Přejít na obsah


Fotka

Checker - klikatko na overeni souradnic


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
230 odpovědí na toto téma

#161 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 920 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2017 - 11:57

no přece u mě v počítači :D

no, kdyby byla ještě nějaká stránka kam autor může napsat nějaké další info, tak bych to tam dopsal, než to publikuju


  • 0

#162 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 920 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2017 - 16:22

no ale asi to zůstane vpodstatě jen u geochecku. (v HTML: <tr><td colspan="2">xxxxxxxxxxx</td></tr> tak snad to bude parsovat dobře)

a ještě teda gccheck (ten je úplně super, v HTML: <div id="hint">xxxxxxxxxxx</div>)

 

dále jsou adepti s ohyzdným HTML, ze kterýho by bylo asi neúměrně složitý něco elegantně vyzobávat :/

geocachefi (<p><b>Cache owners greetings:</b><br>xxxxxxxxxxx<br><br></td></tr>)

gpscache (<b>Mitteilung vom Owner:</b><br><br>xxxxxxxxxxx<br><br><br /><br /></td></tr>)

certitudes (<h3>Bonusov&aacute; informace: <font color="blue">xxxxxxxxxxx</font></h3>)

gsappsgeo (<div class="alert alert-success text-center">...</div><div><p>xxxxxxxxxxxx</p></div>)

 

jdu to publikovat


Tento příspěvek byl upraven od mikrom: 01 červen 2017 - 16:23

  • 0

#163 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 438 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2017 - 9:59

Mám tady zase jednu lahůdku - ale doufám, že to autorka ještě změní. GC20Q2R - koukal jsem jak vyoraná myš. Autorka použila zápis bez "https", jen
<a href="//gccheck.com/GC20Q2R" target="_blank">
a ono to v prohlížeči funguje. Geoget si s tím ale neporadí. Už jsem jí psal, tak to tam snad takhle nezůstane na věky.

Nicméně, je to zajímavá vlastnost prohlížečů a vyvstává otázka kolik dalších autorů tohle napadne. Vím, že je to vlastnost popsaná (například i v "Jak psát web"), ale osobně by mne to nenapadlo použít.
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#164 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 920 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2017 - 10:07

jó to se teď používá docela hojně s přechodem na https v kombinaci s různým přesměrováváním z http verze na https apd.. 

i když je pravda, že jsem to viděl spíš při vkládání externích js knihoven jako jquery apd.. 

každopádně nebude problém doučit regexy

 

EDIT

změň si regex na začátku Checker.lib.pas z

(?i)https?:\/\/(www\.)?gccheck\.com\/GC[^"''<\s]+

na

(?i)(https?:)?\/\/(www\.)?gccheck\.com\/GC[^"''<\s]+

klidně u všech https?: -> (https? :)?


Tento příspěvek byl upraven od mikrom: 06 červen 2017 - 10:58

  • 0

#165 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 438 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2017 - 11:09

funguje
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#166 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 920 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2017 - 12:39

nejde geo.komurka.cz

https://www.facebook...54963590993333/


  • 0

#167 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 438 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2017 - 21:15

Přestalo mi fungovat zapisování výsledku do poznámky, přitom ještě 10.10. to fungovalo. Pro přesnost - tak asi jednou z deseti to projde.
Nejsem si vědom žádné změny v počítači - leda že by přišla nějaká záplata od Microsoftu.
Nemá náhodou někdo podobný stav ?
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#168 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 268 příspěvků(y)

Publikováno 13 říjen 2017 - 7:32

Vcera jsem overoval asi 10 kesi a u vsech FWP mam Checkerem poznaceno {Overeno 12.10.2017}.

 

OT: Mne zas cca od toho 10.10. prestaly 2 aplikace otvirat sve dokumenty. Novy vytvori, ale pri pokusu otevrit stary dokument vytuhnou. Dokumentem to neni, kdyz to zkusim na jinem pocitaci, jede to jak vino.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 13 říjen 2017 - 7:34

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#169 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 438 příspěvků(y)

Publikováno 13 říjen 2017 - 8:36

Koukám, že 11.10. vyprdnul Microsoft přes 30 záplat, prakticky všechno pro Office, a k tomu ještě záplatu na .NET
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#170 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 268 příspěvků(y)

Publikováno 13 říjen 2017 - 15:46

MS Office nepouzivam, .NET se ve Win vyhnout neda, takze mozna je to ta pricina. Ono co PC s Win, to original. Takze ze neco chodi na jednom neznamena, ze musi chodit i na dalsim.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#171 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 920 příspěvků(y)

Publikováno 13 říjen 2017 - 18:18

no, vydám novou verzi s nejnovější verzí AutoHotkey (a přidal jsem možnost definování timeoutu načítání stránky pokud by bylo 5s málo) a uvidíme


  • 1

#172 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 438 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2017 - 11:33

Takže problém s nefungujícím zápisem do poznámky je lokalizován. Pomohlo odinstalování nejnovější aktualizace .NET frameworku 4.7. Kde a co tomu může vadit - to je spíše na HaLuMu.
Po odinstalování se mi pět pokusných ověření bez problémů zapsalo.

edit: dnes v noci se mi to tam znovu vnutilo a problém se vrátil

2017-10 Security and Quality Rollup for .NET Framework 3.5.1, 4.5.2, 4.6, 4.6.1, 4.6.2, 4.7 on Windows 7 and Server 2008 R2 for x64 (KB4043766)

Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 15 říjen 2017 - 4:50

  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#173 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 438 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2017 - 11:25

Nikdo se neozývá.... tak po tom trochu lezu.

Podle všeho funkce
RunExec() nevrací návratovou hodnotu od AHK skriptu.

 

Když v Checker.lib za řádek 392 doplním

else  ShowMessage('Wrong return code');

tak je to vlastně případ který by nikdy neměl nastat. A nastane...

 

 


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#174 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 268 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2017 - 11:50

Nemusi to byt nutne navratova hodnota ze spustene aplikace, muze to take byt navratova hodnota systemu pri spousteni te aplikace. Takze jakou hodotu ti RunExec() vraci? 


Tento příspěvek byl upraven od gord: 18 říjen 2017 - 11:50

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#175 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 438 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2017 - 13:02

-1073741811
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#176 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 948 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2017 - 13:12

Trochu mne desite. Geoget .NET opravdu nepouziva. Takze jakakoliv jeho aktualizace by nemela mit na Geoget vliv.

 

Netusim ale, jestli neni .NET vyuzivat v tom samotnem checkeru (tedy externi apliakce volana z pluginu...) To ale zase tezko ovlivnim.


  • 1

#177 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 948 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2017 - 13:52

Nemusi to byt nutne navratova hodnota ze spustene aplikace, muze to take byt navratova hodnota systemu pri spousteni te aplikace. Takze jakou hodotu ti RunExec() vraci? 

 

Koukam, jak je to naprogramovane, a pokud selze spousteni, pak to vraci $FFFFFFFF. Kdyz to vrati cokoliv jineho, je to ExitCode toho volaneho procesu.


  • 0

#178 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 268 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2017 - 15:03

-1073741811

 

 

Koukam, jak je to naprogramovane, a pokud selze spousteni, pak to vraci $FFFFFFFF. Kdyz to vrati cokoliv jineho, je to ExitCode toho volaneho procesu.

 

No to je ale hodne divne cislo. To odpovida $‭FFFF FFFF C000 000D‬, coz je trochu dlouhe.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 18 říjen 2017 - 15:05

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#179 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 438 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2017 - 15:51

Je to asi -1, tohle vzniklo při převodu na dlouhý integer v RunExec. Int64ToStr to vypíše stejně.
Je otázka, jakého typu by měla být proměnná pro výsledek RunExec, já ji mám jako Integer.
Pokud použiju proměnnou typu ShortInt, tak je pak výsledek 13.
To samozřejmě nic nemění na faktu, že v tom AHK skriptu se do návratové hodnoty dávají pouze hodnoty 1 nebo 2 nebo 3.

Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 18 říjen 2017 - 16:37

  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#180 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 920 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2017 - 22:15

sleduju to jen tak v rychlosti z povzdálí.. else jsem dopsal, to se neztratí.. každopádně teda jestli to dobře chápu, tak při nainstalovaným .NETU 4.7 blbne exitcode z AHK skriptu?

nemyslím si, že by AHK jel na .NETu, ale pokud to takto lze reprodukovat, můžu to zkusit nadhodit někde na fóru..


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama