Přejít na obsah


Fotka

Propojení navigace Garmin a Geocaching.com (Přenést do GPS)


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
11 odpovědí na toto téma

#1 Taddeo

Taddeo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2013 - 19:28

Jsem se zase nudil, tak jsem sepsal návod -> http://forum.ubuntu....p?topic=66670.0
  • 0

#2 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 312 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2013 - 19:53

Nahod to prosim i sem na Geowiki :)Urcite se najde par lidi, co ti za to budou vdecny (ja to vyzkousim hned, jak se dokupu rebootnout do bubuntu.) PS: jde to rozchodit i pro chrome (a jeho odnoze)?
  • 0

#3 Taddeo

Taddeo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2013 - 20:06

Ok, nahodím :) Ostatní prohlížeče budu muset otestovat, protože je normálně nepoužívám, ale když najdu řešení, tak ho doplním.
  • 0

#4 100Dteam

100Dteam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 219 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2013 - 18:21

díky, návod je super, první jsem ho objevil na G+ přesdílený od Ubuntu, tak jsem koukl sem, že bych ho přidal a ono to tu je už od původního autora :) ještě jednou díky
  • 0

#5 kmenicka

kmenicka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 112 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2013 - 18:40

Je hezký, jaxto udělal, ale co mi s os linux mint. Nevíš o něčem? Kvůli tomu jsem začal používat WIN XP.
  • 0

#6 Taddeo

Taddeo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2013 - 22:24

100Dteam napsal/a:
díky, návod je super, první jsem ho objevil na G+ přesdílený od Ubuntu, tak jsem koukl sem, že bych ho přidal a ono to tu je už od původního autora :)

ještě jednou díky


To víš, to je tak, když jsem, co se týká Ubuntu, všude admin :) Jsem rád, že se to někomu hodilo.
  • 0

#7 Taddeo

Taddeo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2013 - 22:25

kmenicka napsal/a:
Je hezký, jaxto udělal, ale co mi s os linux mint. Nevíš o něčem? Kvůli tomu jsem začal používat WIN XP.


Tak mint staví na Ubuntu, takže by neměl být problém ten repozitář používat, ne? Deb balíček, jako deb balíček. Zkus to a dej vědět.
  • 0

#8 Taddeo

Taddeo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2013 - 22:37

petulinka1 napsal/a:
PS: jde to rozchodit i pro chrome (a jeho odnoze)?


V Chromiu mi to funguje taky, stačí opravdu jen nainstalovat do systému ten deb balíček garminplugin. Může se ti ovšem stát, že se ten plugin při spuštění nenačte (to okno při importu do navigace), pak je potřeba načíst ho ručně, prohlížeč by ti to měl nabídnout. Ovšem může to být i tím, že tento prohlížeč nemám poladěný, defakto jsem ho jen nainstaloval kvůli tomu testu.

Doplním to do původního návodu.

EDIT: Tak Opera pod Ubuntu taky nemá problém a plugin je funkční.
  • 0

#9 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 312 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2013 - 11:35

Super, takze o duvod vic rozchodit poradne GG pod wine a uz skoro nebudou treba widle :DDiky
  • 0

#10 Taddeo

Taddeo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2013 - 12:56

petulinka1 napsal/a:
Super, takze o duvod vic rozchodit poradne GG pod wine a uz skoro nebudou treba widle :DDiky


Myslíš GeoGet? Ten funguje, viz link se screenem Instalace i spuštění bez problému.

http://ubuntuone.com...Oab5SXpk5ADlLj4

Edit: Teď jsem si importoval databázi a funguje to, nevidím důvod proč to nepoužívat ;)
  • 0

#11 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 312 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2013 - 13:00

Jo, to vim. Ale roczhodit statistiky je jinej levl. :D
  • 0

#12 Taddeo

Taddeo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2013 - 13:01

petulinka1 napsal/a:
Jo, to vim. Ale roczhodit statistiky je jinej levl. :D


Co konkrétně ti tam nejde, zatím to zkouším a všechno mi funguje.

EDIT: Mrkni se -> http://ubuntuone.com...KRJCHwjwpOkwoH8
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama