahrálo. Jen to co se nahrálo na FTP, nelze zobrazit. To co se vygenerovalo na disk, zobrazit lze. Teď to mám na profilu, ale nahrál jsem si tam ten GIF z disku. To co se nahrálo přes FTP přímo z programu, se nezobrazilo. Po stažení této poslední verze už to nehlásí, že něco chybí.
  • 0

#114 klama

klama

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 750 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2013 - 5:37

mpik napsal/a:
Ale teď se mi zdá, že ta cesta /media/hdd ničemu nevadí, na FTP server se mi to nahrálo. Jen to co se nahrálo na FTP, nelze zobrazit. To co se vygenerovalo na disk, zobrazit lze. Teď to mám na profilu, ale nahrál jsem si tam ten GIF z disku. To co se nahrálo přes FTP přímo z programu, se nezobrazilo.

Po stažení této poslední verze už to nehlásí, že něco chybí.

Ja som si to simuloval na ftp server ktory mam doma v satelitnom prijimaci s Linuxom a na ziaden problem som nenarazil...
Skusil by som stiahnut ten subor z toho nahraneho ftp cieloveho miesta a nechat binarne porovnat s tym co mas ako original na disku. Mozne priciny
- binarne sa subor nakopiruje spatne
- vlastnicke prava na serveri pre adresar/subory pre ftp nie su dostupne pre vsetkych userov/procesy
- cache browsera,servera

Ina pricina ma nenapada...
Pripadne ak by to stale neslo, tak by som potreboval konto na ten ftp server - skusil by som si to skopirovat z programu, takto iba teoretizujem.
  • 0

Hrať sa môže každý a v každom veku...
http://mozigo.zubor.net/?q=node/388
S MoZiGo to je jednoduchšie...ledaže je tu ešte MoZiLive

http://mozilive.zubor.net/navod.htm


#115 Paullow

Paullow

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 331 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2014 - 10:06

Je tahle aplikace stále vyvíjena?

Zkoušel jsem hledat na mozigo.zubor.net, ale není tam o ní ani zmínka a starší verze nelze ani spustit.

 

MyFounds je nanic, protože teď neumí načítat z PQ GPX, takže bych uvítal, kdyby tenhle program fungoval...


  • 0
Pokud lovíš s partou přátel, pak i ta nejnudnější multina je jako procházka růžovou zahradou.

#116 klama

klama

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 750 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2014 - 10:47

Je tahle aplikace stále vyvíjena?

Zkoušel jsem hledat na mozigo.zubor.net, ale není tam o ní ani zmínka a starší verze nelze ani spustit.

 

MyFounds je nanic, protože teď neumí načítat z PQ GPX, takže bych uvítal, kdyby tenhle program fungoval...

V tomto projekte pre minimalny zaujem nema podla mna zmysel pokracovat.

 

Cez LiveAPI je stiahnutie nalezov omnoho rychlejsie a najma mozes si to spravit vtedy ked chces - samozrejme to plati aj pre BM userov.

http://mozilive.zubo...all_1.2.4.6.exe


  • 0

Hrať sa môže každý a v každom veku...
http://mozigo.zubor.net/?q=node/388
S MoZiGo to je jednoduchšie...ledaže je tu ešte MoZiLive

http://mozilive.zubor.net/navod.htm


#117 Paullow

Paullow

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 331 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2014 - 17:27

Jenomže když jsem to zkoušel rozchodit u známého, který má přes 20 tisíc nalezených, tak to nechtělo za žádnou cenu fungovat, takže bychom u toho uvítali možnost nahrát rovnou PQ a netahat to ze serverů Groundspeaku.


  • 0
Pokud lovíš s partou přátel, pak i ta nejnudnější multina je jako procházka růžovou zahradou.

#118 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 301 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2014 - 17:57

Škoda, už to nepoužívám, některé věci tam nechodily jak měly. Třeba mi nešlo udělat jen kraj/okres/stát... To mi nevadilo, dokud jsem nenašel pár keší v Chorvatsku. Najednou z toho byla dlouhá nudle a pochopitelně mimo čr/sr bez mapové kresby. FTP taky přenášelo něco jiného než mělo. Nevadí, díky za prográmek, pro několik lidí to opravdu nemá cenu dělat.

Mozilive stahovat a instalovat nebudu. Nic proti tomu nemám, ale jedu už delší dobu na Geoget a nechci to měnit. Uvidíme, co bude umět nový Stator, který by měl nahradit generátor statistik GGstat.

Mě ani tak nešlo o animované statistiky (animace na většině stránek působí dost rušivě), ale spíš o to, abych si mohl udělat puntíkovaný kraj nebo okres. Protože většinou hledám jen v okolí a to je na mapě ČR celé červené a třeba Moravu mám skoro celou bílou. I když už někdo jižní Čechy udělal do gifu, v puntíkovaných mapách to není.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama