Přejít na obsah


Fotka

GgStat poradna - kdyz statistiky zlobi


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
175 odpovědí na toto téma

#41 VasaM

VasaM

    VasaM

  • Members
  • PipPipPip
  • 738 příspěvků(y)

Publikováno 17 prosinec 2013 - 7:40

Toto je spis chyba ggstatu.
Zalezi, jestli ji GeoGet vnima jako vlastni nebo ne, to se pozna podle podbarveni radku, mel by byt fialovu barvou, nebo jednoduse, pres filtr vybrat jenom vlastni kese. Jestli se nacte, tak je v geogetu v poradku, pak staci pouze v template ggstatu nekde pripsat (z hlavy nevim kde) cele to spojeni s adopted a pak je take ggstat bude brat jako vlastni.
Nedavno jsem resil podobny problem, akorat ja tam mel navic , a ta delala problemu uz geogetu.

Tento příspěvek byl upraven od VasaM: 17 prosinec 2013 - 7:41

  • 0

Mapy pro přístroje Garmin: www.osmg.brazovic.cz (GitHub, RSS)


#42 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 17 prosinec 2013 - 9:01

Jesteze je u kazdeho GgStatu pridana dokumentace, jinak by si lidi nevedeli rady, ale proc se podivat, kdyz se da zeptat, ze?

 

MYCACHESOWNER  doplňuje dalšího vlastníka keše, jehož keše budou vypsány funkcí MyOwnCaches. Pokud nebude použit žádný tento příkaz, jediným prohledávaným vlastníkem bude ten, který je zadán parametrem -c v příkazové řádce nebo parametrem CACHER. Každý další vlastník musí být přidán samostatným příkazem MYCACHESOWNER, protože součástí jména mohou být i mezery. Při vlastním vyhledávání se nebere ohled na velikost písmen. Příklad:

MYCACHESOWNER Spoluautor
MYCACHESOWNER Moje familie

  • 2
MaFa

#43 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 116 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2013 - 19:05

 

Právě jsem v potu tváře prošla svou šablonu a pokusila se to tam nějak zakomponovat. Vypadá to, že to funguje, díky za účinnou radu. To víš, my lamy stěží chápeme, proč se vůbec zajímat o nějakej GgStat, když přece na statistiku se používá AutoStat :D, a proč by to nemělo patřit do vlákna o GeoGetu, tak vy šikulové k nám musíte bejt shovívaví :D!


  • 0

#44 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2013 - 21:39

To víš, ta dokumentace dala dost práce, tak si musím alespoň rejpnout. Ale brzo snad bude hotový stator, a to bude vlastně klikací plugin přímo v GG, takže se pak všechny Lamy budou moct přesunout a já budu mít pokoj a klid. :)


  • 0
MaFa

#45 mr3ska

mr3ska

    Optimista

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 19 prosinec 2013 - 0:05

Jak se tak seznamuju s GG tak jsem si hrál s GgStat a měl bych dva dotazy na které jsem nedokázal najít odpověď. Nějak nedokážu vygenerovat "Nálezy podle okresu" (asi mi něco v GG chybí nebo mám špatně nastaveno, jen nevím co) a dále jsem nedokázal rozklíčovat co se zobrazuje v mapce Evropy pojmenované "naše nálezy". Mé nálezy to totiž nejsou jelikož za hranicemi mám jen cca 8 keší a v mapce se mi objevuje hromada keší v Německu, Rakousku, Slovinsku nebo i v Maďarsku kde jsem nikdy nelovil. 


  • 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

 

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

 

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"


#46 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 316 příspěvků(y)

Publikováno 19 prosinec 2013 - 0:45

Nějak nedokážu vygenerovat "Nálezy podle okresu" (asi mi něco v GG chybí nebo mám špatně nastaveno, jen nevím co)...

Musíš mít doplněn tag s okresy. Zařídí plugin Divider...
 

...a dále jsem nedokázal rozklíčovat co se zobrazuje v mapce Evropy pojmenované "naše nálezy". Mé nálezy to totiž nejsou jelikož za hranicemi mám jen cca 8 keší a v mapce se mi objevuje hromada keší v Německu, Rakousku, Slovinsku nebo i v Maďarsku kde jsem nikdy nelovil.

Není jasné, jakou mapu máš na mysli. Myslíš příkaz FindsByCountry nebo FindsByEuropeMap nebo ještě něco jiného? 

 

P.S.

Podle toho, co sis u příkazu GgStatu napsal do titulku nikdo nepozná, který příkaz myslíš. Často je i dobré sem rovnou zkopírovat příslušný řádek ze šablony. Dá se pak poradit snáze a rychleji...


  • 0

#47 mr3ska

mr3ska

    Optimista

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 19 prosinec 2013 - 12:31

Ahoj,

 

díky za zprávu. Divider je to co jsem přehlédl. Co se mapy týká, nevím kde najít to co píšeš. Pokud v "sabloně" pro statistiky, mělo by to být mapa jež se zobrazuje s linkem "mapacr.php?uid=mojeID&typ=sevropa", ale právě jsem asi zjistil, kde je problém. Jsem totiž tatar změnil ID u těch mapek ale soubor jsem si uložil jako novou šablonu... A používal starou. Díky za nakopnutí.


  • 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

 

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

 

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"


#48 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 116 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2014 - 21:02

Nevím, jestli to vůbec cpu do správnýho vlákna, pravděpodobně nikoliv :D, pročež se předem omlouvám.

 

Zjistila jsem, že ve statistikách na profilu mi zmizelo vybarvení mapky Prahy podle čtvrtí. Mapka má základní světlou barvu, jsou tam napsaný počty keší v jednotlivejch MČ, ale chybí takový to různě intenzivní zabarvení podle počtu keší. U ostatních mapek (kraje, okresy...) to funguje normálně. Do šablony jsem nesahala už několik měsíců.

Nemáte, prosím, tušení, co se stalo?

 

Edit: zapomněla jsem sdělit, že jde o GeoGet a Autostat.


Tento příspěvek byl upraven od Jacka dominikánka: 21 březen 2014 - 21:03

  • 0

#49 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 28 březen 2014 - 10:08

Koukal jsem na to, a zda se mi, ze to je porad ten samy problem s tim, ze vsechny mestske casti z ruznych mest jsou v jedinem tagu. Haluma to v divideru menit nechce a GgStat je uz prakticky uzavrena kapitola, navic rozlisovani uzemnich celku by byla hodne velka zmena v kodu. Takze vydrz do statoru.


  • 0
MaFa

#50 zdeziz

zdeziz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 28 březen 2014 - 21:09

Těchto dotazů se v jiném vlákně objevilo několik ve stejnou dobu, pravděpodobně shodou okolností po poslední aktualizaci GG. Na dotaz jsem byl ujištěn, že to nemá žádnou souvislost. A nasměrován na generátor map zde, na gc.cz. Řešení neznám, problém setrvává. Tolik na doplnění pro Jacku.


  • 0

#51 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 28 březen 2014 - 21:28

V GgStatu se nic nemenilo jiz velmi dlouho, takze to nemuze byt jeho chyba. Navic se to projevuje ruznym lidem. Odhaduji, ze nastaly nejake zmeny v generatoru (ale ja to nebyl, my mame pro Stator jinou verzi :)) Nevim, jaka verze je ted na gc.cz. Zatim jsme verejne novou verzi generatoru nedavali (tedy alespon ja ne).


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#52 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 28 březen 2014 - 22:14

Neni to chyba, je to vlastnost. GgStat proste dava do grafu vsechno z vybraneho tagu, v tomto pripade z tagu mestske casti. Pokud ma nekdo odlovene mestske casti z ruznych mest (treba Praha a Brno), tak se mu to micha do jednoho grafu a ten to pak pri pocitani grafu nezkousne. Takze reseni je vytvorit pro kazde mesto vlastni tag mestskych casti, jinak to proste v GgStatu fungovat nemuze. Druha varianta je, aby mapa mestskych casti ignorovala nespravny vstup - mestskou cast z jineho mesta.


  • 0
MaFa

#53 zdeziz

zdeziz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 28 březen 2014 - 22:32

Jen upřesním: mapa se zobrazí, v jednotlivých částech je správné číslo, chybí pouze podbarvení. Dělá to i mě, s odlovenými částmi pouze Prahy. 

Odpověď HaLuMy: To opravdu, ale opravdu s Geogetem nemuze souviset. Ten totiz zadne statistiky netvori. Statistiky tvori Ggstat, a ten se nemenil. Navic, protoze to zmizlo i ze statistik, ktere byly generopvany davno pred tim, je jasne, ze je problem v generatoru tech mapek, ktery bezi tady na geocaching.cz.


  • 0

#54 raven95

raven95

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 71 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2014 - 10:08

Ahoj vespolek,

chtel bych poprosit o radu ohledne APE ikony. Nejako se mi nezobrazuje. Any idea?

Diky

Ikonka je zde: http://www.geocachin...ttypes/sm/9.gif


Tento příspěvek byl upraven od raven95: 01 duben 2014 - 10:26

  • 0

#55 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 316 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2014 - 11:25

V GgStatu to můžeš vyřešit pomocí TRANSLATE. Pohledej tady na fóru, řešilo se to v souvislosti s ikonou Lab keší. Nebo chvilinku počkej...  ;)


  • 0

#56 raven95

raven95

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 71 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2014 - 12:02

Diky, pouzivam autostat, tak budu jeste zkoumat


  • 0

#57 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 314 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2014 - 12:49

Autostat jenom spousti ggstat! Takze staci upravit sablonu....


  • 0

#58 raven95

raven95

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 71 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2014 - 13:32

No ok. Do sablony koukam, ale nikde nevidim, kde se da dodat ikona ke ktery kesi. Kdyz v GGet vidim radky s nalezy, tak tam ikonu mam, kdyz kes rozkliknu, tak tam uz neni. Vic zatim nevim.


  • 0

#59 raven95

raven95

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 71 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2014 - 15:38

Kdyz si upravim vygenerovany html v profilu GC.COM, tak to zmenim, ale nerad bych to delal pri kazdem generovani... 


  • 0

#60 tarmara

tarmara

    Air-cooled

  • Members
  • PipPipPip
  • 843 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2014 - 10:11

Objevil jsem chybku v pocitani DateMonthFound - a zajimave je ze stejna chyba je jak v oficialnich GC statistikach ( http://www.geocachin...statistics.aspx ) , tak pri pouziti teto tabulky v GGStatu. Prisel jsem na to tak, ze mi BadgesGen a GGStat ukazovaly jine hodnoty v Calendar Cacher. Rozdil byla sice jen jednicka, ale my statistici netolerujeme nic jineho nez nulu. Z BadgesGen dokazu vytahnout SQL query, ktera tuhle hodnotu pocita. A pocita ji kupodivu spravne. Ale z GGStatu uz nejsem schopen SQL query pro DateMonthFound nijak rozumne extrahovat. U me je problem s 28. kvetnem. V ten den nemam odlovenou zadnou kes, Ale v GGStatu a na GC.com mam 28.5. oznaceny jednickou. Stejne tak na http://project-gc.com/ . Koukal jsem jestli by to nemohlo byt nejakym presahem casovych zon do 27. nebo 29. kvetna, ale 27. mam bez odlovu a 29. mam jeden odlov v 18:25. Mohl bych poprosit o SQL query z GGStatu, nebo pripadne zpusob pocitani tamtez?? Diky


Tento příspěvek byl upraven od tarmara: 13 květen 2014 - 10:12

  • 0

Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: primárně aDrake, sekundárně Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget    

tarmara.png

N o t   a l l   t h o s e   w h o   w a n d e r   a r e   l o s t





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama