Přejít na obsah


Fotka

GgStat poradna - kdyz statistiky zlobi


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
175 odpovědí na toto téma

#121 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 306 příspěvků(y)

Publikováno 03 prosinec 2015 - 18:03

Bohužel to slušně domršili. Záložky, které využívají styl od GS, jsou kaput. Replace českých znaků do HTML entit udělá ze statistiky rozsypanou rejži. Já fakt asi na ten Stator budu muset přejít...  :P


  • 1

#122 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 967 příspěvků(y)

Publikováno 03 prosinec 2015 - 21:45

Bohužel to slušně domršili. Záložky, které využívají styl od GS, jsou kaput. Replace českých znaků do HTML entit udělá ze statistiky rozsypanou rejži. Já fakt asi na ten Stator budu muset přejít...  :P

bez záložek to ještě funguje - ale...aby jim ruce upadly


  • 0

#123 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2015 - 22:07

Tak jsem nějaký záložky dal dohromady, tak to snad bude fungovat. Překlad na entity zkus zakomentovat pomocí #, tipnul bych si, že utf be mělo fungovat normálně, takže ten překlad není třeba. Pokud by zlobilo kódování, tak zkus přidat html hlavičku a patičku a nadefinovat UTF v hlavičce. Na mém profilu to funguje, ale já nepoužívám češtinu. Já bych tuhle změnu na gc.com zase tak nezavrhoval, iframe používala spousta lidí a pokud funguje javascript (nezkoušel jsem) tak možná půjde použít i nové google grafy.


  • 1
MaFa

#124 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 306 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2015 - 23:29

Javascript podle všeho nefunguje. Filtrují pořád a ještě to zpřísnili, takže nejde kupříkladu vložit statistiku z externího místa pomocí <object>. 

Díky za záložky...  :)


  • 0

#125 lnavrat

lnavrat

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 218 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2015 - 8:15

Sice uz jsem na Statoru, ale externi statistiky pres object mi stale funguji.


  • 0

#126 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 306 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2015 - 14:41

Sice uz jsem na Statoru, ale externi statistiky pres object mi stale funguji.

 

Bohužel ne:

 

post-12922-0-15509000-1449322828.png

Přiložené miniatury

  • 2015-12-05_144010.png

  • 0

#127 lnavrat

lnavrat

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 218 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2015 - 14:57

Hmm, tak to pak asi zalezi na prohlizeci :( ?

Zkousel jsem to rano i ted na svem Seamonkey 2.41a2 - vse zobrazi OK

Firefox 42 OK

Internet Explorer - nejprve hlaska : Je zobrazen pouze bezpecny obsah <Zobrazit cely obsah>. Po kliknuti na zobrazit to normalne nacte.

Edge - prazdny google IFRAME ale nastavil tomu velikost jako by tam statistika byla

Samsung Internet v Android 4.4.2 - OK

Samsung Chrome v Android 4.4.2 - to same co ty.


Tento příspěvek byl upraven od lnavrat: 05 prosinec 2015 - 15:07

  • 0

#128 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 306 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2015 - 15:46

Mám Chrome...

 

Tím pádem to ale znamená, že nezvýšili filtrování, ale v Chrome nefunguje <object> v <iframe> nebo spíš s touto kombinací nefunguje GS načítání obsahu iframe skriptem...


Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 05 prosinec 2015 - 15:49

  • 0

#129 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2015 - 17:43

A není problém jenom v odkazu na http uvnitř https? Google chrome to zřejmě vyhodnotí jako hrozbu.


  • 0
MaFa

#130 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 306 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2015 - 18:13

To by sice mohlo, ale jak brejlím, kam brejlím, nikde to míchání protokolů nevidím. Ty jo...?


  • 0

#131 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2015 - 19:22

Na firefoxu se mi komunikace sama přepne na https. A když si nahraju přímo jenom obsah toho iframe, tak se mi tam taky objeví jenom chyba načtení profilu - i na firefoxu i když přímo z profilu to vidět je. Jinak je tam sandbox="allow-scripts", takže Javascript by měl fungovat.


  • 0
MaFa

#132 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 306 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2015 - 19:49

Na firefoxu se mi komunikace sama přepne na https. A když si nahraju přímo jenom obsah toho iframe, tak se mi tam taky objeví jenom chyba načtení profilu - i na firefoxu i když přímo z profilu to vidět je. Jinak je tam sandbox="allow-scripts", takže Javascript by měl fungovat.

 
V Chrome jsem v žádné situaci https nepotkal. Ale zas tak hloubkově jsem to nezkoumal. Volbu sandbox="allow-scripts" tam mají, to jsem viděl. Ale je to zjevně jen na povolení jejich skriptu na natahování obsahu iframe na výšku podle obsahu. Myslím, že tagy <script> filtrují, jako předtím...


  • 0

#133 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 890 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2015 - 12:24

osobně mi to nešlo pšřesně kvůli tomu, že statistiky nebyly na https. tak jsem je hodil na dropbox a bylo to fajn. teď mi přijde, že to zase nějak nejde.. 


  • 0

#134 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 197 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2015 - 16:41

Vypadá to, že oprava záložek od MaFa funguje.
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#135 N.o.e.

N.o.e.

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 451 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2015 - 11:35

Ahoj, chci se zeptat:

http://www.geocachin...KMMPPSSHHEEZZBB

způsobí chybu. Přitom do nedávna to běželo úplně v pořádku, ukázalo to mapu okresů. Změnilo se něco na gc.cz?

Dík*


  • 0

Vloženo do PM         

S5 (N5800XM)


#136 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 306 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2015 - 15:47

Odkaz má být správně:

http://www.geocaching.cz/ggstat/generator_mapy.php?cht=t:N&chs=440x459&chtm=CZkraj&chf=bg,s,FFFFFF&chco=FFFFFF,ccdce4,457f9c,000000,000000&chd=608,196,190,178,27,331,144,116,785,1381,132,32,22,85&chld=CCTTJJUULLAAKKMMPPSSHHEEZZBB

Tj. máš tam navíc jeden ampersand (a pak taky HTML entity, ale to asi vzniklo pastováním do fóra).


  • 0

#137 masi.uh

masi.uh

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2015 - 17:20

Píšeš okresy, ale odkaz jsi dal na kraje...

Tu chybu jsem v poslední době viděl u více okresních statistik a mám pocit, že poslední dva parametry chd a chld jsou v tom případě prázdné

Netuším ale proč


  • 0

#138 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 197 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2015 - 20:00

Píšeš okresy, ale odkaz jsi dal na kraje...
Tu chybu jsem v poslední době viděl u více okresních statistik a mám pocit, že poslední dva parametry chd a chld jsou v tom případě prázdné
Netuším ale proč

Jestli to náhodou nesouvisí s chybnou instalací skriptu GGSDIVIDER.
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#139 N.o.e.

N.o.e.

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 451 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2015 - 21:10

Kouknu na to a pak se zeptam znovu. Zatím díky.


  • 0

Vloženo do PM         

S5 (N5800XM)


#140 N.o.e.

N.o.e.

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 451 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2015 - 22:12

Tak už jsem na to přišel. Chyba je v ggstat-1.1.36d.gip (2015/12/04 21:54), od instaloval jsem plugin a vrátil se o jedno zpět k ggstat-1.1.36c.gip (2014/07/10 18:58), ten funguje správně.

Dík za inspiraci.


  • 0

Vloženo do PM         

S5 (N5800XM)





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama