Přejít na obsah


Fotka

Dotaz na vyklad pravidel k Challenge: Podepis se / Tag Your Nick

reviewer

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
Žádné odpovědi

#1 pezik1

pezik1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 221 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2013 - 12:32

Ahoj,

mam dotaz na vyklad pravidel, ktery uz byl castecne prezentovan Tobiasem v Reviewer notes ke kesi <http://coord.info/GC4Q636>

U kese je podminka "BĚHEM JEDNOHO DNE odlovit TUTO keš a k tomu JEŠTĚ tolik keší, KOLIK ZNAKŮ má VÁŠ NICK. Ale musí to být keše, jejichž NÁZVY ZAČÍNAJÍ STEJNÝMI ZNAKY, z jakých se skládá VÁŠ NICK".

 

Tobias k tomu napsal:

 

"Podmínka je v souladu s pravidly. Citovaná část pravidel:

"Challenge nesmí obsahovat omezení vyplývající z data nálezu – do splnění výzvy tak mohou být počítány i geocache nalezené před jejím zveřejněním." 

se vztahuje na uznání splnění podmínek před datem publikace, tzn. že owner musí lovci uznat podmínku, pokud ji splnil již v minulosti, tzn. před publikací listingu. Nic jiného v tom nehledejte a nepřekrucujte výklad pravidla."

 

tj.

kdyz  jsem podminku splnil v minulosti a to 27.11.2009 na kesich

P - GC1ZA68 - Penzberg 
E - GC12ZBZ - ETTC - TB HOTEL PARIS MOSKAU
Z - GC10C15 - Ziegenwerder
I - GC140H7 - Innsbrucker Platzhirsch
K - GC15GTX - Kleist
1(J) - GC19173 - Jamaica
 

Ale v podstate jsem v Te dobe nemohl kes odlovit, protoze neexistovala.

Mam moznost reulerne kes ted odlovit? Nebo podminku musim nove splnit. tj. najit kese dle nicku a ve stejny del i odlovit challenge kes samou?

 

Cv originalnich pravidle pro Challenge je napsano "Challenge geocaches based on a specific list of geocachesuch as those placed by a specific person or group, will generally not be published."

Coz znaci, ze se podminka pro Challnge kese se nesmi uplanit na kokretni kes a u teho kese je v podmince je, ze dany den se musi najit i challenge kes samotne, coz dle meho nazoru odporuje tomuto pravidlo, nebot se jedna o specifficky uvedenou kes.

Nebo se mylim?

 

Prosim o jasne stanovisko Revieweru.

 

Diky 

Petr alias PeZik1

 

PS: dal si osobne myslim, ze je diskutabilni i podminka, ze se vse musi odlovit v jeden den, protoze primoi v pravidlech je, ze podminka pro challenge kese nemi vyplvyvat z data nalezu a taky ta challenge kes, je primo postavena na tomto pravidle. tj. musi si vse odlovit v jeden den.

 

 

 

 


  • 5





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:reviewer

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama