Přejít na obsah


Fotka

SolveHelper


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
93 odpovědí na toto téma

#21 Fukar

Fukar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 341 příspěvků(y)

Publikováno 05 březen 2013 - 23:09

Dík. V té nové verzi je to jasný. Už si rovnám ten svůj chlívek :D
  • 0

Člen týmu URNA - Útvar Rychlého NAlezení.
Lovem postižen na 100%.


#22 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 921 příspěvků(y)

Publikováno 05 březen 2013 - 23:12

geoFukar: tak si ten ini pak radeji nekam zazalohuj, pokud nestihnu do dalsi verze vymyslet nejake elegantni custom ini :P
  • 0

#23 kacheri16

kacheri16

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2013 - 13:28

Roman_Jaromer napsal/a:
Mám několik odkazů na hledání podobných obrázků, či vyhledávání zvukových souborů či ukrývání dat v obrázcích, máš zájem? Samozřejmě nějaké ty odkazy na řešitele kódovaných obrázků (ale ty asi budeš už mít)...


Zdravim
o tuhle zalezitost pro hledani dat v obrazcich bych mel zajem, nedal by jste mi nekdo odkaz nebo klicove slovo pro vyhledavani?
Diky
  • 0

#24 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2013 - 13:31

Steganografie...



  • 0

#25 kacheri16

kacheri16

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2013 - 13:36

kiReGPS napsal/a:
Steganografie...


Supr, diky moc!!! Myslim ze tim pohnu s par lezakama.
  • 0

#26 Malej_viktor

Malej_viktor

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 82 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2013 - 15:16

Nevím jestli je to chyba této verze nebo předchozí, ale vytvoří v pluginech "podsložku" SolveHelber - správně mělo být asi SolveHelper.
  • 0

#27 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 921 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2013 - 15:46

Malej-viktor: to uz je davno opraveno, delala to asi uplne ta prvni verze
  • 0

#28 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 018 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2013 - 23:02

kacheri16 napsal/a:

Roman_Jaromer napsal/a:
Mám několik odkazů na hledání podobných obrázků, či vyhledávání zvukových souborů či ukrývání dat v obrázcích, máš zájem? Samozřejmě nějaké ty odkazy na řešitele kódovaných obrázků (ale ty asi budeš už mít)...


Zdravim
o tuhle zalezitost pro hledani dat v obrazcich bych mel zajem, nedal by jste mi nekdo odkaz nebo klicove slovo pro vyhledavani?
Diky


O pár příspěvků výš máš i pár odkazů, které se mi podařilo sehnat ohledně steganografie (i s tím názvem ;-) )
  • 0

#29 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 921 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2013 - 0:10

tak v dalsi verzi bude - automaticke razeni podle abecedy - moznost vlastniho ini s definici - scrollbar pokud bude vice polozek
  • 0

#30 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 921 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2013 - 19:13

http://sifry.sourceforge.net/
http://www.rrota.cz/?id=6
  • 0

#31 Lanc

Lanc

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 707 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2013 - 19:38

Lze nějak nastavit prohlížeč ve kterém se budou linky otvírat?
  • 0
Xperia TIPO,oregon 450

#32 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 921 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2013 - 23:35

výchozí se ti nelibí? uvazoval jsem nad variantou pouzit pro vsechno misto RunShell() funkci BrowseURL() ktera by linky otevirala v prohlizeci nastavenem v geogetu, ale kdo pouziva vic jak jeden prohlizec :P ani ja jakozto prilezitostny vyvojar webovych stranek nemam tu potrebu B)
  • 0

#33 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 921 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2013 - 0:26

tak by dnes asi mohlo vyjit 0.0.3.0 (2013/03/??) * automatické řazení záložek a položek * v případě potřeby se zobrazí scrollbar * přidány odkazy na: čtečku QR, MOrseovu abecedu, Steganografii * přidány XLS: Transformace GPS, Pořadí písmena v abecedě * ukládá se naposledy aktivní záložka * možnost použití vlastních INI souborů (libovolný název; v případě stejné záložky se přidá na existující, v případě jiné se vytvoří vlastní) * podle počtu záložek se dynamicky mění šířka okna
  • 0

#34 Lanc

Lanc

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 707 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2013 - 10:09

mikrom napsal/a:
výchozí se ti nelibí?
uvazoval jsem nad variantou pouzit pro vsechno misto RunShell() funkci BrowseURL() ktera by linky otevirala v prohlizeci nastavenem v geogetu, ale kdo pouziva vic jak jeden prohlizec :P
ani ja jakozto prilezitostny vyvojar webovych stranek nemam tu potrebu B)

jsme se ženou provizorně na jejím notesu, ona má jako výchozí ff, já používám chrome, ale jestli to nejde uživatelsky jednoduše nastavit tak to neres, tu chvíli to preziju;-), beztak jsem to zatím zkoušel jen že zvedavosti. dik
  • 0
Xperia TIPO,oregon 450

#35 taxoft

taxoft

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 426 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2013 - 11:57

mikrom napsal/a:
výchozí se ti nelibí?
uvazoval jsem nad variantou pouzit pro vsechno misto RunShell() funkci BrowseURL() ktera by linky otevirala v prohlizeci nastavenem v geogetu, ale kdo pouziva vic jak jeden prohlizec :P
ani ja jakozto prilezitostny vyvojar webovych stranek nemam tu potrebu B)


Používám FF a Chrome a to nastavení prohlížeče by se mi taky líbilo...
  • 0

#36 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 921 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2013 - 14:17

Lanc, taxoft: oka, bude to tam, pouzije se prohlizec nastaveny v geogetu
  • 0

#37 Lanc

Lanc

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 707 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2013 - 17:55

ok. díky
  • 0
Xperia TIPO,oregon 450

#38 VasaM

VasaM

    VasaM

  • Members
  • PipPipPip
  • 804 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2013 - 18:30

mikrom napsal/a:
Lanc, taxoft: oka, bude to tam, pouzije se prohlizec nastaveny v geogetu


Ahoj, sice jsem plugin zatím jen nainstaloval a jednou pustil, ale chtěl bych se přimluvit za možnost vybrat si prohlížeč výchozí pro systém nebo výchozí pro geoget. V GeoGetu mám IE kvůli kešmapě (či jak se jmenuje), ale jinak používám Chrome. Díky
  • 0
Mapy pro přístroje Garmin: http://www.garmin.vasam.cz (GitHub)

#39 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 326 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2013 - 18:39

Ja pouzivam Chrom (a Operu) i pro Kesmapu a neni s tim problem? MSIE bych tedy pouzivat kvuli tomu nezacal. ;)
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#40 VasaM

VasaM

    VasaM

  • Members
  • PipPipPip
  • 804 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2013 - 18:50

Sry, ona to není keškomapa, ale mapa keší. Myslím to, co má v sobě geoget od základu. A to mě v chromu nějak nefunguje, každopádně te´d už to nepoužívám... Ale stejně bych ocenil možnost ponechat výchozí prohlížeč a ne geogetí.
  • 0
Mapy pro přístroje Garmin: http://www.garmin.vasam.cz (GitHub)




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka