Přejít na obsah


Fotka
* * * * - 5 Hlasů

Silvestrovský/novoroční a:Drake

android

  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
532 odpovědí na toto téma

#21 ARKTici

ARKTici

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 93 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2014 - 23:12

Funguje! :) Ano, ted jde spustit editor a lze nastavit mapu vcetne vrstvy, nicmene stale je potreba pocitat s tim, co psal lnavrat:

http://www.geocachin...drake/?p=451108

 

(je potreba vypsat absolutni cestu k mape)

Diky!


Tento příspěvek byl upraven od ARKTici: 03 leden 2014 - 23:15

  • 0

#22 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 114 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2014 - 7:39

A safra. To jsem sice opravil, ale už nepřenesl do aDrake Plus. Ve free verzi to funguje.
Problém jde obejít tak, že se mapy umístí mimo složku adrake.

 

EDIT: tak ona je bota i v a:Drake, nicméně předchozí poznámka o umístění map platí.


Tento příspěvek byl upraven od LudekV: 04 leden 2014 - 11:58

  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#23 skodnaa

skodnaa

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2014 - 15:27

Super, nastaveni map uz funguje! Dekuju
  • 0

#24 moravan

moravan

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 316 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2014 - 17:22

Už jsem tento problém zmínil v minulém vlákně, přikládám obrázek.Ikonky dole ořezané, problém je stejný u displeje na výšku i na šířku.

LG Nexus 4, Android 4.4.2.

 

adrake.png


  • 0

#25 Irwing_W

Irwing_W

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2014 - 19:56

Ahoj,

stalo se mi, že jsem v a:draku zalogoval kešku a u ní i GC/TB, nebo třeba i pouze GC/TB a odeslal na geocaching.com, ale na web se odeslal datum -1 den. Když odesílám pouze log ke kešce, není problém, ale jak posílám GC/TB odešle se "včerejší" datum. Můžete to, prosím, někdo otestovat. Díky.


  • 0

#26 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 114 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2014 - 22:01

Ahoj,

stalo se mi, že jsem v a:draku zalogoval kešku a u ní i GC/TB, nebo třeba i pouze GC/TB a odeslal na geocaching.com, ale na web se odeslal datum -1 den. Když odesílám pouze log ke kešce, není problém, ale jak posílám GC/TB odešle se "včerejší" datum. Můžete to, prosím, někdo otestovat. Díky.

Vím o tom, ale zatím na to nebyl čas

http://code.google.c...s/detail?id=244


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#27 Sindy_a_Lenas

Sindy_a_Lenas

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 77 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2014 - 23:02

A safra. To jsem sice opravil, ale už nepřenesl do aDrake Plus. Ve free verzi to funguje.
Problém jde obejít tak, že se mapy umístí mimo složku adrake.

 

EDIT: tak ona je bota i v a:Drake, nicméně předchozí poznámka o umístění map platí.

 

Zdravim, na nový rok jsem přestoupil na A drake plus, jelikož jsem s free verzí plně spokojen a chtěl jsem trochu podpořit vývoj :-), opět je v mapě šipečka, kterou jsem postrádal od jisté verze free verze..., takže super.

 

Nicméně zatím bojuji s vektorovými mapami.

 

Jestli jsem to tu pochopil správně, tak nyní u verze 4.11 (A drake plus) musí být k vektorové mapě zadána

 

1. Absolutní cesta k mapě  nebo

2. mít adresář s mapami mimo adresář A drake (je možno mít nasměrováno do tohoto adresáře, kde jsou ale podadresáře s různými mapami? např. mapy pro Německo, ČR, atd?

 

 

Jako další dotaz, k těm vektorovým mapám, to znamená, že k dané mapě zvolím příslužnou vrstvu (téma) a tu pak přepínám na obrazovce s mapou? Nebo se přepíná celá mapa a jde to např. tak, že u té samé mapy je více vrstev (témat)

 

Díky za into

 

Šindy

 

PS: v předešlé verzi a Drake free šla jednoduše vybrat vektorová mapa přímo a k ní danou vrstvu ( formátu XXXXX.map.xml


Tento příspěvek byl upraven od Sindy_a_Lenas: 05 leden 2014 - 23:41

  • 0

#28 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 114 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2014 - 7:11

Včera jsem vydal další opravu, verze 4.12 už je v pořádku, vektorové mapy mohou být kdekoli.

 

V předchozích verzích mohla být jen jedna vektorová mapa a jedno téma, což bylo pro řadu lidí nepraktické. Proto jsem nastavení pro vektorové mapy sjednotil s rastrovými. Lze tedy mít libovolný počet map ("zdrojů mapy") a u každé více "vrstev" - v případě vektorových to jsou různá témata. Lze to nakombinovat vcelku libovolně, jak komu vyhovuje.

 

Příklad - vezmu mapu z http://osm.paws.cz/

  • založím zdroj mapy typu MapsForge a pojmenuju ho
  • upravím první vrstvu, např. Turistická, vyberu mapu czech_republic_gccz.map a téma neco.map.xml
  • přidám druhou vrstvu, např. Základní, vyberu stejnou mapu a nechám téma prázdné
  • uložím nastavení

  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#29 Joe+Myska

Joe+Myska

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2014 - 12:47

Mám nainstalovanou aktuální verzi 4.11 a problém s nastavením vektorových map zůstává. Soubor s tématem se dá nalistovat, ale soubor s mapou nalistovat nejde. Cesta se musí se zapsat ručně. Do této fáze se mi to podařilo rozchodit. Problém mám ale s měřítkem. Maximální měřítko se mi samo nastaví na 13 což je dost málo. V původní verzi se dalo dostat na větší přiblížení. V čem je problém? Mám tam mapu i téma z osm.paws.cz

 

Po dalším laborování jsem dospěl k tomu že se mi buďto podaří nastavit vyšší zoom a pak se mapa nezobrazuje vůbec, nebo se mi nastavení zoomu sníží na 13 a pak se mapa zobrazuje  :(


Tento příspěvek byl upraven od Joe+Myska: 06 leden 2014 - 13:10

  • 0

#30 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 114 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2014 - 12:57

Mám nainstalovanou aktuální verzi 4.11 a problém s nastavením vektorových map zůstává...

 

Viz příspěvek výše

 

Maximální měřítko se mi samo nastaví na 13 což je dost málo. V původní verzi se dalo dostat na větší přiblížení. V čem je problém? Mám tam mapu i téma z osm.paws.cz

 

Maximální měřítko jde zvednout až na 20.


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#31 Joe+Myska

Joe+Myska

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2014 - 13:54

Omlouvám se, nevšiml jsem si pokračování diskuze a nevěděl o nové verzi. Po aktualizaci na 4.12 už je to OK. Jen jsem musel pochopit že je potřeba založit i nový zdroj mapy. Nejdříve jsem se snažil upravit výchozí MapsForge a to nešlo vůbec. Díky moc za skvělou práci.


  • 0

#32 nokiak

nokiak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 317 příspěvků(y)
  • LocationTábor

Publikováno 10 leden 2014 - 16:18

Zdravím...

Hledám aplikaci pro můj nový Android telefon a právě zkouším a:Drake

Celkem se mi zamlouvá, ale narazil jsem na jeden problém:

U Obtížnost/Terén to zobrazuje nesmysly příklad pětková GC48BGK a další pětkové to zlehčuje.

Nemám něco špatně?

Díky.


  • 0

#33 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 981 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2014 - 16:26

Zdravím...

Hledám aplikaci pro můj nový Android telefon a právě zkouším a:Drake

Celkem se mi zamlouvá, ale narazil jsem na jeden problém:

U Obtížnost/Terén to zobrazuje nesmysly příklad pětková GC48BGK a další pětkové to zlehčuje.

Nemám něco špatně?

Díky.

nevykládáš si D/T opačně? Jak jsi tam dostal data? Jsou v pořádku?


  • 0

#34 RenierX

RenierX

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2014 - 16:29

Nevykládá si to špatně, je to reportovaný problém

https://code.google....e Owner Summary


  • 0

#35 nokiak

nokiak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 317 příspěvků(y)
  • LocationTábor

Publikováno 10 leden 2014 - 16:29

Data načítám přímo z netu z Geocachingu. Mrkni na to konkretní GC.


  • 0

#36 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 981 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2014 - 16:52

Nevykládá si to špatně, je to reportovaný problém

https://code.google....e Owner Summary

už vidím, zajímavé, v Geogetu (z PQ) je to správně, a:drake to taky ukazuje jako T1

P.S. Ale bude to jen zobrazením, při nastavení filtru na T>=5 je to vypíše správně, i když ukazuje T1


  • 0

#37 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 114 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2014 - 21:15

Ano, je to hloupě zavlečená chyba v zobrazení, ve vývojové verzi je to opravené, oprava brzy  půjde na Google Play.


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#38 lnavrat

lnavrat

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 221 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2014 - 13:35

@LudekV: tak jsem si dneska rano vsiml nove verze:) V popisu pises o svitilne, pokud je HW k dispozici. Mam S4 mini ale nikde v detailu kese svitilnu nevidim. Chyba v plus verzi, nebo to spatne vidim. Play detekoval nova opravneni a ty jsem schvalil.


  • 0

#39 mimaci

mimaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 207 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2014 - 16:37

Tak nevím jestli jsem sám, ale po poslední aktualizaci mi dnes aplikace umřela hned po startu - prostě jen černá obrazovka.
Zkoušel jsem mazat data, odinstalaci i novou instalaci a pořád nic. Apka vůbec nenaběhne... :(
Mám verzi Plus a smartfoun Huawei Ascend 300, aplikace je na kartě.


  • 0
...na konci pouti najdeš tajnou schránku, která odpoví Ti na hádanku ...
Radek + Míša + Kuba = MIMÁCI

#40 skodnaa

skodnaa

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2014 - 18:08

Zdravím,

dneska jsem si chtěl stáhnout z GC live nějaké chache a nic se nestalo. Dokonce v adrake nejde ani GC live login, skočí to do prohlížeče, a pak prohlížeč zahlásí, že stránka obsahuje příliš mnoho přesměrování serveru... Někdo by věděl co s tím?


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:android

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka