Přejít na obsah


Fotka

Communicator plugin

garmin návod

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
247 odpovědí na toto téma

#241 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 003 příspěvků(y)

Publikováno 21 leden 2018 - 0:24

Do HCx se to da delat tak, ze to GPX das do programu Garmin Basecamp, a ten ti v HCx podle nej udela v GPS body.

 

...a nebo zacni pouzivat nejaky ten manager kesek.

jj BaseCamp je řešením pro starší přístroje... a nebo GeoGet a GSAK


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#242 Beetovy

Beetovy

    Beetovy

  • Members
  • PipPipPip
  • 183 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2018 - 11:16

Ani to do budoucna fungovat nebude, služba kterou to využívalo je zastaralá a tudíž nepodporovaná. (Proto to funguje v zastaralém internet exploreru a nikde jinde)
Do navigací Garmin se stahuje nyní tak, že dáte stáhnout GPX a ten nahrajete do navigace.


To tlačítko "Send to my GPS" tam pořád mají, tak bych očekával, že to fungovat bude!!!
 
 

Mám Garmin etrex vista hcx a obávám se, že přes GPX to nejde, nebo to neumím. Vím, že to v jiných prohlížečích nešlo, proto sem to dělal na Exploreru, ale teď to nejde ani tam (před třemi týdny ještě ano)


Mě to v IE jede pořád. Mám W7 + IE11.
IE nepoužívám, jen na tento jediný účel.
  • 0

#243 Vavil

Vavil

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2018 - 21:52

Krásný večer,
nemám tušení, čím to vůbec může být, ale poslední dobou se mi nedaří přenášet (zapisovat) souřadnice z oficiálního webu geocachingu do své GPS. Prý že nemám vhodný plugin. A když si stáhnu ten, který mi to samo doporučí, stejně to zařízení GPS ten web nedetekuje. Přitom v počítači vidím, že spojení funguje, v tom problém není. Bude asi v nějakém tom pluginu. Nechápu čím to může být, předtím mi to chodilo všude, teď už nikde. Chrome, Opera, ani Edge. Dokonce už ani starý dobrý Internet Explorer! Neměl by jste někdo radu, nebo nemáte někdo podobný problém? 

Používám GPS Garmin Dakota 10

 

Děkuji za odpovědi

Vavil


  • 0

#244 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 826 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2018 - 22:10

Plugin již není podporován.

Zkus prohlížeč Chrome a rozšíření CacheList. Vyrobí ti to soubor GPX, který zkopíruješ do navigace do složky Garmin/GPX
  • 0

#245 Vavil

Vavil

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2018 - 22:26

Plugin již není podporován.

Zkus prohlížeč Chrome a rozšíření CacheList. Vyrobí ti to soubor GPX, který zkopíruješ do navigace do složky Garmin/GPX

Díky, zkusím.


  • 0

#246 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 159 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2018 - 6:33

Pokud trváš na stahování po jedné, jako když stahuješ přímo do navigace:

Hned vedle toho Stáhnout do navigace máš GPX. Ulož si ho do PC, navigaci připoj kabelem, aby se objevila jako fleška a pak ten soubor zkopíruj do ní do složky Garmin/GPX. Ten plugin nedělá nic jiného. Můžeš si jich pochopitelně stáhnout víc po sobě a přenést je najednou. Ale nějaký manažer keší jako Cachelist, Geoget apod. je docela na místě. S tím, že nikdy tam nesmíš mít jednu keš v několika GPX, ukázala by se ti ta první. Psal jsem to sem už mnohokrát.


  • 0

#247 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 826 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2018 - 9:12

Pokud trváš na stahování po jedné, jako když stahuješ přímo do navigace:

Hned vedle toho Stáhnout do navigace máš GPX. 

 

Platí jen pokud jsi Premium Member, protože Basic member do GPX ukládat nemůže.

Kolega Vavil je ale jen Basic member, tedy pokud je toto on: https://www.geocachi...65-faa02fd486c6


  • 0

#248 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 003 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2018 - 9:24

Platí jen pokud jsi Premium Member, protože Basic member do GPX ukládat nemůže.

Kolega Vavil je ale jen Basic member, tedy pokud je toto on: https://www.geocachi...65-faa02fd486c6

No co k tomu říct vpodstatě buď Internet explorer tam to zatím chodí (otázka jak dlouho) a nebo jiné řešení GSAK/GeoGet a nebo mobil a....
Jako ten plugin prostě nefunguje a fungovat nebude...
Možné další řešení Tampermonkey a GCTour ale to nevím jak moc funguje s Basic profilem...

Další možné řešení je si to zaplatit :) ono pokud to chce trochu navážno tak při dnešním kurzu dolaru to zase není až tolik... ale to je každého volba
To, že jsou ty pluginy takové jaké jsou si nemyslím, že je problém Groundspeaku ale spíše Garmina kde vývoj tak trochu zamrzl nebo mi to tak přijde poslední dobou.


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...






Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:garmin, návod

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama