Přejít na obsah


Fotka
* * * * * 8 Hlasů

FAQ: Návod k používání nového fóra

gc.cz

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
63 odpovědí na toto téma

#41 alkes

alkes

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 176 příspěvků(y)

Publikováno 17 říjen 2013 - 22:20

Super vlákno, díky za něj ;)


  • 1

#42 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 312 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2013 - 12:54

Mensi update :) A asi z toho fakt udelam clanek (jak uz tu navrhovali dva kaceri), protoze se neustale nekdo pta na neco, co je tu napsanyho.


  • 0

#43 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 125 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2013 - 21:25

Mensi update :) A asi z toho fakt udelam clanek (jak uz tu navrhovali dva kaceri), protoze se neustale nekdo pta na neco, co je tu napsanyho.

Než článek, myslím, žy by se tady i uživil nějaký odkaz FAQ v hlavním menu.....


  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C


#44 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 312 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2013 - 21:26

Tak ten vytvorit neumim a ani nemuzu...


  • 0

#45 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 125 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2013 - 21:28

Nevím, čím to je, ale u nikoho v diskuzi nevidím podpisy - buď jsem si to někde vypnul, nebo mi to něco blokuje, ale nemůžu nikde najít, že by se to nastavovalo...Netušíte někdo?


  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C


#46 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 125 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2013 - 21:29

Tak ten vytvorit neumim a ani nemuzu...

Jedině že by sis řekla o povýšení :-)


  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C


#47 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 312 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2013 - 21:31

Jedno povyseni mi bohate staci :D

 

K tem podpisum - ja je vidim v poradku a nevim, ze by sly nekde vypnout. Nehral sis s adblokem?


  • 0

#48 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 125 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2013 - 21:40

Pšt, hrál. Ale zrovna teď je vypnutý, opičky taky a vidím tohle

 

EDIT: Tak už to mám, je to schované v nastavení pod položkou Ignorovaní uživatelé. Tak tam bych to nehledal :-)

Přiložené miniatury

  • picture.GIF

Tento příspěvek byl upraven od plavcik: 18 říjen 2013 - 21:47

  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C


#49 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 125 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2013 - 21:52

Tak přidám trošku do mlýna:

V menu Nastavení - Ignorovaní uživatelé jde nastavit nejen kompletní ignorace, ale třeba jen vypnutí podpisů u vybraných uživatelů. To je super - kvůli pár lidem, co měli podpis přes půl stránky, jsem to měl vypnuté globálně, teď si to můžu nastavit individuálně. ZAčínám si tady zvykat :-)


  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C


#50 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 308 příspěvků(y)

Publikováno 20 říjen 2013 - 0:19

Ještě jedno drobné poznání - v seznamu nových příspěvků lze přejít rovnou na první nepřečtený příspěvek kliknutím na puntík (nebo hvězdičku) vlevo od názvu vlákna - viz obrázek:

první nepřečtený.png

 

Sečteno, podtrženo - ze seznamu můžeme přejít na:

  1. Začátek vlákna - kliknutím na název.
  2. První nepřečtený příspěvek kliknutím na puntík.
  3. Náhled vlákna a z něj na první, první nepřečtený nebo poslední.

 

 


  • 2

#51 shaman3

shaman3

    Advanced Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 20 říjen 2013 - 6:55

Anketa jde založit pouze při založení nového threadu asi co? Může ale moderátor přidat anketu k mému již déle založenému threadu, kde by se anketa hodila? 
http://www.geocachin...máte-vyčištěno/

Tento příspěvek byl upraven od shaman3: 20 říjen 2013 - 7:07

  • -1

#52 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 312 příspěvků(y)

Publikováno 20 říjen 2013 - 11:42

Nemohl.


  • 1

#53 Guest_Paprikas(i)_*

Guest_Paprikas(i)_*
  • Guests

Publikováno 21 říjen 2013 - 6:08

...

V menu Nastavení - Ignorovaní uživatelé jde nastavit nejen kompletní ignorace, ale třeba jen vypnutí podpisů u vybraných uživatelů.

...

Tohle je ale skutečně super fičura. To bych připíchl někam na první stranu... :D


  • 0

#54 Kapsa

Kapsa

    Kapsa

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2013 - 19:31

Taky si dovolím jeden dotaz - jak prosím vložím fotku do vlákna?

Respektive je tam nějaký omezení data/rozměr v pixelech?
Vložil jsem URL a sdělilo mi to: Nemáte povoleno používat tento obrázek na tomto fóru.

 

P.S. - Bylo to do vlákna "Šťastný a veselý" a chtěl jsem vložit foto z odkazu: http://www.michalkup...-2014-2493.html


  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#55 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 312 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2013 - 19:33

Proste jsem jenom klikla na ikonku pro vlozeni obrazku, nacpala tam odkaz na jpg a je to :)

 

EDIT: obrazek smazan, at to nestrasi ;) A davej odkaz primo na jpg, ne na html (jakmile do toho odkazu pro obrazek nacpes odkaz koncici na html, tak to zarve presne to, cos napsal ;)

 

http://www.michalkup...f-2014-2493.jpg je to, co tam mas davat :)


  • 1

#56 gygant

gygant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2015 - 0:12

Nahoře se občas objeví reklama, která se při nechtěném náhodném najetí myši na ni spustí. Tento typ považuji za hnůj a takový šmejd by měl zmizet pryč.


  • 2

#57 Keres

Keres

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 327 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2015 - 16:55

Také bych se přimlouval za to, aby po najetí myši se reklama sama neotevírala.


  • 0

#58 tomy.22

tomy.22

    MODERATORS

  • Moderators
  • 2 338 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2015 - 17:31

Kdekoliv mi s tímto pomohl adblock. https://www.google.c..._1cs&lr=lang_cs


  • 0

#59 quellen

quellen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2015 - 18:12

Kdekoliv mi s tímto pomohl adblock. https://www.google.c..._1cs&lr=lang_cs

AdBlock samozřejmě funguje vždy a všude, jen provozovatelé webů nejsou rádi. Přeci jen jim zatěžujete server a zisk z reklamy jim uniká.

Navíc to, že v prohlížeči AdBlock máte, jsou schopni zjistit a místo reklamy vám pak na některých webech může vyskakovat okno s prosbou o jeho vypnutí.


  • 0

#60 Keres

Keres

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 327 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2015 - 18:56

Kdekoliv mi s tímto pomohl adblock. https://www.google.c..._1cs&lr=lang_cs

 Já měl - https://addons.mozil...ck-plus/?src=ss

ale už pár let co mám rychlejší počítač, lepší internetové připojení, mi ty reklamy tolik nevadí, vždyť tím podporuji provozovatrele webu. Ale v tomto případě mě to dost obtěžuje, budu nad instalací uvažovat.


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:gc.cz

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama