Přejít na obsah


Fotka

Chyby na novém webu


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
310 odpovědí na toto téma

#1 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 488 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2013 - 18:45

Obcas nekde neco preteka kam nema:

 

1. reklama uplne nahore je posazena o kousek niz, nez by mela byt. takze nad reklamou je buly prouzek, a samotna reklama castecne prekryva hlavni listu s prihlasenim.

 

2. Kdyz zakladam tema, tak okenko pro nazev tematu je pro zmenu moc siroke, takze trochu prekryva nastaveni ankety -  je z ni videt jen "ráva tématu Ankety"

 


  • 1

#2 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2013 - 18:51

V menu "Fóra"  je záhlaví okýnka    %s má dnes narozeniny


  • 0
MaFa

#3 KRON family

KRON family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 087 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2013 - 18:57

- na úvodní stránce je anglický titulek (a i další věci jsou anglicky, ale o tom už jsme mluvili v chatu)
- na stránce fóra chybí titulek, ale to jsem už při testování nahlašoval v mailu

- v menu chybí odkaz na GeoWiki


  • 1

#4 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 685 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2013 - 18:57

Obcas nekde neco preteka kam nema:

 

1. reklama uplne nahore je posazena o kousek niz, nez by mela byt. takze nad reklamou je buly prouzek, a samotna reklama castecne prekryva hlavni listu s prihlasenim.

 

2. Kdyz zakladam tema, tak okenko pro nazev tematu je pro zmenu moc siroke, takze trochu prekryva nastaveni ankety -  je z ni videt jen "ráva tématu Ankety"

 

1. to je problém přímo v tom reklamním skriptu. Dělá to jen u některých reklam. S tim nic nenadělám

2. co máš za browser rozlišení, 

 

V menu "Fóra"  je záhlaví okýnka    %s má dnes narozeniny

opraveno


  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#5 KRON family

KRON family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 087 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2013 - 18:58

Upravovat příspěvky už nejdou?
Ještě jsem si vzpomněl na to co vidím v tématu hledajícím společnost - nefunguje mi tam nějak převedený tag [cache], nově nezkoušeno.

- seznam chystanýc eventů je prázdný


  • -1

#6 KRON family

KRON family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 087 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2013 - 19:00

Nejsou žádné soubory ke stažení.


  • 0

#7 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 488 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2013 - 19:01

2. co máš za browser rozlišení,

 

Aktualni forefox, rozliseni 1280x1024.


  • 0

#8 KRON family

KRON family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 087 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2013 - 19:04

api.php, kde původně nebyla jen dokumentace, teď není vůbec.

Kde poznám, kdo moderuje které téma? Kupříkladu nick viannyho nikde u geokalendáře nevidím, tak jestli mu ta moderace vůbec funguje?


  • 0

#9 Toniczech

Toniczech

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 888 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2013 - 19:06

Nevím, jestli je to chyba nebo feature, ale zatím se mi nepodařilo najít ekvivalent dosavadní stránky aktivní témata. Vidím okénko pro nově přidaná vlákna, vidím v každé tematické sekci jediné její nejčerstvěji použité vlákno, ale tu stránku, kde by najednou,, bez nutnosti nahlížet do jednotlivých sekcí, bylo vidět věechno, čeho se v posledních dnech někdo dotknul, prostě zatím nějak marně hledám.


  • 2

#10 Evca.N

Evca.N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 688 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2013 - 19:09

Jsou to jen drobnosti, ale čas udávaný u příspěvků a témat je o hodinu menší než ve skutečnosti a pak když je téma ve fóru na více stránek, tak se po kliknutí na téma přejde na první stránku a ne na poslední jako předtím.


Nevím, jestli je to chyba nebo feature, ale zatím se mi nepodařilo najít ekvivalent dosavadní stránky aktivní témata. Vidím okénko pro nově přidaná vlákna, vidím v každé tematické sekci jediné její nejčerstvěji použité vlákno, ale tu stránku, kde by najednou,, bez nutnosti nahlížet do jednotlivých sekcí, bylo vidět věechno, čeho se v posledních dnech někdo dotknul, prostě zatím nějak marně hledám.

Mám úplně vpravo - zobrazit nové příspěvky, tam se to nastaví podle potřeby


  • 0

#11 KRON family

KRON family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 087 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2013 - 19:10

Toniczech: Na úvodní stránce hned je tabulka, ne?

 

 

Jinak koukám že nechybí jen odkaz na geowiki, ale celá geowiki - "no database selected".

 

...jo, koukám že upravovat lze, ale je nutné před tím obnovit stránku.

 

NEJSOU PŘEVEDENÉ věci v profilech jako statbar, profil na gc.com, owner ID, ICQ a podobné!


  • 0

#12 Evca.N

Evca.N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 688 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2013 - 19:22

Jsou to jen drobnosti, ale čas udávaný u příspěvků a témat je o hodinu menší než ve skutečnosti a pak když je téma ve fóru na více stránek, tak se po kliknutí na téma přejde na první stránku a ne na poslední jako předtím.

 

oprava - to s tématem kliknout na příslušnou poslední stránku vlastně bylo i na původní verzi, jen jsem to měla zautimatizované, že mi to nedošlo.  Pardon.  :)


  • 0

#13 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2013 - 19:23

Jsou to jen drobnosti, ale čas udávaný u příspěvků a témat je o hodinu menší než ve skutečnosti a pak když je téma ve fóru na více stránek, tak se po kliknutí na téma přejde na první stránku a ne na poslední jako předtím.

To si musis nastavit v nastaveni spravnou casovou zonu ;)


  • 0

#14 zdeziz

zdeziz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2013 - 19:25

Regionál - vadný titulek, chybí Praha.

V sekci Geocaching při zobrazení map přetéká titulní lišta do menu vpravo.


  • 0

#15 Evca.N

Evca.N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 688 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2013 - 19:29

To si musis nastavit v nastaveni spravnou casovou zonu ;)

Aha, díky k nastavení profilu jsem se ještě úplně nedostala.  ;)


  • 0

#16 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 488 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2013 - 19:37

oprava - to s tématem kliknout na příslušnou poslední stránku vlastně bylo i na původní verzi, jen jsem to měla zautimatizované, že mi to nedošlo.  Pardon.  :)

 

Jak kde. Na starem foru jsi mel seznam poslednich prispevku, ze ktereho te to hodilo rovnou na ten konkretni prispevek. Tady jse nenasel ekvivalent. Vsechno mne nejak hazi na prvni prispevek ve vlaknu, coz je k nicemu.


  • 0

#17 WitkoAWendy

WitkoAWendy

    Brutal Force

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2013 - 19:42

Toniczech: Na úvodní stránce hned je tabulka, ne?

 

 

Jinak koukám že nechybí jen odkaz na geowiki, ale celá geowiki - "no database selected".

 

...jo, koukám že upravovat lze, ale je nutné před tím obnovit stránku.

 

NEJSOU PŘEVEDENÉ věci v profilech jako statbar, profil na gc.com, owner ID, ICQ a podobné!

Nejde mi nastavit Statusbar.Neni v nem neco spatne?(mezery?)  <a href="http://www.geocachin...oAWendy" /></a>


Tento příspěvek byl upraven od WitkoAWendy: 14 říjen 2013 - 19:49

  • 0

Člen odboje proti zdejší vtíravé reklamě


#18 KRON family

KRON family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 087 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2013 - 19:44

Nejde mi nastavit Statusbar.Neni v nem neco spatne?(mezery?)

A co máš v poli statusbar? Celý kód? Má tam být jen adresa obrázku.


  • 0

#19 Aranyafëa

Aranyafëa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 453 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2013 - 20:02

Myslím, že lalosovo vlákno s aukcí coinu a cwg pro Petru Slavíkovou je blbé dávat do inzercí, nedá se tam k tomu diskutovat atd... forma normálního vlákna byla pro toto lepší.


  • 1

#20 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 072 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2013 - 20:04

Na home page sice bliká asi milion věcí, ale pořádný poutač na GEOWIKI tam není. Jeden aby ho hledal minohledačkou...to je schované schválně?

 :(


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka