Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.8.0

geoget

  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
434 odpovědí na toto téma

#41 KIM-PA

KIM-PA

    KIM-PA

  • Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2013 - 11:53

Aha, dík za vysvětlení. To je nová záležitost? Že mi to nikdy dřív nehlásilo.

Takže zatím odklikávat, a časem se asi na to přestane Autostat ptát. 

Dík


  • 0

#42 LooperCZ

LooperCZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2013 - 11:55

Taktéž POIGarmin je nefunkční.


  • 0

#43 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 197 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2013 - 12:04

nečo je tu zle. GG nacita kese po starte podla filtra ale ked dam nacitat podla statu a kraja tak nic. Robi to len u SK. Podla krajov nacita len ked vo filtri urcim polygon.

 

Potvrzuji, ten samý problém je v Rakousku. Chyba jak v případě filtru podle Území, tak i v případě podle spolkové země nebo okresu.

Obdobný problém samozřejmě  Maďarsko a Island a Česko při vyhledávání podle krajů nebo okresů.


Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 11 listopad 2013 - 12:08

  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#44 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 197 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2013 - 12:11

Aha, dík za vysvětlení. To je nová záležitost? Že mi to nikdy dřív nehlásilo.

Takže zatím odklikávat, a časem se asi na to přestane Autostat ptát. 

Dík

 

Spíše se podívat, kde se v šabloně na tohle odkazuješ.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#45 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 622 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2013 - 12:12

Tak u mně s pluginem autostat stejná chyba s czgcgetrank.ggp.pas, po které ale následuje chyba viz. obrázek Schránka-1.jpg . Chyba se vyskytne u obou mých keší. Statistiky se zdají být v pořádku.


  • 0

#46 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 237 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2013 - 12:15

Aha, dík za vysvětlení. To je nová záležitost? Že mi to nikdy dřív nehlásilo.

 

Driv tam ten skript byl, ale nefungoval. Ted byl ten skript odstranen, protoze proc tam mit skript, ktery nefunguje?

 

problem je jen v topm, ze bud mas v autostatu nekde zaskrtnuto, aby to hodnoceni tahal (odskrtni jej), a jestli to nejde, tlac na autora autostatu, aby vydal novou verzi, ne?


  • 0

#47 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 237 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2013 - 12:20

Mikeant: Zjevne sis v autostatu zaskrtnul, aby se ti neco tahalo pres GJ... a GJ potrebuje opravit.

 

Ale mam takovy dojem, ze vsechny potrebne informace pro statistiky dokaze stahnout pres Geocaching Live.


  • 0

#48 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 004 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2013 - 12:21

Ikonkový problém mám taky. Nechtěl jsem to hned psát, protože je to spíš "problém". Jinak subjektivně je nová verze GG rychlejší. Díky...!

Tyhle už mám pořešený pak je hodím na web ale řeším další... a tam je zřejmě jiný problém

U FTF/STF/TTF - byl problém s 32-bitovými bitmapami a nastavenou barvou (zřejmě průhlednou) po přehození na 256 barev a přelakování podkladu na nějakou konkrétní barvu problém lehl...


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#49 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 197 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2013 - 12:23

Driv tam ten skript byl, ale nefungoval. Ted byl ten skript odstranen, protoze proc tam mit skript, ktery nefunguje?

 

problem je jen v topm, ze bud mas v autostatu nekde zaskrtnuto, aby to hodnoceni tahal (odskrtni jej), a jestli to nejde, tlac na autora autostatu, aby vydal novou verzi, ne?

 

Tipl bych že je to zde:


Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 11 listopad 2013 - 12:25

  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#50 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 622 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2013 - 12:25

Mikeant: Zjevne sis v autostatu zaskrtnul, aby se ti neco tahalo pres GJ... a GJ potrebuje opravit.

 

Ale mam takovy dojem, ze vsechny potrebne informace pro statistiky dokaze stahnout pres Geocaching Live.

 

Vidím to spíš na opravu Autostatu ;-). GJ zdá se dělá co má.


  • 0

#51 LooperCZ

LooperCZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2013 - 12:36

Taktéž POIGarmin je nefunkční.

Lépe řečeno POI Loader hlásí chybu u všech gpx, co chci naimportovat do GPS ( final, parking, trailhead, question to answer atd ...), vždy na třetím řádku gpx souboru, kde je ovšem uvedena pouze verze GeoGetu a název souboru skriptu poigarmin. ( creator="GeoGet 2.8.0.725, poigarmin.ggp.pas" ).  Před aktualizací Geogetu se chyba nevyskytla, POI loader nebyl aktualizován.


  • 0

#52 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 197 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2013 - 12:45

Vidím to spíš na opravu Autostatu ;-). GJ zdá se dělá co má.

 

To by opravdu bylo nejjednodušší, aby to mikrom opravil a vyhodil "tahání nálezů" a "logy na mýš keších" přes GJ. Nechce se mi to mu to rozvrtávat, on by to určitě udělal rychleji a přesněji.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#53 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 237 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2013 - 13:20

Tyhle už mám pořešený pak je hodím na web ale řeším další... a tam je zřejmě jiný problém

U FTF/STF/TTF - byl problém s 32-bitovými bitmapami a nastavenou barvou (zřejmě průhlednou) po přehození na 256 barev a přelakování podkladu na nějakou konkrétní barvu problém lehl...

 

Tak to mne taky napadlo, ale nebyl to pripad toho obrazku, co jsi mi sem daval.

 

Zatimco driv to vzalo obrazek a udelalo to vzdy pruhlednost z barvu v prvnim pixelu, ted se Geoget naucil pracovat s polopruhlednosti. Takze jakmile se narazi na obrazek se 32-bitovymi barvami, bere se pruhlednost jen z alfa-kanalu. (Takze je mozne mit polopruhledne BMP a PNG)


  • 1

#54 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 197 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2013 - 13:31


Aha, dík za vysvětlení. To je nová záležitost? Že mi to nikdy dřív nehlásilo.

Takže zatím odklikávat, a časem se asi na to přestane Autostat ptát. 

Dík

A kromě toho odkazu v Autostatu máš ještě to hodnocení použité někde v šabloně, zkontroloval bych (nebo si to nech raději od někoho zkontrolovat) .

Tak jak to je, se ti nějaké hodnocení vypisuje, a to sice to co ti zůstalo v databázi. Tj stále stejné, protože žádné nové už nebude.

EDIT: Jak tak koukám, ty ve statistikách žádná hodnocení stejně nevypisuješ, takže  jsi to tam stejně měl úplně zbytečně.

 

VERZE ÚPLNĚ VYHODIT HODNOCENÍ

Někde v úvodní části šablony je

DEFINETAG TagHodnoceni Hodnoceni

a několik řádků podobných tomuto

LANG_MILESTONE_TagHodnoceni %

====   tyhle řádky bych vyhodil

 

 

a pak ještě použití například

MYOWNTABLE Number Icon Name Age VisitsDay LastVisit Found DNF AvgLog TagHodnoceni

==== tady vyhodit jen to TagHodnoceni

 

 

VERZE NAHRADIT HODNOCENÍ FAVORITNÍMI BODY (pro ty, kteří nějaké hodnocení vypisovali)

Někde v úvodní části šablony je

DEFINETAG TagHodnoceni Hodnoceni

a několik řádků podobných tomuto

LANG_MILESTONE_TagHodnoceni %

Upravit na::

DEFINETAG TagHodnoceni favorites

a ty další podobně tomuto: 

LANG_MILESTONE_TagHodnoceni <img src="http://www.geocachin...ns/icon_fav.png" title="Hodnoceni na www.geocaching.com" />

 

 

 a v použití by se nemělo měnit nic.


Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 11 listopad 2013 - 13:49

  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#55 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 004 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2013 - 13:35

Tak to mne taky napadlo, ale nebyl to pripad toho obrazku, co jsi mi sem daval.

 

Zatimco driv to vzalo obrazek a udelalo to vzdy pruhlednost z barvu v prvnim pixelu, ted se Geoget naucil pracovat s polopruhlednosti. Takze jakmile se narazi na obrazek se 32-bitovymi barvami, bere se pruhlednost jen z alfa-kanalu. (Takze je mozne mit polopruhledne BMP a PNG)

jasný to chápu... změna knihovny a začly problémy...
dělal jsem nicméně i opravy ikonky u 256 barev kde mi to dělalo to samý a tam mi to jasný není ale když jsem ji přemaloval tak to přestalo...

a tam jsem žádný průhlednosti neměl (256 s bílým podkladem ve všech rozích a přesto to trojčilo)

teď už OK ale důvod nevím


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#56 Skleba

Skleba

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 504 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2013 - 13:44

Mě hází chybu makro MunziesImport viz. screen Nespecifikovaná chyba při zpracování csv souboru.

 

Clipboard01.jpg


Tento příspěvek byl upraven od Skleba: 11 listopad 2013 - 13:45

  • 0

http://www.munzee.com/m/Skleba/    Garmin Oregon 650 + iPhone 6



#57 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 237 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2013 - 13:55

a tam jsem žádný průhlednosti neměl (256 s bílým podkladem ve všech rozích a přesto to trojčilo)

teď už OK ale důvod nevím

 

Zase u 256-ti barev by se do toho mohla teoreticky motat pruhlednost definovana v palete. Ale mel jsem za to, ze se to tyka jen GIF (ktery je nove take podporovan).


  • 0

#58 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 237 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2013 - 13:57

Mě hází chybu makro MunziesImport viz. screen Nespecifikovaná chyba při zpracování csv souboru.

 

O munzee si zkus promluvit s Gordem. Napriklad zrovna nedavno jsme prisli na to, ze Munzee generuje neplatne UTF-8 sekvence. Tak jestli to neni neco takoveho.


  • 0

#59 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 622 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2013 - 14:20

Ještě jedna věc, není akutní. Dle doporučení jsem odinstaloval statusicon, ale ve sloupci stav se mi teď u archive keší zobrazuje jiná ikona (červené kolečko s křížkem). Jde tam nějak dostat tu starou ikonku s dopravním kuželem, která byla ve statusicon? Zkusil bych si doupravit sám, ale nemůžu nikde ten .pas soubor najít.

Díky za rady


  • 0

#60 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 197 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2013 - 14:26

Ještě jedna věc, není akutní. Dle doporučení jsem odinstaloval statusicon, ale ve sloupci stav se mi teď u archive keší zobrazuje jiná ikona (červené kolečko s křížkem). Jde tam nějak dostat tu starou ikonku s dopravním kuželem, která byla ve statusicon? Zkusil bych si doupravit sám, ale nemůžu nikde ten .pas soubor najít.

Díky za rady

To je zadrátované v GeoGetu. Prý je to modernější a lepčí.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!






Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama