Přejít na obsah


Fotka

Poradna geoget/badges


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
32 odpovědí na toto téma

#1 svatymeluzin

svatymeluzin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2013 - 20:47

Ahoj, nejsem si jist, jsem-li na spravnem foru. Mozna bych mel napsat radeji do poradny. Nainstaloval jsem si program geoget, udelal prvotni nastaveni a propojil pres geolive a stahl plugin badgesII. Bohuzel dale jsem se sekl a nevim si rady. Prosim poradite mi, existuje-li nekde navod, jak si zprovoznit odznacky.. Nejsem sofisikovany IT a nevim jak importovat a nasledne zobrazit.. Omlouvam se za mozna trivialni (hloupy) dotaz.
  • 0

#2 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 312 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2013 - 20:48

A popis toho pluginu sis precet na strankach, kdes ho stahnul? ;)
  • 0

#3 svatymeluzin

svatymeluzin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2013 - 20:56

.. uz se prokousavam :redface:
  • 0

#4 svatymeluzin

svatymeluzin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2013 - 21:06

Program geoget mi stale pise, ze je prazdny. Ac jsem do nej stahl sve kese. Musim vytvorit vlastni PQ soubor a nahrat jej do programu?
  • 0

#5 zdeziz

zdeziz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2013 - 21:15

svatymeluzin napsal/a:
Program geoget mi stale pise, ze je prazdny. Ac jsem do nej stahl sve kese. Musim vytvorit vlastni PQ soubor a nahrat jej do programu?

Můžeš upřesnit? Kde a kdy to píše?
  • 0

#6 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 238 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2013 - 21:17

Pokud ti to pise, pak je opravdu prazdny anic si nestahl. Takze spise zacni tim, jak ses snazil tam ty kese stahnout?
  • 0

#7 svatymeluzin

svatymeluzin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2013 - 21:22

Pokud si najedu na zalozku pluginu a plugin badgesII, vybehne chybova hlaska: nenalezen template soubor...
  • 0

#8 svatymeluzin

svatymeluzin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2013 - 21:24

Kese mam v programu nahrane, mel jsem jen prazdny paocvni seznam .. MOC SE OMLOUVAM!
  • 0

#9 svatymeluzin

svatymeluzin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2013 - 21:33

Mam to, uz se vygenerovaly .. chybovou hlasku s pristupem k template to haze, ale evidentne to na fuknci nema vliv. Dekuji za pomoc.
  • 0

#10 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 312 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2013 - 9:05

Tu hlasku to haze proto, ze to je plugin delanej pro statistiky, ne na to, aby sis jednou udelal odznacky ;)
  • 0

#11 Dan-Sam

Dan-Sam

    Cestovatel a turista

  • Members
  • PipPipPip
  • 782 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2013 - 9:07

Absolutní OT: Jestli se chceš jen mrknout, které odznáčky máš, nejlepší je www.project-gc.com (a můžeš i špízovat ostatní ;)).
  • 0

#12 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 004 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2013 - 13:59

svatymeluzin napsal/a:
Pokud si najedu na zalozku pluginu a plugin badgesII, vybehne chybova hlaska: nenalezen template soubor...




Hlášku to háže :) protože základní nastavení barev a dalších pitomin si to tahá z Template souboru od Ggstatu nicméně pokud ho nemáš funguje dále bez potíží a nastavení základní má v sobě - je to jen upozornění, že se to nespojilo s templatem statistik...

Možná bych to mohl udělat jinak aby to tak neděsilo = jiný popis :D píšu si do poznámek...
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#13 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 004 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2013 - 14:01

dan-sam napsal/a:
Absolutní OT: Jestli se chceš jen mrknout, které odznáčky máš, nejlepší je www.project-gc.com (a můžeš i špízovat ostatní ;)).


ale ne všechny jim fungují dobře a nemají tam česká specifika
:D ;)
např vlajky nic moc a pásky jsou tam ty původní
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#14 Dan-Sam

Dan-Sam

    Cestovatel a turista

  • Members
  • PipPipPip
  • 782 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2013 - 14:36

Českými specifiky bych se moc neoháněl ;) Vlajky jsou super, protože tam mají všechny. Jak to máte ošéfované v GG, to nevím. (schválně, máte všechny? :)) Co znamenají "původní pásky"? Měl jsem dojem, že pásky s proužky jsou novější.
  • 0

#15 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 238 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2013 - 18:49

Tak ja se radeji spokojim s ceskymi specifiky, nez s nefungujicim project-gc. (minimalne dneska cele odpoledne...) B)
  • 0

#16 Dan-Sam

Dan-Sam

    Cestovatel a turista

  • Members
  • PipPipPip
  • 782 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2013 - 19:42

No jo, když ty jsi holt vyšší level :) Zn. Co se HaLuMovi nelíbí, raději si sám naprogramuje. To by pak bylo, aby ti vlastní software nevyhovoval B)
  • 0

#17 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 238 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2013 - 20:56

Opravdu? Hlavne ze mas jasno! :P Jen si nejak nejsem vedom, ze bych byl byval neco kolem odznacku a pasku vubec nekdy programoval.
  • 0

#18 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 004 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2013 - 16:51

dan-sam napsal/a:
Českými specifiky bych se moc neoháněl ;)
Vlajky jsou super, protože tam mají všechny. Jak to máte ošéfované v GG, to nevím. (schválně, máte všechny? :))
Co znamenají "původní pásky"? Měl jsem dojem, že pásky s proužky jsou novější.


máš nějakej problém s českými specifiky ;) ???

vlajky jim na project-gc chodí blbě to vím, protože jsem na to tudle narrazil jim se vlajka ukazovala a mně ne a neumí počítat do 10% :D vlajka vvcházela 7% odznáček se má zobrazit od 10% ale klidně ho zobrazují a hrdě k němu napíší 7% ;)

samozřejmě je to blbost ale některé věci jim ne zcela fungují

co se týče vlajek mám tam opravdu všechny :)
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#19 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 004 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2013 - 16:54

co se týče českých specifik... :) je to hraní si s čísly tak proč nemít česká specifika... asi tak nějak co se týče pásků mě to zobrazuje ty nepruhované tak nevím (project-gc)... aaaa pardon už jsou tam zase pruhované :D :D ale rozhodně se lišíme a to o dost ...
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#20 Dan-Sam

Dan-Sam

    Cestovatel a turista

  • Members
  • PipPipPip
  • 782 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2013 - 17:08

Ano, mám, ale necítím se natolik zběhlý v GG že bych s vámi dvěma na toto téma chtěl diskutovat ;) PS: Stejně používám Klikátko a vlajky si nezobrazuji, takže jen blbě plkám.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama