Přejít na obsah


Fotka

Checker - klikatko na overeni souradnic


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
230 odpovědí na toto téma

#121 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 920 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2016 - 21:24

no to je zachytávání výjimek, dřív to padlo rovnou na hubu, teď to jen vyhodí chybu - není totiž kam vyplňovat (protože byl překročen limit).


  • 0

#122 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 262 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2016 - 21:40

Tak to by asi bylo lepsi vypsat, ze byl prekrocen limit, ne?


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#123 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 657 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2016 - 21:46

Aha, takže to je tak trochu chybové hlášení jako od MS :-)

 

No, tak nic, příště už to budu vědět, ale asi by bylo lepší tam dát text "neznepokojujte se a řiďte se informacemi ověřovátka ..."


  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#124 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 438 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2016 - 21:53

Asi jsem našel nestandardní chování, viz obrázek ...

GC kod ?
Mně se to taky občas stane, ale většinou to není trvalé -třeba chvilková nedostupnost serveru.

Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 27 prosinec 2016 - 21:54

  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#125 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 920 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2016 - 22:56

Tak to by asi bylo lepsi vypsat, ze byl prekrocen limit, ne?

možná časem.. ja jen zachytím, že tam není ten input k vyplnění, to může znamenat cokoliv, tady např že se vyčerpal limit.. určitě by šlo nějak rozšířit chybová hlášení.. ale tý práce s detekcí.. :)


  • 0

#126 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 657 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2016 - 23:19

GC kod ?
Mně se to taky občas stane, ale většinou to není trvalé -třeba chvilková nedostupnost serveru.

 

GC6XKJH


  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#127 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 438 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2016 - 23:29

GC6XKJH

Gord a Mikrom mají pravdu, není to špatný formát odkazu.
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#128 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 920 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2016 - 17:24

global textErrorFill       := "Chyba: Nelze vyplnit souřadnice!`n`nPravděpodobně se načetla špatná stránka, například oznámení o překročení limitu."

lepší?


  • 0

#129 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 262 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2016 - 17:30

Jo, je to informace rozhodne srozumitelnejsi.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#130 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 657 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2016 - 19:40

Předpokládám, že to bude v příští aktualizaci, zatím tam nic nevidím ...


  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#131 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 920 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2016 - 21:44

nojono. tak už je teda nová verze. asi jsem nějak zapomněl publikovat předchozí verzi, kde je ověření challenge keší na project-gc (pokud je v listingu odkaz)


  • 0

#132 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 438 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2016 - 10:11

nojono. tak už je teda nová verze. asi jsem nějak zapomněl publikovat předchozí verzi, kde je ověření challenge keší na project-gc (pokud je v listingu odkaz)

hmmm, a taky jsem ti zapomněl napsat připomínky k té minulé interní verzi. Blbé, budu to muset rychle napravit
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#133 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 986 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2016 - 13:14

Já bych jednu měl takhle z hlavy z práce, ale když už jsem si na to vzpomněl: zdlouhavost při opakované kontrole.

 

Zkrátka mám v Geogetu keš už v minulosti projetou Checkerem a chci ji znovu zkontrolovat. Spustím plugin Checker, tam je vyplněno datum minulého ověření a místo ručičky, která rovnou spustí stránku s patřičným ověřovačem, je tam ikonka takového smetáku, jestli se nepletu. Tím je potřeba nejdřív ověření smazat, pak znovu plugin spustit a teprve je možné přes ručičku zavolat ověřovač a nastavit nové datum ověření.

 

Nešlo by to zrychlit na jeden krok?


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#134 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 262 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2016 - 13:32

Nikde nevidim datum posledniho overeni. To je jen v poznamce, ne? Ja mam ikonu pluginu na toolbaru a v menu na pravem mysitku. Takze kliknu pravym mysitkem na kesi, vyberu Checker a rovnou pisu captchu. Pripadne kliknu na kesku a pak na toolbaru na ikonku Cechkeru.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#135 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 920 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2016 - 14:54

žádnej smeták tam určitě není! nepleteš si to s FinalVerification? :)

já zapisuju do poznámky waypointu, jak píše gord


  • 0

#136 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 986 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2016 - 15:15

Kruci, jo, pletu. Pardon. :rolleyes:  Checker mám instalovaný taky, Final Verification ho volá. Musím jít plakat na jiný hrob.  :) 


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#137 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 657 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2016 - 18:23

Tak nevím, otestoval jsem novou verzi a myslím, že ta hláška s chybou scriptu tam dříve nebyla.

Přiložené miniatury

  • checker1.jpg
  • checker2.jpg

  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#138 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2016 - 20:15

Cti o kousek vys - byla doplnena do novy verze :) Nebo co se ti na tom nelibi? 


  • 0

#139 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 920 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2017 - 10:34

aby toho nebylo málo, tak v nové verzi přidána již třináctá ověřovací služba! http://geowii.miga.lv

 

tahle ale vyžaduje přihlášení přes GC.Live, tak snad jsem to ošetřil dobře. Při prvním spuštění ověření se člověk musí přihlásit, a pak to musí pustit znova aby se vyplnily souřadky.


  • 0

#140 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 920 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2017 - 15:40

nejde hermansky (dřív byly jen stupně a minuty a teď přibyly vteřiny), kdyby někdo spěchal tak v souboru Checker.ahk na řádku 495 upravit

wb.Document.All.vyska.Value := args[2]
wb.Document.All.stupne21.Value := args[3]
wb.Document.All.minuty21.Value := args[4] . "." . args[5]
wb.Document.All.sirka.Value := args[6]
wb.Document.All.stupne22.Value := args[7]
wb.Document.All.minuty22.Value := args[8] . "." . args[9]

na

wb.Document.All.vyska.Value := args[2]
wb.Document.All.stupne11.Value := args[3]
wb.Document.All.minuty11.Value := args[4]
wb.Document.All.vteriny11.Value := args[5]
wb.Document.All.sirka.Value := args[6]
wb.Document.All.stupne12.Value := args[7]
wb.Document.All.minuty12.Value := args[8]
wb.Document.All.vteriny12.Value := args[9]

  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama