Přejít na obsah


Fotka

Communicator plugin

garmin návod

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
247 odpovědí na toto téma

#221 Pavel.Hb

Pavel.Hb

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2016 - 19:22

Bude fungovat i nadále, jen to chce stahovat podepsaný plugin ze stránek addons.mozilla.org. A ne ten ze stránek garminu. Jen snad někdo hlásil problém ve win10.

Díky moc za cennou radu.. Netušil jsem, že s tím podepisováním pluginů budou takové komplikace a že je rozdíl odkud se stahují.


  • 0
Pavel.Hb

#222 MikiHamza

MikiHamza

    MikiHamza

  • Members
  • PipPipPip
  • 868 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2016 - 17:44

Tak na FF 48.0.2 už definitivně starý nepodepsaný plugin od Garminu nefunguje, stačí ale stáhnout jeho podepsanou verzi ze stránek https://addons.mozilla.org, což sám FF nabídne, a jede se vesele dál

plugin ke stažení


  • 0

#223 tomy.22

tomy.22

    MODERATORS

  • Moderators
  • 2 410 příspěvků(y)

Publikováno 20 říjen 2016 - 8:05

Včera vyzkoušeno a plugin od FF funguje i ve WIN 10.


  • 0

#224 emeritushk

emeritushk

    Emeritus

  • Members
  • PipPipPip
  • 191 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2017 - 10:39

Nějak mi přestal plugin ve FF ve WIN 10 fungovat. Závada je na mé straně? Díky.


  • 0

#225 see.bee

see.bee

    XXX

  • Members
  • PipPipPip
  • 848 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2017 - 10:42

Nn, teď proběhla aktualizace na FF 52.0 (z předešlé 51.0.2) a přestal fungovat. Přepnul jsem se do IE a v pohodě..... Potfory


  • 0

#226 Jarous1

Jarous1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 337 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2017 - 18:10

Přestal fungovat nebo ho FF rovnou odstranil/zakázal? Teď momentálně to nemám s čím vyzkoušet, ale mně se na první pohled ve výpisů pluginů ve FF tváří, že je O.K. Nejsem si ale jistý, jestli se nabízely jeho případné aktualizace tak jako u ostatních pluginů, takže bych zkusil znovu ručně nainstalovat ten aktuální ze stránek Mozilly


  • 0

#227 tomy.22

tomy.22

    MODERATORS

  • Moderators
  • 2 410 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2017 - 19:30

Podle mě přestal fungovat.Nefunguje ani v FF ESR. Asi snad zatím jediným řešením je vrátit se k předchozí verzi FF a zakázat aktualizace.

https://support.mozi...efox:win10:fx51


  • 0

#228 rr

rr

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2017 - 22:38

FF 52 definitivně přestal podporovat NPAPI (kromě Flashe), dočasnou alternativou je Firefox 52 ESR.

Na fóru Groundspeaku se ale objevila informace, že by to GS měl do konce března nějak vyřešit.

Tak uvidíme....


  • 0
nás a naše geopříhody naleznete na www.rrota.cz

#229 Jarous1

Jarous1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 337 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2017 - 0:41

Tak on by to měl řešit především Garmin, když už tedy je jeho autorem a na hromadu věcí s ním prudí a nutí nás ho používat :angry:


Tento příspěvek byl upraven od Jarous1: 15 březen 2017 - 0:42

  • 2

#230 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 420 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2017 - 7:26

Když odstranís podporu starých Garmin modelu, pak ti na nahrání kesky do GPS stačí uložit gpx soubor na konkretni místo. Na to moc sofistikovaný plugin nepotřebujes.

Garmin sam využívá více funkcí, nicmene u moderních modelu je to všechno o souborových operaci nad mass-storage. Fakt nevim, co jim brání vysmahnout na to nový plugin. Nicméně ggz generátor jsme si museli napsat sami, poradny generátor gpi taky...
  • 2

#231 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 205 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2017 - 18:03

Že by nový plugin?

https://www.geocachi...our-garmin-gps/
  • 0

#232 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 420 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2017 - 19:23

kdepak plugin... spise to pres nejake dohodnute rozhrani poslou na Garmini servery, ktere ti to pres ten program Garmin Express stahne a nahraje do GPS.


  • 0

#233 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 205 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2017 - 19:50

Aha, takže cesta přes půl zeměkoule a závislost na mnoha serverech. ☹
Jak věc vymyslet komplikovaně...
  • 0

#234 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2017 - 20:56

A navíc jen pro PM. Takže BM už si může leda ty souřadnice naklepat do navigace ručně.


  • 0

#235 petrus+eva

petrus+eva

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2018 - 13:17

Prosím o radu, při přenosu souřadnic do GPS se objeví: Garmin Communicator Plugin NOT detected, všechno mám aktualizované. Případné odpovědi prosím popsat polopatě, nejsem žádnej ajťák  :)  

Díky.


  • 0

#236 Beetovy

Beetovy

    Beetovy

  • Members
  • PipPipPip
  • 480 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2018 - 14:03

Prosím o radu, při přenosu souřadnic do GPS se objeví: Garmin Communicator Plugin NOT detected, všechno mám aktualizované. Případné odpovědi prosím popsat polopatě, nejsem žádnej ajťák :)
Díky.


Už nejakou dobu to funguje jen v Internet exploreru. V ostatnich prohlížečích ne. Alespoň já to tak mám.
  • 0

#237 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 330 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2018 - 15:30

Ani to do budoucna fungovat nebude, služba kterou to využívalo je zastaralá a tudíž nepodporovaná. (Proto to funguje v zastaralém internet exploreru a nikde jinde)
Do navigací Garmin se stahuje nyní tak, že dáte stáhnout GPX a ten nahrajete do navigace.


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#238 petrus+eva

petrus+eva

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2018 - 16:59

Mám Garmin etrex vista hcx a obávám se, že přes GPX to nejde, nebo to neumím. Vím, že to v jiných prohlížečích nešlo, proto sem to dělal na Exploreru, ale teď to nejde ani tam (před třemi týdny ještě ano)


  • 0

#239 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 420 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2018 - 17:09

Do HCx se to da delat tak, ze to GPX das do programu Garmin Basecamp, a ten ti v HCx podle nej udela v GPS body.

 

...a nebo zacni pouzivat nejaky ten manager kesek.


  • 1

#240 MikiHamza

MikiHamza

    MikiHamza

  • Members
  • PipPipPip
  • 868 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2018 - 18:26

Zlatý Windows XP! Poslední verze Firefoxu, která se díky tomu OS už dále neaktualizuje, tj. 52 esr, ještě plugin ve verzi 4.1 podporuje, takže dokud mi PC neklekne, mám vystaráno.


Tento příspěvek byl upraven od MikiHamza: 20 leden 2018 - 18:29

  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:garmin, návod

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama