Přejít na obsah


Fotka

Chyby na novém webu


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
310 odpovědí na toto téma

#41 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 025 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2013 - 22:28

Hmm, veškeré původní odkazy, které byly vkládány na keše pomocí tagu jsou nyní bez odkazu :-( Další věc, která by chtěla vyřešit (krom vkládání nových odkazů na kešky).


  • 0

#42 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 203 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2013 - 22:29

Ještě když kliknu na Zobrazit poslední příspěvky, tak mi to ukáže stránku s posledními ČLÁNKY a pak po druhém kliknutí teprve poslední příspěvky ve fóru. Nešlo by tam nějak vrátit, aby se to zobrazilo rovnou? Třeba na nějaký delší odkaz, který by se dal dát do záložek? Nebo jste se inspirovali Mrkvosoftem, že co funguje a na co jsou lidi zvyklí, se musí od základů překopat? Asi ne, ale připadá mi to jako změna za každou cenu a napasování do jakési šablony, která prostě takto byla napsaná a jinak se to udělat nedalo.


  • 3

#43 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 657 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2013 - 22:49

Při zadávání pozvánek členů do skupiny mi to schovává pole na nick pod reklamu :-(

Prohlížeč Chrome, 1280*1024


  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#44 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 025 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2013 - 23:05

Seznam eventů tu chybí schválně???


  • 0

#45 Bubo_CZ

Bubo_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 580 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2013 - 23:27

Obecné zhodnocení jsem napsala, teď ty chybičky. :)

- ikona přejít na poslední stránku by se měla zrcadlově převrátit. Teď je stejný symbol jak přejít na první stránku, tj. <<  U některých stránek tyto funkce (přejít) jsou, někde nejsou, někde je jen jedna ikona atd.

Adminům tento týden nezávidím. :blink:


  • 0

#46 myjed

myjed

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 61 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2013 - 5:29

Prkotina. Ve speedialu v Opeře se mi místo loga gc.cz  ještěrky teď zobrazuje logo IP Board. Nevím ale, jestli chyba není v Opeře.


  • 0

#47 Novom

Novom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 611 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2013 - 6:17

- celé forum je ustřelené doleva tak, že mě z toho bolí za krkem, přitom by stačilo hodit všechny ty blbosti zpět doleva a fórum doprava, jak je to běžné všude jinde,

- seznam nadcházejících eventů naprosto chybí,

- reklama nahoře, pokud to je reklama, blokuje mi to ad-block, je snad jen hloupý vtip?,

- veškeré texty jsou roztahané až běda,

- seznam odkazovacích tlačítek nahoře naprosto zbytečný a lidi budou využívat tak 2-3 maximálně.


  • 0

#48 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 657 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2013 - 6:45

U Skupin:

 

Pozvání členů nenabízí všechny nicky, třeba Bobr_, místo toho se nabídlo asi 100 podobných.

Navíc se pole na nick překrývá s reklamou :-(

 

A jde zrušit špatně poslaná pozvánka ?


  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#49 hanska

hanska

    honzak83

  • Members
  • PipPipPip
  • 625 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2013 - 7:00

Přidám se k veřejné skupině a hodí mi to hlášku - nemáte oprávnění prohlížet tuto skupinu.


  • 0

#50 aproach1

aproach1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2013 - 7:14

To ruční přeskakování na poslední příspěvek je taky trochu nešikovné. Když to skočilo rovnou na konec, bylo to lepší. 


  • 1

#51 mimozakon

mimozakon

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 27 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2013 - 7:35

- celé forum je ustřelené doleva tak, že mě z toho bolí za krkem, přitom by stačilo hodit všechny ty blbosti zpět doleva a fórum doprava, jak je to běžné všude jinde,

- reklama nahoře, pokud to je reklama, blokuje mi to ad-block, je snad jen hloupý vtip?, <<<<<

Uplne suhlasim, forum mi po tej "reklame" , profile bare, logu a zalozkach zacina v spodnej polovici obrazovky a kazde nove okno treba scrollovat dole


  • 0

#52 phrkt

phrkt

    věčný rejpálek

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 417 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2013 - 7:40

 

Jsou to jen drobnosti, ale čas udávaný u příspěvků a témat je o hodinu menší než ve skutečnosti a pak když je téma ve fóru na více stránek, tak se po kliknutí na téma přejde na první stránku a ne na poslední jako předtím.


Mám úplně vpravo - zobrazit nové příspěvky, tam se to nastaví podle potřeby 

 

Dík za upozornění. Už se mi pod tím podařil jakýs takýs náhled na dění, tak snad to překabátění, i když mi trhá oči, přežiju. Jinak čas, jak jsem zjistil v nastavení profilu byl defaultně GMT, zkusil jsem tedy naštělovat si GMT+1 (pro letní čas /DST/ je pod tím zatržítko aktivované, tak tu extra hodinu navíc už to snad bude mít správně). .  

 

Sorry, kliknul jsem omylem na ikonku "minus"


  • 0

#53 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2013 - 7:47

chyby typu 'blokuju reklamu, ale neumim to a tak se mi zobrazuje volné místo, které vypadá blbě nebo musím rolovat' opravdu řešit nebudu.


  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#54 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 468 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2013 - 7:52

U příspěvku jsem měl přiložený soubor, ten teď nikde není.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#55 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2013 - 8:06

Chybi scripty na mapky

http://www.geocachin...erator_mapy.php

http://www.geocachin...g.cz/nalezy.php


  • 0
MaFa

#56 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 657 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2013 - 8:14

U skupin:

 

Pokud někoho pozvu, tak po nakliknutí pozvánky se zobrazí:

Zpráva IP.Board

nemáte oprávnění prohlížet tuto skupinu

 

Nad tím sice je přijmout pozvání, ale i když ho přijmu, tak se mi práva k přístupu ke skupině nepřidělí. Dokonce ani u veřejné skupiny :-(


  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#57 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 211 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2013 - 8:15

Při kliknutí na nějaké vlákno ve fóru se otevře první strana toho vlákna. Šlo by to, prosím, udělat tak, aby se otvírala místo toho poslední, nejnovnější strana?

A ještě bych znovu prosila o přidání webu geopraha.eu do menu regionálních webů. Díky.


  • 1

#58 PLAJ family

PLAJ family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 103 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2013 - 8:23

Odskok na poslední příspěvek ve vláknu bych uvítal také. Na přehled nejnovějších vláken už se umím jednoduše dostat.

Ještě bych se připojil k požadavku, aby text fóra byl uprostřed a užší.

Pak by to chtělo nějak zvýraznit Wiki, stačilo by na úvodní stránce.

Jinak jsem se nejprve zděsil, ale už si zvykám. Kupodivu to šlo rychle. ;) (Jo! A blicí smajlík by se taky někdy hodil.)

Další fíčury jsem ještě nezkoumal.


  • 0

#59 Citecka

Citecka

    kecal neuvěřitelný

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2013 - 8:25

není to přímo chyba, ale prosimtě, domluv se nějak se zadavateli a změň ty blikací zešílený bannery za pasivní - takhle u mne vydržely přesně tu dobu, než jsem kliknul na adblock. Je to kontraproduktivní.


  • 1

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas


#60 Toniczech

Toniczech

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 888 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2013 - 8:35

Mně to hledání funguje, jen je tam potřeba přepnout vedle té lupy na Fóra...

A-ha, děkuju za radu, Opravdu by mi nenapadlo, že pod tím nápisem Toto téma se skrývá nějaký výběr - myslel jsem si, že to znamená prostě "to cos napsal do toho okýnka a chceš najít", Holt je tu oproti starému fóru spousta míst, kde musí člověk detailně něco štelovat, tam, kde dřív stačil hrubší mechanismus. Pro spoustu kolegů to určitě bude plus a užitečné, ale mně hríčky jako velikost písma v psaní příspěvků jsou spíš na obtíž (teď "nemůžu" kopírovat kousek textu rovnou z nějaké stránky, protože by se vložil v původní velikosti a typu písma nesouladně se zbytkem příspěvku, nýbrž musím před vložením jeho formátování "neutralitzovat" v Poznámkovém bloku).  Takže budu rád, pokud se mi časem podaří tuhle feature deaktivovat - prostě zastávám názor, že nástroje nemají být chytřejší než jejich uživatel. :-)

 

Taky se mi zdá, že stránky se mi defaultně zobrazují s odfiltrovanými některými příspěvky pod určitý práh hodnocení. Což se mi nelíbí, neb jsem si nikoho odfiltrovávat nepřál. Naopak - rád bych vždycky viděl věechny příspěvky, i od trollů, abych nepřišel o část kontextu. Vpravo nahoře si to sice můžu nastavit pro danoi stránku, ale hádám, že někde v nastaveni profilu to půjde předvolit globálně. Ale to znamená provést ještě spoustu objevování, zkoušení a nastavování proti své vůji, takže prosím kolegy za prominutí, že přitom prskám jako křeček, kterému rozorali útulnou noru. :-) Večer jsem chtěl sepisovat anglickou verzi k jisté keši, ale jak vidno, musí to stranou, pro příštích pár večerů bude o jinou zábavu postaráno... 

 

A jak už kolegové napsali, zprovoznění tagu cache by bylo z hlediska podstaty fóra tuze zádoucí.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama