Přejít na obsah


Fotka

Aktuální funkčnost serveru geocaching.com


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
2205 odpovědí na toto téma

#2161 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 001 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2020 - 16:06

Takže jsem si myslel, že pomohlo vymazat cookies a další dočasné soubory prohlížeče. Jednu dvě kešky to načetlo hned, ale u další to v Chrome opět čeká několik minut na načtení :-(

 

Každopádně pomohlo vymazat cookies a další dočasné soubory prohlížeče


  • 0

#2162 phrkt

phrkt

    věčný rejpálek

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 369 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2020 - 16:33

A co tak vymazat Chrome a použít jiný prohlížeč ? Nepoužívám ho ani na Androidu, místo něj mám Dolphin.


  • 0

#2163 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 228 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2020 - 17:35

Neukazují se procenta FP...zase něco vylepšovali


  • 0

#2164 Misha.in

Misha.in

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 153 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2020 - 18:15

A co tak vymazat Chrome a použít jiný prohlížeč ? Nepoužívám ho ani na Androidu, místo něj mám Dolphin.

 

Vymazat Chrome a nainstalovat něco jiného je teda pěkný nesmysl.  :D


  • 0

misha_in.png


#2165 phrkt

phrkt

    věčný rejpálek

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 369 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2020 - 18:22

Důvod? O kousek výš někdo píše, ze mu to Firefox nedělá a ja mam stejnou zkušenost.

Tento příspěvek byl upraven od phrkt: 07 červen 2020 - 18:22

  • 0

#2166 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 577 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2020 - 18:30

A co tak vymazat Chrome a použít jiný prohlížeč ? Nepoužívám ho ani na Androidu, místo něj mám Dolphin.

A to mas nejak overeny, ze to pomuze, nebo je to jen takove placnuti?


  • 1

:ph34r:  Huawei P30 Pro + Android 10.1 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO    :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#2167 phrkt

phrkt

    věčný rejpálek

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 369 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2020 - 18:43

Za zkoušku nic nedáš. Už nějakou dobu pozoruji, že když tu někteří skuhrají nad nefunkčností, tak u mě v pohodě. Ale může to samozřejmě mít jiný důvod.
  • 0

#2168 Misha.in

Misha.in

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 153 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2020 - 19:00

Za zkoušku nic nedáš. Už nějakou dobu pozoruji, že když tu někteří skuhrají nad nefunkčností, tak u mě v pohodě. Ale může to samozřejmě mít jiný důvod.

 

Mi to jede ve Firefoxu úplně stejně pomalu. A to tam ještě nemám pluginy, které stránku upravují.


Tento příspěvek byl upraven od Misha.in: 07 červen 2020 - 19:01

  • 0

misha_in.png


#2169 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 577 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2020 - 19:01

Tak ja taky pouzivam Firefox, ale proc jsem na nej vlastne presel ani nevim...... Vetsinou zkusim, kdyz COKOLIV nefunguje, i Chroime a Edge, ale malokdy je to jinde lepsi.


  • 0

:ph34r:  Huawei P30 Pro + Android 10.1 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO    :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#2170 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 957 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2020 - 19:10

Tak třeba Micosoft rád dělá stránky, které fungují jen v IE. Teď se to zlepšilo, protože spousta takovýchto věcí začalo fungovat i ve Chromu. (Což není šikovnost Googlu, to jen Microsoft odstranil kurvítko, aby to mohlo fungovat i v novem Edge.) Pak zase existují Googlí věci, které fungují jen ve Chrome. V podstatě ze stejného důvodu.

 

Ale že by se stala porucha, a přestalo to fungovat jen v jednom prohlížeči, to se opravdu nestává. Zvlášť když jde o web třetí strany, která má zájem nedělat kurvítka...


  • 0

#2171 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 133 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2020 - 19:12

Používám FF, na Androidu mini Operu, ale teď jsem třeba zjistil, že jigsaw puzzle, udělané ve flashi se mi ve FF seká a padá, v Chromu ne. Neskládám to běžně, ale tohle je do jedné mysterky. A bohužel jsou weby, kde se flashi nevyhnu, třeba Kontaminace.cenia.cz.

Zrovna tak není důvod odinstalovávat Edge nebo implicitní Androidí prohlížeč. Prostě to nepoužívám, ale je to v záloze.


  • 0

#2172 vojtisekp

vojtisekp

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 96 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2020 - 19:14

Dneska jsem logoval asi 15 logů a u všech to bylo zpomalené, ale z několika vteřin na cca 45 vteřin.


  • 0

#2173 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 957 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2020 - 19:23

Používám FF, na Androidu mini Operu, ale teď jsem třeba zjistil, že jigsaw puzzle, udělané ve flashi se mi ve FF seká a padá, v Chromu ne. Neskládám to běžně, ale tohle je do jedné mysterky. A bohužel jsou weby, kde se flashi nevyhnu, třeba Kontaminace.cenia.cz.

 

Flash rozhodně perspektivní není a za chvilku ti nepojede v ničem. Adobe ho na konci roku zahazuje i s rukama: https://theblog.adob...e-flash-update/


  • 0

#2174 zvedavkanocni

zvedavkanocni

    recesistka

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 889 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2020 - 19:44

Používám Chrome a problémy jsem neměla - pravda je, ze poměrně často promazávám a čistím. Na mobilu mám i MiniOperu a FF.
Jinak se mi osvědčil AdBlocker, který tu kdysi někdo doporučoval, opravdu ušetří kvanta dat.
Takže pokud někdo bude mít další dobré na rady, beru a jsem vděčná za osvětu. Není nad doporučení ajťáků.

Pro pobavení: asi jsem si někam na mobilu na klávesnici hrábla a místo nabídky smajlíků mám kouzelné nesmysly. Že by jen nějaké přepnutí? Njn, jsem šikulka. Mám obavy, že za pár let bude hůř - ale zase některé mé vrstevnice neumí počítač ani zapnout a slovo instalovat považují za nadávku, njn.
  • 1

#2175 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 133 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2020 - 20:34

Flash rozhodně perspektivní není a za chvilku ti nepojede v ničem. Adobe ho na konci roku zahazuje i s rukama: https://theblog.adob...e-flash-update/

Pochopitelně, ale pak mysterky založené na puzzlích nepůjdou luštit. A Cenia bude muset buď opustit ty své mapy, ortofoto z 50. let, nebo bude muset jít na jinou technologii, ale jsou omezeni licencí, nesmí to dát k dispozici, normální dlaždice se dají bagrovat.

A u Opery jsem si úsporu dat už vypnul, blokovala mi maily na Seznamu a dat mám dost.


  • 0

#2176 MartyMcFly89

MartyMcFly89

    Martyrius

  • Members
  • PipPipPip
  • 40 příspěvků(y)

Publikováno 14 červen 2020 - 16:14

Funguje vám gc.com, konkrétně mapa? Mě střídavě funguje a pak zas nejde načíst (a stránka mě odhlásí - chce znova přihlásit).


  • 0

#2177 kalubr

kalubr

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 643 příspěvků(y)

Publikováno 14 červen 2020 - 16:26

Padá to.
  • 0

#2178 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 996 příspěvků(y)

Publikováno 14 červen 2020 - 16:31

Na Website fóru Groundspeaku pro hlášení poruch jsou o tom asi tři vlákna.


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#2179 MartyMcFly89

MartyMcFly89

    Martyrius

  • Members
  • PipPipPip
  • 40 příspěvků(y)

Publikováno 14 červen 2020 - 17:16

Na Website fóru Groundspeaku pro hlášení poruch jsou o tom asi tři vlákna.

Je fakt, že reportovat to tam má cenu (že to předej někomu, kdo to spraví), kdežto tady si můžeme jen kolektivně pobrečet :-)


  • 1

#2180 PeSis

PeSis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 375 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2020 - 10:27

Pochopitelně, ale pak mysterky založené na puzzlích nepůjdou luštit. A Cenia bude muset buď opustit ty své mapy, ortofoto z 50. let, nebo bude muset jít na jinou technologii, ale jsou omezeni licencí, nesmí to dát k dispozici, normální dlaždice se dají bagrovat.

A u Opery jsem si úsporu dat už vypnul, blokovala mi maily na Seznamu a dat mám dost.

Puzzle na Jingslaw si už teď mužeš vybrat jestli je budeš skládat ve Flashi nabo v HTML5.

Asi tak B)

 

P.S.:

Mám kompetně přeinstalovanej PC a Flash sem vůbec neinstaloval. Naco tam dávat aplikaci co za pár měsíců skončí? A nehledě na jeho bezpečnostní riziko.


Tento příspěvek byl upraven od PeSis: 15 červen 2020 - 10:32

  • -1
Samsung J5 ; HUAWEI G510 (iGo navi) ; Locus, WhereYouGo, Mapy.cz, GeoGet (+Stator)

 

Moje statistika na Geocaching.com

 

Profil na Poznej místo

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama