Přejít na obsah


Fotka
* * * * - 2 Hlasů

Mapa nálezů


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
93 odpovědí na toto téma

#61 Orxion

Orxion

    Orxion

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 039 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2014 - 8:12

zdravím, je tam nějaký limit na velikost? dělám statistiky pro kamaráda (Jonea) a pokaždé to během načítání spadne. Nicmené když dělám stejné nastavení pro sebe tak je vše OK

 

tak si říkám jestli tam není nějaký limit pro velikost soubotu nebo počet keší .. zkoušel jsem jak ZIP tak GPX a ani jedno neprošlo

 

pokud by se na to admin chtěl podívat, tady je aktuální .. dík moc :)


  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše


Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

#62 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2014 - 8:28

nějaké systémové limity na kterých právě tohle zdechne tam nejspíš budou. Doporučuju používat načítání nálezů pomocí api, podporuje GeoGet, možná už to integroval Klama, jak další nevim.


  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#63 Orxion

Orxion

    Orxion

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 039 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2014 - 8:37

já používám GSAK, ale chci tam ten obrázek s tečkama - o tohle mě jde


  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše


Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

#64 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2014 - 8:45

o tom píšu. Ty data se daj posílat buď pomocí gpx nebo přes api. To gpx co odkazuješ už je poněkud extrémní, api je pro rozsáhlá data vhodnější, protože může být použito tak, aby server zatěžovalo mnohem méně. Jestli někdo napsal plugin pro gsak netušim.


  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#65 Orxion

Orxion

    Orxion

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 039 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2014 - 8:49

aha, špatně jsem to pochopil - můžu prosit link na geoget makro, pls? nebo adresu kam to API směřuje. díky


  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše


Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

#66 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2014 - 13:24

GeoGet ma to makro uz pri instalaci, staci se podivat do adresare script ;)


  • 0

#67 Fáčko

Fáčko

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 50 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2014 - 22:33

Ahoj,

zjistil jsem, že se mi poslední dobou nenahrávájí nálezy do mapiček (poslední nahraný nález z 30.3.2014). Nahrávám je z Geogetu a beze změny to fungovalo několik let zpátky. Teď při nahrávání zobrazí info:chyba:prihlaseni.

Nevím jestli se něco měnilo ... nebo jestli není problém v čárce nad a v nicku "Fácko".

 

Nějaký nápad co s tím?

Díky


  • 0
Fáčko

- Garmin Oregon 450 a Nokia Lumia 820 + GeocachingLive a Xatcher
- GeoGet2 -> GGStat

#68 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 941 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2014 - 5:55

Je potreba lehce upravit ten odesilaci skript, aby zase fungoval se jmeny s diakritikou. ...jen se k tomu dostat...
  • 0

#69 klama

klama

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 787 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2014 - 6:41

nějaké systémové limity na kterých právě tohle zdechne tam nejspíš budou. Doporučuju používat načítání nálezů pomocí api, podporuje GeoGet, možná už to integroval Klama, jak další nevim.

Ano v MyFound to je integrovane davnejsie, uz som aj zabudol kde to vlastne je...Tak teda hladajte na zalozke  Parametrizacia statistiky/Objekty...


  • 0

Hrať sa môže každý a v každom veku...
http://mozigo.zubor.net/?q=node/388
S MoZiGo to je jednoduchšie...ledaže je tu ešte MoZiLive

http://mozilive.zubor.net/navod.htm


#70 Fáčko

Fáčko

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 50 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2014 - 19:40

Je potreba lehce upravit ten odesilaci skript, aby zase fungoval se jmeny s diakritikou. ...jen se k tomu dostat...

Ok, tak já si počkám. Díky :)


  • 0
Fáčko

- Garmin Oregon 450 a Nokia Lumia 820 + GeocachingLive a Xatcher
- GeoGet2 -> GGStat

#71 brtnicek

brtnicek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 216 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2014 - 14:47

Ahoj - mám prosbu. Kdysi dávno jsem si stáhla přes geoget statistiky a vypreparovala si z nich obrázek mapy ČR a nalezených okresů. 
jenže tenkrát mi to přepsalo "samo" celý profil na gc.com :( a musela jsem si ho znovu vytvářet. 
Chtěla bych mapu aktualizovat (jen tu část s okresy) -ale tak, abych nemusela zase znovu předělávat celý profil - poradíte prosím, jestli to nějak půjde? 
Díky - kdyžtak prosím mrkněte do profilu, jak to mám... ;)


  • 0

Jsou dny, kdy se mé sny lámou, koně pouštím z otěží-kam se dát a s kým se vznést snad jen cíl můj prověří....


#72 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 262 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2014 - 20:10

Mrknout do profilu? Ne, ze bych to nedokazal, ale kdyz nemas zdejsi profil prolinkovany s tim na gc.com, tak to znamena hledat. A to se mi nechce :) (Ale jo, podivall jsem se.)

 

Nejak nepises co, cim a jak jsi delala. Mapa s okresy jde udelat v GgStatu, jehoz podpora konci, nebo nove v pluginu Stator. To znamena spusti prislusny plugin (bez odeslani vysledku na profil) a pak ve vysledku najit odkaz, ktery tu mapu generuje a tento odkaz presunout do tveho profilu.

 

Ovsem to znamena, ze to budes pokazde aktualizovat takto po castech. To mi pripada dost neefektivni. Nebylo by rozumnejsi nainstalovat Stator a zkusit si tam stavajici statistiku naklikat a pak ji tam davat jako celek? Mozna bude trochu problem s tou animovanou mapkou, ale i to se da.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#73 brtnicek

brtnicek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 216 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2014 - 20:19

Mrknout do profilu? 

 

jé omlouvám se - jsem to tam naklikala a asi neuložila :( _ už to je....
:) 
hm- děkuji za radu, jdu si ji nechat od někoho přeložit do srozumitelštiny...


  • 0

Jsou dny, kdy se mé sny lámou, koně pouštím z otěží-kam se dát a s kým se vznést snad jen cíl můj prověří....


#74 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 262 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2014 - 20:29

Prelozit? Cemu nerozumis? Jak si statistiku pro profil delas ted?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#75 brtnicek

brtnicek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 216 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2014 - 10:56

já na ty statistiky moc nejsem - teda vůbec :)
Mám tam mapičky puzzlí, puntíků - a to mi stačí

Takže když tam "nějak" vpreparuji ty okresy, tak mám zase na rok vystaráno - dřív se na západ republiky stejně nedostanu :)


  • 0

Jsou dny, kdy se mé sny lámou, koně pouštím z otěží-kam se dát a s kým se vznést snad jen cíl můj prověří....


#76 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 262 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2014 - 11:39

já na ty statistiky moc nejsem - teda vůbec :)
Mám tam mapičky puzzlí, puntíků - a to mi stačí

Takže když tam "nějak" vpreparuji ty okresy, tak mám zase na rok vystaráno - dřív se na západ republiky stejně nedostanu :)

 

A to je to, na co jsem se ptal - jak tam davas ty ostatni casti krome mapky okresu? Rucne nebo nejakym nastrojem? Pak me zajima jaky nastroj pouzivas, zda by nebylo vhodne jej doplnit o tu mapku okresu, aby se to delalo najednou a nemusela ses o to dal starat.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#77 brtnicek

brtnicek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 216 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2014 - 17:28

ručně - mapky puzzlíků si tam měním podle "nálady" :) 


  • 0

Jsou dny, kdy se mé sny lámou, koně pouštím z otěží-kam se dát a s kým se vznést snad jen cíl můj prověří....


#78 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 262 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2014 - 17:40

V tom pripade si musis nekde "stranou" vytvorit odkaz, ktery ti zobrazi tvoji mapku okresu, a ten odkaz tam rucne vlozit podobne jako ted vkladas ostatni.

 

Ja ti navrhoval v prvnim prispevku moznost "naklikat" si ve Statoru to, co chces ve statistikach mit. Pak uz bys jen jednim kliknutim aktualizovala vzdy vsechno najednou a rucne nebo automaticky to zkopirovala cele do tveho profilu. Je to pro tebe dost ve srozumitelstine? ;)


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#79 Orxion

Orxion

    Orxion

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 039 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2014 - 8:16

návod na použití mapiček pro uživatele GSAKu

- pokud máte více než 2000 nálezů a chcete si vytečkovat mapu pomocí místních mapiček :)

budete potřebovat toto MAKRO

 

vezmeme databázi kde ukladáme všechny nalezené, pak spustíme makro 

 

e66c0598852708f7d85ff38f8218f68b.png

 

1 - nastavíme si číslo 2000 (takže se nám vytvoří soboury po 2000 keších)

2 - zvolíme kam chceme aby se to vše exportovalo (název soburu je jméno databáze + kilometrová vzdálenost od HC)

4 - zaškrtnout

 

víc toho není třeba, pak jen spustit a vzniklé soubory postupně nahrávat na známou adresu - tedy SEM

 

jistě můžete si vysekávat ručně polygony, ale myslím že toto je nejjednoduší forma a mohu Vás ujistit že to bude fungovat pač jsem v tom dělal stats pro Joneu a zkuste si ručně nasekat 30 000 kousků jen tak :) viz

 

PŘÍKLAD

 

EDIT - pokud to patří jinam tak to prosím upravte, ale už se tu v tom všem začínám ztrácet .. sry


Tento příspěvek byl upraven od Orxion: 31 červenec 2014 - 8:18

  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše


Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

#80 blitzer666

blitzer666

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2015 - 21:14

Zdravím,

nechci zakládat nové vlákno, tak s dovolením využiju tohle.

Cca 2 roky zpět jsem byl zvyklý si generovat mapičky nálezů (zdejší slepé mapy s červenými tečkami) pomocí skriptu, který ale potom přestal fungovat. Teď jsem se po vyzkoušení několika možností ke kýženému výsledku nedobral. Chci se proto zeptat, jak lze dnes vygenerovat mapu nálezů v případě, že mám jen basic účet?

Předem díky za radu ;)


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama