Přejít na obsah


Fotka

Geonucleus


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
Žádné odpovědi

#1 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2006 - 12:40

Rekapitulace po uzávěrce přihlášek - změna!

Tak se nám přihlásilo skoro 90 lidí, což mě uvádí do transu jednak proto, že má tolik lidí zájem o jádro a reaktory, jednak že se tenhle počet absolutně nemá šanci vejít ve stejném čase na exkurzi. Pročež se budeme muset rozdělit na více skupin, jedna skupina s dětmi a dvě bezdětné. Dopělácké skupiny nechť přijedou podle původního scénáře v 10 hodin a simultánně se prostřídají na všech třech atrakcích. Děti s doprovodem by musely dorazit až na odpoledne, řekněme 14 hodin a vzal bych si je najednou (vychází mi to na 27 lidí, pokud se nebudou rodiny dělit).
Omlouvám se za tuto improvizaci, ale skutečně se mi vzhledem k původním počtům přihlášek na Temelín ani nesnilo o takovém zájmu. Pokud mi za to někdo bude chtít vynadat, učiňte tak nejlépe formou demonstrativního odhlášení z exkurze, přijmu to s hlubokým zármutkem :-)
Pro zájemce, kteří se nestihli dodnes přihlásit, tímto oznamuji, že díky výše uvedenému fakt už mají smůlu. Dobrá zpráva je, že ve dnech 10. a 11. 11. bude ještě oficiální den otevřených dveří, kdy také bude možnost navštívit ústav a viděl některé z pamětihodností. Takže nezoufejte, jenom holt za to nebude bod do statistik :-)
Díky za trpělivost, VlaJu
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama