Přejít na obsah


Fotka

Poradna geoget/badges


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
32 odpovědí na toto téma

#21 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 771 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2013 - 17:25

no vidíš klikátko :D no a všechny odznaky z klikátka jsem dělal já osobně a leží na dvou uložištích na klikátku a u mě na geotřebíči :D a pokud vím velká většina jde přes klikátko taky udělat....
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#22 Dan-Sam

Dan-Sam

    Cestovatel a turista

  • Members
  • PipPipPip
  • 762 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2013 - 8:36

To pochopitelně vím - jeden čas jste tady se zLOSTem docela řádili. Ale taky sis určitě všimnul, že odznáčky z Klikátka opravdu nepoužívám ;) A už dost s touto neplodnou diskusí která se nijak netýká původního dotazu.
  • 0

#23 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 305 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2017 - 12:42

Ahoj, nenašel jsem odpověď jinde na fóru, dovolím si tedy poznámku: jak k odznaku Mega event přidám Giga, tak jak je k nim přiřazuje Project GC? Jestli se to už někde řešilo, prosím o nasměrování.

Děkuji


  • 0

#24 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 816 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2017 - 12:49

Ahoj, nenašel jsem odpověď jinde na fóru, dovolím si tedy poznámku: jak k odznaku Mega event přidám Giga, tak jak je k nim přiřazuje Project GC? Jestli se to už někde řešilo, prosím o nasměrování.
Děkuji

Potřebuješ to řešit v GGstatu nebo ve Statoru ?
Pro Stator to má pokud vím DrakMark ošetřené.
Pro GGstat vývoj ukončil, opravenou verzi s Giga a Labkama mám udělanou já.
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#25 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 305 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2017 - 13:02

Ve Statoru. Mám Giga z Plumlova a není připočítaný do odznaku k Mega


  • 0

#26 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 816 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2017 - 16:33

Ve Statoru. Mám Giga z Plumlova a není připočítaný do odznaku k Mega

Tak to mám dojem že ve vláknu o Statoru se o tom něco povídalo
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#27 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 771 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2017 - 7:30

Nevím já ho připočítaný mám... 5 megáčů + 1Giga = 6 kousků a je to u odznaku...
Kdysi v tom nějaká chybka byla ale opravovalo se to po prvních gigáčích teď už by to mělo být OK


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#28 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 771 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2017 - 8:31

MEGA+GIGA bude až v novější verzi Statoru zatím to počítá jen MEGA :)

Díval jsem se do oprav... takže vydržať


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#29 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 305 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2017 - 8:42

Děkuji DrakMrakovi za soukromou konzultaci, zkoušeli jsme upravit pár souborů a stále to nebylo ono. Stator je opravdu složitý nástroj.

Počkám si na novou verzi Statoru..


  • 0

#30 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 305 příspěvků(y)

Publikováno 21 září 2017 - 9:03

Tak dnes jsem aktualizoval Stator na verzi 1.5.1.14 a Giga už se správně započítá do odznaku Mega. 

Děkuji za opravu 


  • 0

#31 alojz

alojz

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2017 - 17:47

Ahoj, až do nedávna mě geoget fungoval, ale najednou se po nahrání seznamu objevil bohužel bez textu. Když kliknu na řádek objeví se potřebná data. Poradí někdo jak obnovit text v seznamu. Díky za odpověď.


  • 0

#32 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 840 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2017 - 18:01

Nejsou jen nesmyslně široké sloupce?
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#33 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 325 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2017 - 18:03

1. jak to souvisi s timto tematem? Proc se bojis na svuj dotaz zalozit vlastni diskuzni tema?

 

2. opravdu mas aktualni verzi Geogetu?


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama