Přejít na obsah


Fotka

nejde mi vytvorit PQ Find Caches Along a Route


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
9 odpovědí na toto téma

#1 Xork42

Xork42

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 359 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2013 - 19:50

pokousim se dnes vytvorit PQ po ceste z Brna do Bratislavy

 

dam zalozku Find Caches Along a Route

 

pak  zalozku Create New Route

 

vyplnim nazev dam Create Route

 

hodi se to do okna Create/Edit a Route

 

kde nad mapou zadam odkud kam Brno - Bratislava

 

dam Search

 

a

 

NIC ... mapka jen blikne a to je vse

 

klikanim do mapy to maximalne nazoomuju, bod nezadam ...

 

Deje se to jeste nekomu ?

 

PS rozhodne to nedelam prvne, techto PQ sem vytvorila desitky az na konec norska a zpet ...


Tento příspěvek byl upraven od Xork42: 28 listopad 2013 - 19:55

  • 0

#2 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2013 - 20:07

ANo,m nefunguje to.


  • 0

#3 martinracek26

martinracek26

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 085 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2013 - 18:58

Zlobí to, ale funguje vytvořit si trasu třeba na mapách.cz, tu tam naimportovat a pak to kolem ní najde v pohodě.


  • 0

#4 Xork42

Xork42

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 359 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2013 - 18:59

Zlobí to, ale funguje vytvořit si trasu třeba na mapách.cz, tu tam naimportovat a pak to kolem ní najde v pohodě.

jak naimportovat ?


  • 0

#5 martinracek26

martinracek26

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 085 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2013 - 19:08

Find Caches Along a Route a vedle create new route je záložka upload a route

 

najdeš gpx s vytvořenou trasou dáš upload potom se ti tam ta trasa zobrazí můžeš si dát previev jestli jeto opravda ona, zaškrtneš ji dáš save selected route pak dáš kartu your create rout a už ji tam vidíš a dáš jen create PQ


  • 0

#6 Jay11Cz

Jay11Cz

    Jay11Cz

  • Members
  • PipPipPip
  • 110 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2013 - 20:47

Ono to souvisí se změnami, které provedl Google na svých mapách. Oprava (Site maintenance) ze strany GS by měla proběhnout v následujícím týdnu. Doufám.

Viz též: http://goo.gl/eGsi8z


  • 0

Former nickname up to 2020, Feb 17th: MAP523


#7 quellen

quellen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 431 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2017 - 19:12

Staré vlákno, ale problém, který řeším teď.

Trasu si z google map převedu do gpxka tady: http://www.gpsvisual...m/convert_input

Potom když dám "Upload a Route", tak přesto, že moje trasa splňuje podmínku "Routes need to be under 500 miles and less than 500 points.", tak každý pokus o upload skončí chybou 500.

Co dělám špatně?


  • 0

Google Pixel 3 / Android 10 / c:geo


#8 Leroj

Leroj

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2017 - 11:22

něco zrovna chystám, tak jsem to vyzkoušel a upload normálně funguje.

rozdíl je, že trasu připravuji v MS 


  • 0

#9 quellen

quellen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 431 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2017 - 15:50

Konverze do gpx z google map a následný upload mi nefunguje ani dnes.

V čem připravuješ trasu? MS mi nic neříká...


  • 0

Google Pixel 3 / Android 10 / c:geo


#10 Leroj

Leroj

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2017 - 16:09

Map Source, správce map pro PC, dnes již nepodporován a nahrazen Basecampem, který mi vůbec nesedí


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama