Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.8.0

geoget

  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
434 odpovědí na toto téma

#1 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 237 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2013 - 18:17

Tak byla vypuštěna nová verze Geogetu. Změn je velmi mnoho, i když mnohé nejsou vidět - bylo změněno vývojové prostředí a celý Geoget transformován do Unicode.

 

Proto se může stát, že narazíte na něco, co nefunguje zcela dobře. Nebojte se, a takové problémy nahlaste!

 

Z mnoha novinek bych vypíchl třeba možnost stahovat z geocaching Live podle GC kódu, nový manager tagů s mo6ností exportovat a importovat celé kategorie z CSV, a mnoho praktických udělátek, třeba jednoduché zvyšování jména v editory waypointů.

 

No, však to uvidíte sami!


  • 1

#2 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 237 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2013 - 18:33

Teoreticky mohou byt nejvetsi problemy s nejakymi skripty. Kompatibilita skriptu neni 100%, jsou znamy dve veci, ktere je treba mirne upravit.

 

U nekterych skriptu k potrebnym upravam doslo uz v predstihu, ale je mozne, ze na neco narazite az sami. Neni v mych silach zkontrolovat vsechno.

 

Pokud jste si neco napsali sami, a mate ted problem, radi poradime.


  • 0

#3 honza.h

honza.h

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 555 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2013 - 18:55

Já tedy pozoruju výrazné zrychlení práce s GG - za to díky.

 

Akorát mám trochu problém s češtinou v listingách... V některých jsou české znaky zobrazeny správně, někde jsou jen čtverečky.


  • 0

#4 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 237 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2013 - 19:31

Nejaky priklad kese se ctverecky v listingu?


  • 0

#5 libor70

libor70

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2013 - 19:35

Zkoušel jsem teď označit nové nálezy (přes Geojarry), ale hází to následující chybovou hlášku:

Je potřeba čekat na aktualizaci tohoto skriptu?

Přiložené miniatury

  • Chyba.jpg
  • Chyba2.jpg

  • 0

#6 Malej_viktor

Malej_viktor

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2013 - 19:40

A proč nepoužiješ aktualizaci vlastních nálezů nebo stažení vlastních nálezů


Tento příspěvek byl upraven od Malej_viktor: 10 listopad 2013 - 19:49

  • 0

#7 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 312 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2013 - 19:49

Zkoušel jsem teď označit nové nálezy (přes Geojarry), ale hází to následující chybovou hlášku:

Je potřeba čekat na aktualizaci tohoto skriptu?

GJ je prave jeden ze "skriptu", ktery potrebujou upravit. Krom toho, jak uz pise viktor, na stahovani nalezu GJ neportebujes. Na to mas polozku v menu Databaze :)


  • 0

#8 libor70

libor70

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2013 - 20:37

Jo, přes databázi to funguje. Já Geoget moc nepoužívám a byl jsem zvyklý to stahovat přes Geojarry.


  • 0

#9 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 237 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2013 - 20:45

Tak to si odvykni, kdyz muzes pouzivat rychlejsi a legalni zpusob. :P


  • 0

#10 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 740 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2013 - 21:01

Děkuji předem za skvělý prográmek, už se stahuje aktualizace :-)


  • 0

#11 honza.h

honza.h

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 555 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2013 - 21:03

Nejaky priklad kese se ctverecky v listingu?

 

http://coord.info/GC4Q81J

 

 

Nicméně u jiných keší je čeština zase v pořádku...

Přiložené miniatury

  • ctverecky.jpg

Tento příspěvek byl upraven od honza.h: 10 listopad 2013 - 21:05

  • 0

#12 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 312 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2013 - 21:18

U me se to zobrazuje spravne. Takze bych to spis tipla na spatnej import. (PRave jsem si tu kes hodila do GG pres API)

 

Jak jsi tu kes importoval?


  • 0

#13 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 700 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2013 - 21:24

Potvrzuji, co napsala Petulinka1 - taky jsem to vyzkoušel, nejprve jsem to naimportoval do předchozí verze, zobrazovalo se to správně, povýšil jsem verzi na 2.8.0 a opět je to správně. Takže nejspíš to bylo „domršeno“ už předtím.


  • 0
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#14 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 237 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2013 - 21:46

To opravdu vypadá na nejaka divne naimportovana data, ktera sice byla v drivejsi verzi zobrazena spravne, nicmene spise nejakym nedopatrenim, nez zamerne.


  • 0

#15 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 197 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2013 - 22:47

Takže jestli to správně chápu, tak makro "Fast download" pro Combine už je obsoled.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#16 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 237 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2013 - 23:03

No, leda ze bys to chtel v tom Combine kombinovat s nejakou dalsi akci, ne?


  • 0

#17 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 004 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2013 - 23:30

Některé vizuální skripty zlobí předpokládám problém s UNICODE....

ale zatím nevím.... koukám na to po čerstvotě :)


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#18 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 004 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2013 - 23:33

Jsou někde popsány ty nekompatibility ve skriptech ??


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#19 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 237 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2013 - 23:52

Zatim ne, ale nejak to sepisu.

 

Ve strucnosti jde o:

- pokud pouzivas komponentu HtmlView, tak je tam nekde parametr navic ve funkci pro naladovani dat do komponenty.

- pokud pouzivas regularni vyrazy, je pouzit jiny engine, takze ne vsechny modifikatory funguji.

- doposud platilo, ze datovy typ string = ansistring. Nyni string = unicodestring, a ansistring je neco jineho. Je treba pouzivat spravny druh stringu. Ve vetsine pripadu to funguje jak je, diku implicitnim konverzim, ale jsou pripady, kdy pouziti nespravneho typu stringu zpusobi nefunkcnost. Zatim jsem narazil jen na pripad, kdy se ctou data ze streamu do stringu.

 

Kdyz jsem prohlizel balicky skriptu na Geogetim webu, tak potencialni problem se tykal radove jednotek skriptu.


  • 0

#20 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 004 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2013 - 0:08

dík za info u mě to bude to poslední asi ale zkusím....


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...






Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama