Přejít na obsah


Fotka

Checker - klikatko na overeni souradnic


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
157 odpovědí na toto téma

#141 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 820 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2017 - 22:29

** 2.12.0 (2017/03/15) **
  * oprava webu hermansky.net (někdy přibudou vteřiny, někdy ne, tak si poradíme s oběmi variantami)
  * zrušena podpora Evince (jen zakomentováno v Checker.ahk)
  * dovede si poradit s více ověřovači v listingu (např: GC5GVRK, GC39D30)
  * gccheck.com má problémy s certifikátem pro HTTPS, s tím nic neudělám
  * doplnění cz překladu
  * aktualizace AutoHotkey na nejnovější verzi 1.1.25.01

 

CheckerMultiCheck.png


Tento příspěvek byl upraven od mikrom: 28 březen 2017 - 10:56

  • 0

#142 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 675 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2017 - 22:38

to je chyba u mne nebo u tebe ?

Přiložené miniatury

  • checker.jpg

  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#143 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 820 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2017 - 16:11

kdy to dělá? mě to šlape.. řekl bych


  • 0

#144 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 675 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2017 - 16:14

okamžitě při startu

vrátil jsem staré Checker.ahk a Checker.lib.pas a funguje

Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 17 březen 2017 - 16:15

  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#145 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 820 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2017 - 16:59

hm, kouknu na to o víkendu.. mě to každopádně šlape.. :)


  • 0

#146 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 820 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2017 - 17:37

aha! mě to nenapadlo zkoušet na keších kde není ověření :) opraveno v 2.12.1


  • 0

#147 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 623 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2017 - 19:19

Nějak mi to hází chyby scriptu s tímhle ověřovátkem :-(

Sice se to ověří, ale 4x odklepávám chybu ...

 

Přiložené miniatury

  • checker_170425.jpg

  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#148 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 820 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2017 - 20:05

to je ale chyba na webu hermanskýho, má tam nějakej javascript s kalendářem či co a je to samá chyba. normální prohlížeč to celkem zkousne, ale vykreslovací jádro IE použité v Checkeru je na to háklivé..

 

druhá věc je, že toto to hlásí jen v debug módu, ne?

 

případně koukni zda máš v Checker.ini zapsáno iefix=1


  • 0

#149 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 623 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2017 - 20:27

druhá věc je, že toto to hlásí jen v debug módu, ne?

 

případně koukni zda máš v Checker.ini zapsáno iefix=1

 

iefix=1 tam mám, je to jediné, co tam je.

 

Debug mod nevím, kde se to nastavuje ?


  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#150 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 820 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2017 - 21:53

tamtéž (http://geoget.ararat...i_a_konfigurace), ale pokud jsi tam nehrabal, tak by to mělo být ok.. případně debug=0 nic nezkazí

 

jinak prošel jsem teď asi deset keší s hermanským Checkerem, a ani u jedné žádná chyba  B)


  • 0

#151 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 623 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2017 - 22:49

Chtělo to přidat debug=0, pak to nic nepíše.

Asi není nastavena výchozí hodnota pro debug na vypnuto, takže tam ta volba musí být ...


  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#152 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 820 příspěvků(y)

Publikováno 26 duben 2017 - 17:39

opravil jsem to a vydal novou verzi 2.13.0, je tam docela dost změn..


  • 0

#153 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 623 příspěvků(y)

Publikováno 26 duben 2017 - 18:53

Díky :-)

 

Ten včerejší problém zmizel, parametr debug=0 už není potřeba.


  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#154 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 675 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2017 - 20:54

Poslední verze mi často hází chybu - v příloze. Není to u každé keše, ale někdy zase i vícekrát.

Přiložené miniatury

  • Schránka01.jpg

  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#155 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 820 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2017 - 21:02

na nějaké konkréní keší, či konkrétním ověřovači?

 

máš v ini debug=0? (i když by to nemělo už být potřeba..)

případně iefix=1

případně certfix=1

:D on to totiž kdejaký normální prohlížeč zkousne i s chybama, ale IE je IE no.. 

 

každopádně tam je odjakživa "wb.Silent := True ; Turn Off all IE warnings, such as "if JS can run on page etc."" kdy by IE nemělo tyhle chyby vyhazovat


  • 0

#156 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 675 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2017 - 23:08

a taky druhá verze

Přiložené miniatury

  • Schránka02.jpg

  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#157 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 675 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2017 - 23:11

certfix jsem tam vůbec neměl...
Dělá to na spoustě keší. V minulé verzi to nedělalo
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#158 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 820 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2017 - 11:36

možná že jen neumím programovat, zkus novou verzi ;)


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama