Přejít na obsah


Fotka

Mapa nálezů


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
38 odpovědí na toto téma

#21 martinracek26

martinracek26

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 085 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2013 - 18:53

pošli to gpx

Na to abych ho vložil je velkej kam ti ho mám poslat?


  • 0

#22 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 686 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2013 - 19:11

Nahraj to tady na serveru v souborech do kategorie soubory pro admina (snad jsem to nastavil dobře)


  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#23 martinracek26

martinracek26

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 085 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2013 - 19:14

Nahraj to tady na serveru v souborech do kategorie soubory pro admina (snad jsem to nastavil dobře)

Je to tam


  • 0

#24 martinracek26

martinracek26

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 085 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2013 - 19:37

Pepo si to dělal nějak ručně že je tam najednou mám?


  • 0

#25 Keres

Keres

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 328 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2013 - 19:38

Jestlipak jdou nálezy nahrát také pomocí geogetu? Zkouším to různými exportními formáty, ale zatím mi nefungují.


  • 0

#26 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2013 - 19:38

Na to je v GG primo makro. Staci se podivat do pluginu. A taky si precist navod k pouzivani fora.


  • 0

#27 martinracek26

martinracek26

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 085 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2013 - 19:39

Na to je v GG primo makro. Staci se podivat do pluginu. A taky si precist navod k pouzivani fora.

Ten plugin jsem našel ale nějak jsem nepřišel na to kam se to vyexportuje.


  • 0

#28 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2013 - 19:41

Nikam. Nahrava se to samo rovnou na web.


  • 0

#29 martinracek26

martinracek26

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 085 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2013 - 19:41

Aha tak takhle se mi tam teď najednou objevily :)


  • 0

#30 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 686 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2013 - 19:42

Pepo si to dělal nějak ručně že je tam najednou mám?

Ne, stal se zázrak, nechápu...

 

Jestlipak jdou nálezy nahrát také pomocí geogetu? Zkouším to různými exportními formáty, ale zatím mi nefungují.

 z GeoGetu exportní formáty nepoužívat! Používat přímé posílání na server


  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#31 martinracek26

martinracek26

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 085 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2013 - 19:44

Ne, stal se zázrak, nechápu...

Použil jsem ten script z Geogetu tím se tam dostali jsem netušil že to takhle funguje.


  • 0

#32 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2013 - 20:32

Pepa uz na prbolem prisel - ocekava to tu jinou verzi GPX, nez jakou ti vygeneruje gc.com -> chces to 1.0.1, ale ty tam ladujes 1.0.0. Bud si prehod vezri na gc.com nebo pockej, az se pepa dostane k oprave.


  • 0

#33 Orxion

Orxion

    Orxion

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 039 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2013 - 20:36

omluva - měl jsem špatně ownerID :)


  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše


Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

#34 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2013 - 20:37

Dokonce :D Hlevne, ze se to vyresilo :)


  • 0

#35 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 733 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2017 - 15:52

Tak mám taky problém. 

Rád bych si vytvořil puntíkatou mapu jen s T5 nálezy.

Gord mi doporučil jednu cestu, tak jsem se po ní vydal, ale dostal jsem se do problémů.

Vytvořil jsem si zde druhý účet, a na něho chtěl nahrát jen GPX s T5, ale i když mi píše,
že se stáhlo všech 26, tak v seznamu vidím jen 5.

Nevíte, kde může být chyba? 

Nebo jak to udělat jinak, zkoušel jsem i PQ, ale tam se mi nestáhly archivované.


  • 0

#36 muffinak

muffinak

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 03 červenec 2017 - 11:19

Dříve mi fungovalo nahrávání nálezů na geocaching.cz, takže mám správně nastavené ownerID a správný typ GPX. Ale od jisté doby mi upload končí v chybách:

Warning: zip_open(): Empty string as source in /var/www/www.geocaching.cz/www/admin/applications_addon/other/geocaching/modules_public/nalezy/upload.php on line 26

Warning: zip_read() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www.geocaching.cz/www/admin/applications_addon/other/geocaching/modules_public/nalezy/upload.php on line 27

Warning: zip_close() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www.geocaching.cz/www/admin/applications_addon/other/geocaching/modules_public/nalezy/upload.php on line 38

Warning: DOMDocument::load(): Empty string supplied as input in /var/www/www.geocaching.cz/www/admin/applications_addon/other/geocaching/modules_public/nalezy/upload.php on line 43

 

Co s tím, když na soukromé zprávy adminovi nikdo nereaguje?


  • 1

#37 KaSla team

KaSla team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2017 - 20:13

Aktualizují se ještě podklady pro generování mapiček tady v sekci Geocaching? Když nahraju nálezy, tak u hodně z nich nevidím jméno. Vím, že v minulosti to dělaly PM keše, ale třeba GC71F99 není PM a název nevidím :-(


  • 0

#38 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 320 příspěvků(y)

Publikováno 12 srpen 2017 - 16:44

Na ten přehled jsem nikdy neměl potřebu koukat (snad jen když jsem pro někoho jiného lovil nějaký problém). A stejně asi většina dalších uživatelů. Data se tam v okamžiku generování statistik automaticky nahrají a to mi stačí.
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#39 Libor.29

Libor.29

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 272 příspěvků(y)

Publikováno 12 srpen 2017 - 17:51

Dříve mi fungovalo nahrávání nálezů na geocaching.cz, takže mám správně nastavené ownerID a správný typ GPX. Ale od jisté doby mi upload končí v chybách:
Warning: zip_open(): Empty string as source in /var/www/www.geocaching.cz/www/admin/applications_addon/other/geocaching/modules_public/nalezy/upload.php on line 26Warning: zip_read() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www.geocaching.cz/www/admin/applications_addon/other/geocaching/modules_public/nalezy/upload.php on line 27Warning: zip_close() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www.geocaching.cz/www/admin/applications_addon/other/geocaching/modules_public/nalezy/upload.php on line 38Warning: DOMDocument::load(): Empty string supplied as input in /var/www/www.geocaching.cz/www/admin/applications_addon/other/geocaching/modules_public/nalezy/upload.php on line 43
 
Co s tím, když na soukromé zprávy adminovi nikdo nereaguje?


To by mne take zajimalo, mam stejny problem.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama