Přejít na obsah


Fotka

SolveHelper


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
93 odpovědí na toto téma

#61 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 935 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2013 - 8:58

kiReGPS napsal/a:
Tak nějak jsem dnes updatoval pluginy a trochu testoval i OCR odkaz v SolveHelperu. Předhodil jsem mu ne zcela ideální fotku stránky textu a výsledek dopadl naprosto příšerně. Odhadem tak 30% chyb. Pak jsem zkusil http://www.onlineocr.net/default.aspx a výsledek byl na stejným obrázku s jednou chybičkou na A4. A to je sakra rozdíl. Tak možná vyzkoušej a případně i vyměň v distribuované verzi...

tyjo, cet jsem to cestou do prace a nedocet to v rss cely a rikal jsem si jak nekomu napisu at da lepsi odkaz kdyz se mu tamten nelibi a on ho i dal :) ja mel nekoliko ocr a nevedel kterej tam dat, u toho distribuovanyho me zaujalo to, ze mu muzu predhodit i jen URL. zmenim to
  • 0

#62 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 935 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2013 - 19:45

http://textmechanic.com/ tke dost ultimatni web a naprosto vsechna kroutitka textu.
  • 0

#63 Fukar

Fukar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 341 příspěvků(y)

Publikováno 24 listopad 2013 - 9:54

Houstone máme problém. Poslední aktualizace na 0.0.3.7 hlásí při pokusu o přejití na některý z odkazů v jakékoliv záložce:

 

There was an error during the execution of this program.
The application might become unstable and even useless.
It's recommended that you save your work and close this application.
 
Porucha přístupu na adrese 0A7853CD. Zápis adresy 0F6CFAB4.
 
A nebo se rovnou shodí celý GG.
 
Před aktualizací to makalo v pohodě.

  • 0

Člen týmu URNA - Útvar Rychlého NAlezení.
Lovem postižen na 100%.


#64 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 935 příspěvků(y)

Publikováno 24 listopad 2013 - 11:56

safra prace, je tomu skutecne tak :/


  • 0

#65 Petman02

Petman02

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 680 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2013 - 20:15

Dnes jsem chtěl aktualizovat SolveHelper a antivrák na mě zařval, že je tam vir - Win32:Evo-gen [Susp]


  • 0

#66 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 113 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2013 - 20:19

Velmi vazne pochybuji, ze by nejaky vir umel nakazit skripty Geogetu. :o To bude nejaky falesny poplach tveho antiviraku.


  • 0

#67 Petman02

Petman02

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 680 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2013 - 22:42

Jo to je možný, že je to falešný poplach. Problémový soubor je Stereogram_Viewer.exe


  • 0

#68 Keres

Keres

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 335 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2013 - 23:18

avast to nechce pustit :-(


  • 0

#69 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 608 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2013 - 23:49

Mikromovi jsem to hlasil predevcirem. tvrdi, ze je vse ok. ;)


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#70 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 049 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2013 - 7:31

Zkuste ten soubor nahrát na https://www.virustotal.com/  a uvidíme, které jiné antiviry ještě zařvou.


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 9), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#71 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 113 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2013 - 9:50

https://www.virustot...63019/analysis/

 

Podle mne falesna detekce.


  • 0

#72 Zagloba

Zagloba

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 470 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2013 - 10:10

avast to nechce pustit :-(

On Avast dělává občas falěšné poplachy. Stalo se to i programu, který píšeme, že po jedné aktualizaci Avastu Avast začal hlásit, že v našem programu je virus. Když jsme se Avastům ozvali, požádali nás, abychom jim poslali exe. Za několik dnů byla nová aktualizace Avastu a Avast náš pogram nechal opět projít. A na webu jsem našel zprávy, že se něco podobného stalo i jiným vývojářům.


  • 1
Zastavte zeměkouli, chci vystoupit

#73 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 935 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2013 - 15:41

vcera jsem se s tim taky setkal, dle virustotal je to vsak cisty jako lilie. to uz jsem posilal gordovi. jeste ze jsem avast opustil nekde u verze 2.neco (dve modre neustale se tocici ikony v tray) :)


  • 0

#74 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 658 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2013 - 16:19

vcera jsem se s tim taky setkal, dle virustotal je to vsak cisty jako lilie. to uz jsem posilal gordovi. jeste ze jsem avast opustil nekde u verze 2.neco (dve modre neustale se tocici ikony v tray) :)

 

Stěžuj si u PaBa :-D


  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#75 angrod66

angrod66

    v podstate jsem normalni...

  • Members
  • PipPipPip
  • 242 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2013 - 17:13

Pěkně prosím, smutně koukám,nešlo by to uložit i ve starší verzi Excelu? Moc díky :-)


coz tak kompatibilni update excel, me funguje....
  • 0

#76 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 935 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2013 - 19:51

Pěkně prosím, smutně koukám,nešlo by to uložit i ve starší verzi Excelu? Moc díky :-)

jelikož se už přes sedm let používá formát XLSX, tak bych spíš zvážil upgrade kancelářského balíku, LibreOffice, nebo Sada Microsoft Office Compatibility Pack pro formáty souborů aplikace Word, Excel a PowerPoint


  • 0

#77 milanoxx

milanoxx

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 26 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2013 - 19:48

Ahoj,

našel jsem pěknou stránku o převodu mezi řeckými číslicemi a arabskými číslicemi:

http://gwydir.demon..../numbers/greek/

 

převod funguje jen z arabských na řecké, obráceně musíte tužkou a papírem :)

 

MilanoXX


  • 1

#78 Keres

Keres

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 335 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2013 - 11:19

antivirus Avast už to konečně nedetekuje jako vir, možná i proto, že jsem jim psal


  • 1

#79 milanoxx

milanoxx

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 26 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2014 - 22:28

ROT13 online:

http://rot13.com/index.php


  • 0

#80 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2014 - 22:33

neni to trochu zbytecny, kdyz samotnej ROT13 je v GG? :)


  • 1




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka