Přejít na obsah


Fotka

GgStat - 1.1.36


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
48 odpovědí na toto téma

#1 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2013 - 15:40

Nová verze GgStatu je opět na svém místě http://geoget.ararat...r:skript:ggstat jako GIP balíček. Pozor, přepisuje soubory Template.cz a Template.en v adresáři script\GgStat. Soubor Template.tabmenu.cz je příklad jak využít v profilu menu. == 1.1.36 == * Přidána proměnná %TOTALDISTANCE% * Přidáno Number (pořadové číslo) do TagCustomizedList * Oprava chyby v měsíčním průměru u přestupného roku * možnost definování vlastních typů map DEFINEMAPTYPE * Přidány mapy Francie, Ostravy a Brna * Oprava zobrazení TagCustomizedList Žádné převratné změny
  • 0
MaFa

#2 weri

weri

    weri.cz

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 532 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2013 - 16:45

Díky za novou verzi, nejvíce jsem se těšil na mapu Francie, kde mám celkem dost naloveno, ovšem nedaří se mi to zprovoznit.

Do templatu jsem mezi ostatní mapy dal následující řádky:
ReadState France
Header Nálezy podle regionu Francie
SPLIT 2
#FindsByCountyPie none
FindsByCountyTable none
WIDTHNEXT 430
FindsByCountyMap Flags:N none


Výpis keší v jednotlivých státech je správně, ale mapa se nezobrazuje (Chyba, některý z parametrů byl zadán špatně).

Poradí mi někdo, co mám špatně? Díky
  • 0

Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!


#3 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 277 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2013 - 17:02

Chyběj tagy. Bez nich je výsledkem URL grafu s prázdnými datovými sériemi a to zahlásí chybu.

EDIT: Aha, tak trochu kecám. Území (na úrovni našich krajů) Francie má. I tabulka se vytvoří. Že by nám chtěl MaFa něco nenápadně naznačit novým příkazem DEFINEMAPTYPE FRkraj France...?!?B)
Jdu to testovat...




  • 0

#4 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 277 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2013 - 17:42

Nahlédnutím pod sukýnku zjišťuji, že Francie je už přidána (jak ostatně MaFa psal) a DEFINEMAPTYPE umožňuje přidat další, zatím nepřidané mapy. Vše by tedy mělo být vpořádku, ale URL mapy má prázdné datové série. Nějak to nechápu...:(




  • 0

#5 Netorack

Netorack

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 340 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2013 - 17:46

U mě stejné problémy. Dtto pak u Ostravy a Brna (které se pokouším definovat stejně jako již dlouho fungující Prahu).
  • 0

#6 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2013 - 18:46

To je tak, když se něco dělá narychlo, pak se snadno prohodí kraje a okresy, případně zapomenou mezery. Takže nová opravená verze 1.1.36a
  • 0
MaFa

#7 weri

weri

    weri.cz

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 532 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2013 - 18:59

MaFa napsal/a:
To je tak, když se něco dělá narychlo, pak se snadno prohodí kraje a okresy, případně zapomenou mezery.

Takže nová opravená verze 1.1.36a


Díky, Francie už funguje. Bohužel jsem ale zjistil, že těch regionů mi chybí sakra hodně :)

EDIT: Beru zpět, narazil jsem problém s Provence, který jsem poslal ve vlákně věnovaném mapám.
  • 0

Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!


#8 KIM-PA

KIM-PA

    KIM-PA

  • Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2013 - 15:14

Ahoj, měl bych malý dotaz (a zase nevím, jestli ve správném vláknu :-) ) Ve vláknu věnovaném GSAK jsem narazil na statistiky generované ve formě záložek členěných podle klíče který si uživatel zadá. Vypadá to vcelku zajímavě a přehledně, a napadlo mě, jestli náhodou neexistuje nějaká takováto varianta i pro generování statistik z Geogetu? díky
  • 0

#9 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 452 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2013 - 15:28

Co myslis tou variantou? V GgStatu si muzes udelat zalozky libovolne a sam si reknes, co v nich kde chces mit. Zalozky muzes pridavat i ubirat podle libosti.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#10 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 989 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2013 - 15:28

Primo v Ggstatu mas dve ukazkove sablony, a jedna z nich generuje prave do zalozek. Je na mysli tohle?
  • 0

#11 KIM-PA

KIM-PA

    KIM-PA

  • Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2013 - 15:34

hm, tak to jsem se zase jednou předvedl :-) omlouvám se že mi to uniklo, a jdu hledat, jak to zavést. díky moc
  • 0

#12 KIM-PA

KIM-PA

    KIM-PA

  • Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2013 - 16:00

Tak přeci jen ještě jednou. Podíval jsem se na ukázky profilů na stránce GgStat, a ano, to je to co mám na mysli. Ale přiznám se, že jsem zkoušel prohlížet všechny možné (z dosud nepoužitých) instrukce a scripty, ale nějak opravdu nemůžu najít ten bod odkud pohnu zeměkoulí. Nemohli byste prosím někdo poslat odkaz na stránky s popisem jak ty záložky nadefinovat? díky moc
  • 0

#13 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 452 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2013 - 16:12

Po instalaci ggstatu mas na disu 2 ukazkove soubory *.cz, jeden je se zalozkama, druhy bez nich.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#14 weri

weri

    weri.cz

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 532 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2013 - 16:13

KIM-PA napsal/a:

Nemohli byste prosím někdo poslat odkaz na stránky s popisem jak ty záložky nadefinovat?
díky moc


Mrkni na šablonu "Template.tabmenu.cz", kterou bys měl mít ve složce "GeoGet\script\GgStat"
  • 0

Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!


#15 KIM-PA

KIM-PA

    KIM-PA

  • Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2013 - 16:45

Super - to je přesně to, co mě vytrhlo z pátrání. Už se podařilo :-) díky, díky, díky, Pán Bůh vám to oplatí na keších :_)
  • 0

#16 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 277 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2013 - 16:27

Inspirován novými mapami ve statistikách do profilů na Project-GC, kde má každá mapa v záhlaví sadu přepínacích tlačítek, jsem lehce modifikoval šablonu GgStatu. Mapa ČR (případně i jiných zemí) tak umožňuje přepínat mezi zobrazením krajů a okresů. Tím, že jsou obě mapy kvalitně provedeny, hezky to na sebe lícuje a přepínání vypadá moc pěkně. Upravená část šablony obsahuje:

HTML <button href='#' onclick="document.getElementById('CRkraje').style.display= '';document.getElementById('CRokresy').style.display='none';return false;">kraje</button>
  HTML <button href='#' onclick="document.getElementById('CRkraje').style.display= 'none';document.getElementById('CRokresy').style.display='';return false;">okresy</button>
  HTML <div id='CRkraje' style='display: ;'>
  FindsByKrajCZMap Flags:N none
  HTML </div>
  HTML <div id='CRokresy' style='display: none;'>
  FindsByOkresCZMap Flags:N none
  HTML </div>
Pokud budeme chtít pod mapou vypsat i tabulku krajů a okresů, upravíme takhle:

HTML <button href='#' onclick="document.getElementById('CRkraje').style.display= '';document.getElementById('CRokresy').style.display='none';return false;">kraje</button>
  HTML <button href='#' onclick="document.getElementById('CRkraje').style.display= 'none';document.getElementById('CRokresy').style.display='';return false;">okresy</button>
  HTML <div id='CRkraje' style='display: ;'>
  FindsByKrajCZMap Flags:N none
  SPLIT 2
  WIDTHNEXT 370
  MAXTABLELINESNEXT 10
  FindsByCountyTable none
  WIDTHNEXT 370
  RANGETABLELINESNEXT 11 20
  FindsByCountyTable none
  HTML </div>
  HTML <div id='CRokresy' style='display: none;'>
  FindsByOkresCZMap Flags:N none
  SPLIT 2
  WIDTHNEXT 370
  MAXTABLELINESNEXT 20
  FindsByCantonTable none
  WIDTHNEXT 370
  RANGETABLELINESNEXT 21 40
  FindsByCantonTable none
  HTML </div>
Výsledek je k vidění u mne v profilu...

EDIT: odsmajlíkováno

  • 0

#17 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 150 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2013 - 21:02

dobrá práce :) budu to muset nastudovat.
  • 0

#18 KIM-PA

KIM-PA

    KIM-PA

  • Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2013 - 9:16

Ahoj, měl bych zase jednou prosbu k někomu znalejšímu než jsem já (což tady je většina :-) Po poslední radě, kterou jsem dostal, se mi podařilo zprovoznit statistiky ve formě záložek. Včera jsem se pokusil o doplnění pár detailů, a nějakým způsobem se mi roztáhly záložky na celou šíři zobrazovacího pole a s tím se i změnila velikost textu v těchto záložkách. Vypadá to nehezky, ale vůbec se mi nedaří vymyslet co udělat, aby se záložky takto neroztahovaly. Také jsem zkusil upravit statistiky podle nápadu o dva příspěvky výš - přepínač KRAJ/OKRES na mapě, a asi je potřeba ještě někde něco upravit, protože se mi sice verze Kraj zobrazila, i přepínač se objevil, ale veškeré dále generované údaje se už nevygenerovaly, a při stisku tlačítka Okres se statistiky přestaly zobrazovat úplně. najde s eněkdo, kdo poradí? díky a pěkný den KIM-PA
  • 0

#19 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 277 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2013 - 9:21

KIM-PA napsal/a:
Také jsem zkusil upravit statistiky podle nápadu o dva příspěvky výš - přepínač KRAJ/OKRES na mapě, a asi je potřeba ještě někde něco upravit, protože se mi sice verze Kraj zobrazila, i přepínač se objevil, ale veškeré dále generované údaje se už nevygenerovaly, a při stisku tlačítka Okres se statistiky přestaly zobrazovat úplně.

Aha, sorry. Překopíroval jsem část své šablony, ve které mám ale udělané sbalování/rozbalování sekcí a zapomněl jsem tam jeden </div> navíc. Opraveno nahoře a tobě se omlouvám...
  • 0

#20 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 277 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2013 - 9:29

To první je způsobený vlastně skoro tím samým. Nemáš řádně napárované tagy <div>...</div> případně <span>...</span>. Zkontroluj si párovost těchto značek v kódu, který jsi vložil...




  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama