Přejít na obsah


Fotka
* * * * - 2 Hlasů

Mapa nálezů


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
93 odpovědí na toto téma

#21 Solim

Solim

    Introvert

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 709 příspěvků(y)

Publikováno 21 říjen 2013 - 19:06

Jednak to mohl být nějaký chvilkový výpadek a potom 20MB zip který se musí rozbalit a vyparsovat už dá serveru poněkud zabrat. Proto je prefererované přímé nahrávání pomocí api.

Zkousel jsem to nekolikrat v ruzne dny a ruzne casy a vzdy jsem do cca 1 minuty vypadl. Tak to spis vypada ze server odmitne ten 20-ti MB zazipovany soubor zpracovat :( . No nastesti to api je tak nejak vic automatizovane a tim uzivatelsky privetivejsi (neboli my lenosi muzeme kliknout jen jednou :)  a je to :P ).


  • 0

HONOR 9, Android 9.1.0, a:Drake 6.06 + OSM (paws), GeoGet 2.10.4.804 + GeoKůk 5.0.2

 

S úsměvem jde vše líp


#22 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 21 říjen 2013 - 19:19

Zkousel jsem to nekolikrat v ruzne dny a ruzne casy a vzdy jsem do cca 1 minuty vypadl. Tak to spis vypada ze server odmitne ten 20-ti MB zazipovany soubor zpracovat :( . No nastesti to api je tak nejak vic automatizovane a tim uzivatelsky privetivejsi (neboli my lenosi muzeme kliknout jen jednou :)  a je to :P ).

tak buď to zrušil limit na upload 15MB nebo max input time 1minuta. Každopádně u lovců s větším počtem nálezů se očekává, že budou používat nějaký nástroj a pošlou to tam přímo. Import dat je spíš nouzovka. Ono když to vznikalo, tak tu lidi neměli pomalu ani tisícovku nálezů.


  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#23 honza.h

honza.h

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 557 příspěvků(y)

Publikováno 21 říjen 2013 - 21:19

Hraju si s tím od změny webu a pořád se výsledek nedostavuje. Nastaveno mám vše podle návodu, nahrání přes api z geogetu proběhne korektně, seznam keší se zdá být kompletní - samozřejmě až na nějaký ty chybějící názvy. Ale prostě v mapičkách všechny keše rozhodně jako červený tečky zobrazený nejsou. Tak kde ještě může být zakopanej pes?


  • 0

#24 Viburnus

Viburnus

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 199 příspěvků(y)

Publikováno 21 říjen 2013 - 22:09

Ten soubor si vytvářel jak, když si basic member? Nahraj ho sem do kategorie "Soubory pro admina"

 

V programu na správu statistik. Teď jsem tam to GPXko nahrál.


  • 0

#25 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2013 - 7:21

Taky ale řekni jak se ten program jmenuje ;-)
  • 0

#26 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2013 - 7:25

V programu na správu statistik. Teď jsem tam to GPXko nahrál.

Jak jsem již někde psal, vlivem okolností a než to doupravim do umí načítat GPX 1.0.1. Tohle je GPX 1.0

Mělo by stačit v tom souboru nahradit

http://www.groundspeak.com/Cache/1/0 

za

http://www.groundspeak.com/cache/1/0/1

později to upravim, ale zatim je to takhle


  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#27 Viburnus

Viburnus

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 199 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2013 - 7:58

Peťulinka: 1) Pepa se ptal, jak jsem se, jsa Základním Údem, dostal ke .gpx - a mimo jiné jsem to samozřejmě napsal hned ve svém prvním dotazu, tak doufám, že se stále bavíme o tom samém

2) soubor delicti jsem samozřejmě patřičně pojmenoval, ježto ve svém umístění není s touto diskuzí nijak spjat

3) MyFound je to - děkuji za optání - jsem s ním naprosto spokojený, je intuitivní, a přestože nabízí i víc, než co mě zajímá, zůstává přehledný 

:) teď je to, doufám, už jasné i kolemjdoucím


  • 0

#28 Viburnus

Viburnus

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 199 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2013 - 8:07

herkot, já tu dělám tolik věcí naráz, že pak jeden vzkaz píšu půl hodiny :D

Pepa: aha, aha, ok, díky (nějak jsem z toho souboru tu jeho verzi nikde nevyčetl (resp. čísel tam jsou mraky, ale který se k čemu vztahuje...))


  • 0

#29 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2013 - 8:57

3) MyFound je to - děkuji za optání - jsem s ním naprosto spokojený, je intuitivní, a přestože nabízí i víc, než co mě zajímá, zůstává přehledný 

:) teď je to, doufám, už jasné i kolemjdoucím

Tak to zkus autora přemluvit, aby to sem posílal přímo a bude to fungovat na jeden klik


  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#30 Viburnus

Viburnus

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 199 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2013 - 9:18


Tak to zkus autora přemluvit, aby to sem posílal přímo a bude to fungovat na jeden klik

 

teď jsem se nějak ztratil... co že je to druhé to? on sem něco posílá? a co je vlastně to druhé to fungující na jeden klik? o čem je řeč? moc se omlouvám, nechci prudit, fakt nevím čeho se ta věta týká  :unsure:


  • 0

#31 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2013 - 9:23

teď jsem se nějak ztratil... co že je to druhé to? on sem něco posílá? a co je vlastně to druhé to fungující na jeden klik? o čem je řeč? moc se omlouvám, nechci prudit, fakt nevím čeho se ta věta týká  :unsure:

Aby podobně jako jiné aplikace uměl poslat nálezy na gc.cz přímo pomocí api na gc.cz. Nebude se pak muset nic exportovat a pak tady importovat, ale přímo z aplikace by bylo možné ty nálezy sem poslat.


  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#32 Papr82

Papr82

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2013 - 17:09

Asi se přidávám do davu, který si neporadil s novou verzí a nejde mu načíst PQ s nálezy:

Načtení souboru s nálezy

Název souboru: 9733294_My finds.gpx
Velikost: 4687402
Načteno: 0
Nemám nijak velký soubor, ale odmítá se načíst a v mapičce mám pouze pár pontíků, zatímco seznam se zdá býti OK...

Dík za pomoc.


  • 0

#33 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 948 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2013 - 17:47

Jak už Pepa několikrát říkal, máš nastavenu verzi PQ GPX na 1.0.1? S výchozí verzí 1.0 to zatím nechodí.

 

Nastavuje se to zde: http://www.geocachin...references.aspx


  • 0

#34 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2013 - 18:24

Jak už Pepa několikrát říkal, máš nastavenu verzi PQ GPX na 1.0.1? S výchozí verzí 1.0 to zatím nechodí.

 

Nastavuje se to zde: http://www.geocachin...references.aspx

Tohle už snad vyřešeno: http://www.geocachin...s-pocket-query/


  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#35 Papr82

Papr82

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2013 - 15:39

Ahoj, jel jsem přesně dle návodu zde: http://www.geocachin...em měl správně.

Nicméně dnes to již šlape jako po másle.

Dík


  • 0

#36 pankulici

pankulici

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2013 - 15:52

Ahoj, jel jsem přesně dle návodu zde: http://www.geocachin...em měl správně.

Nicméně dnes to již šlape jako po másle.

Dík

Tak to jsi šťastný člověk. Já i když mám seznam nalezených kešek zde na serveru v cajku, tak ty zatracený puntíky furt chyběj. 


  • 0

#37 TerezkaS.Team

TerezkaS.Team

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2013 - 23:04

Ahoj.Nasměrujte mne někdo.Nemůžu tu vůbec najít návod jak sem nahrát námi nalezený kešky.Poradí někdo?


  • 0

#38 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 152 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2013 - 9:29

Ahoj.Nasměrujte mne někdo.Nemůžu tu vůbec najít návod jak sem nahrát námi nalezený kešky.Poradí někdo?

http://www.geocachin...lezů-s-puntíky/


  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C


#39 moravan

moravan

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 331 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2013 - 13:36

Na starém serveru byla mapka, která měla parametr typ=mala (jako cr, ale v menším vydání). Nyní nefunguje. Dala by se obnovit? Případně crkraje v menším vydání.

Díky.


  • 0

#40 Forseti275

Forseti275

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2013 - 19:13

Ahojte.

Já pořád nevím. Generoval jsem si to přes GeoGet a vše OK. Ale mapka s tečkami je opravdu ohlodaná. Jsou tam snad jen 4 tečky :(

viz. můj profil na gc.com : http://www.geocachin...nel1_lblProfile

Jde to nějak vyřešit? Děkuji


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama