Přejít na obsah


Fotka

Communicator plugin

garmin návod

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
247 odpovědí na toto téma

#21 MArtinPP69cz

MArtinPP69cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2009 - 8:44

DUsoft napsal/a:
no, mě to s IE6 jelo a nejede. Zkusím to ještě vedle, tam mám IE7.


Já mám IE7, s kterým to jede. Jakou máš verzi FF, pod kterou ti to nejede?
  • 0

#22 Viky-11050

Viky-11050

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 25 prosinec 2009 - 18:55

Už dva dny mi nejde na gc.com stahování do GPSky. Když dám Send to GPS, tak se mi v okně oběví hláška HtmlTagNotFoundException: Plug-In HTML tag not found. Zkusil jsem stáhnout ze stránek Garmina znovu Garmin Communicator Plugin, u nich mi to po přinstalovíní Legenda našlo, ale při stahování te stránek ne. Je pro blém u mě (visty) anebo u gc.com?
  • 0
Viky&spol.

#23 ThomasPV

ThomasPV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 95 příspěvků(y)

Publikováno 25 prosinec 2009 - 21:22

Mě to jde v pohodě, mám Garmin eTrex Legend přes COM port.. Mohl by jsi prosímtě vyfotit tu hlášku? (na klávesnici nad šipkama PrtSc a poté vložit do malování)
  • 0

#24 Viky-11050

Viky-11050

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2009 - 8:46

ThomasPV napsal/a:
Mě to jde v pohodě, mám Garmin eTrex Legend přes COM port..

Mohl by jsi prosímtě vyfotit tu hlášku? (na klávesnici nad šipkama PrtSc a poté vložit do malování)


V XPéčkách mi to jede, takže aspoň tak. Mám legenda HCx a jedu přes USB a myslím, že je to Vistama. Občas mi některé aktualizace něco bloknou a za týden to zas jede. Teď jedu na hory, za pár dnů uvidím.B)
  • 0
Viky&spol.

#25 _eda_

_eda_

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 382 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2009 - 9:02

Viky napsal/a:
Už dva dny mi nejde na gc.com stahování do GPSky. Když dám Send to GPS, tak se mi v okně oběví hláška
...


Vim, ze jsi dlouho ze skoly... Ale tohle je fakt ostuda :(
  • 0

#26 ThomasPV

ThomasPV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 95 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2009 - 9:56

Viky napsal/a:
V XPéčkách mi to jede, takže aspoň tak. Mám legenda HCx a jedu přes USB a myslím, že je to Vistama. Občas mi některé aktualizace něco bloknou a za týden to zas jede. Teď jedu na hory, za pár dnů uvidím.B)


To je fajn, že se to vyřešilo. Přeji Ti příjemnou dovolenou :).
  • 0

#27 janasrodinou

janasrodinou

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 08 prosinec 2010 - 20:57

lidičky potřebuji poradit. přestal mi fungovat vztah mezi PC a GPS. stále mi to píše zařízení nenalezeno nemůžu si vůbec stáhnout žádné souřadnice. pokud to zadám ručně,zavádí mě to úplně jinam. díkes za rady
  • 0

#28 Tom007

Tom007

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 482 příspěvků(y)

Publikováno 08 prosinec 2010 - 21:03

Je GPS zapnutá? Připojuješ přes USB ? Jaká GPS-ka?
  • 0

Garmin GPSmap 60CSx, Topo Czech, Nokia Lumia730 DS


#29 janasrodinou

janasrodinou

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 08 prosinec 2010 - 21:08

Tom007 napsal/a:
Je GPS zapnutá? Připojuješ přes USB ? Jaká GPS-ka?

připojuji přes kabel, dakota 20. dřív sem jen strřila kabel a naběhl obrázek počítače a GPS a vše fungovalo. teď po chvíli naběhne celé menu a nic
  • 0

#30 ow-g

ow-g

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 211 příspěvků(y)

Publikováno 08 prosinec 2010 - 21:08

Tak teď mě to napadlo skoro jako svazek manželský =D Sežeň faráře,ten to nějak zvládne =D =D =D
  • 0

#31 Tom007

Tom007

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 482 příspěvků(y)

Publikováno 08 prosinec 2010 - 21:28

Zkus přeinstalovat ovladač pro GPS v počítači, to je vše co ti poradím. Pokud nemá poruchu GPS-ka.
  • 0

Garmin GPSmap 60CSx, Topo Czech, Nokia Lumia730 DS


#32 janasrodinou

janasrodinou

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 08 prosinec 2010 - 21:32

Tom007 napsal/a:
Zkus přeinstalovat ovladač pro GPS v počítači, to je vše co ti poradím.
Pokud nemá poruchu GPS-ka.

trochu jí blbne signál. doma sem ho dříve měla furt teď jí musím dávat k oknu. venku je trochu pomalá. myslíš že to může být i tím že mi s ní moje drahá dceruška třískla o zem? nebo to na to nemá vliv:) díky za rady
  • 0

#33 Dpman

Dpman

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 402 příspěvků(y)

Publikováno 08 prosinec 2010 - 21:46

To je nenávratně rozbitý. Jak PC tak GPSka. Koupím oboje za 3 tisíce aby si nebyla zklamaná.
  • 0

#34 Mau Loftin

Mau Loftin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 901 příspěvků(y)

Publikováno 08 prosinec 2010 - 22:04

servis@garmin.cz nebo nfo@garmin.cz ;) a řekl bych, že ještě bude v záruce, ne? :) ale pokusil bych zkontrolovat kabel, vypadá to, že to na něj nereaguje - zkusit jiný vyčistit konektor. no a ještě bych zkusil tvrdý restart - nastaví se do továrního nastavení. Nevim jak je to u dakoty, ale asi stejně jako u oregenu: 1.) Jak mohu resetovat můj pán Garmin Oregon? Turn off the Oregon, press and hold the upper left corner of the screen and power the unit on. Vypněte Oregon, stiskněte a podržte levém horním rohu obrazovky a napájecí jednotku. You will eventually be asked if you want to reset user data. Ty se nakonec dotázáni, zda chcete obnovit uživatelská data. If you answer "Yes" the unit will be master reset. Pokud odpovíte "ano", jednotka bude mistr reset. (přeloženo automatický, překladačem z googlu :) ) no a viz výše přeinstalovat ovladač. víc asi neporadím.
  • 0

#35 Tom007

Tom007

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 482 příspěvků(y)

Publikováno 08 prosinec 2010 - 23:44

Ach jo , děti mají na hraní jiné věci třeba panenky nebo autíčky ..... Do servisu s tím !
  • 0

Garmin GPSmap 60CSx, Topo Czech, Nokia Lumia730 DS


#36 Bobr_

Bobr_

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 08 prosinec 2010 - 23:48

blbej nápad: nebyla změna operačního systému?
  • 0

#37 Kuprum

Kuprum

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2010 - 8:31

Nedají se u té dvacítky nastavit různé režimy připojení k PC? Zkusil bych režim změnit a pak se vrátit k původnímu (zřejmě Spanner) Loni mi to pomohlo při stejném problému ;).
  • 0
Teprve nalezená krabka dává vyjížďce nebo vycházce smysl

#38 DAplusRA

DAplusRA

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 97 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2010 - 9:18

Nepoužila jsi náhodou jiný připojovací kabel ? To se mi také kdysi stalo - mám jich několik a strčil jsem tam nějaký jinak propojený a GPS vůbec nereagovala, taky jsem s tím laboroval a nakonec pomohl jiný kabel.
  • 0

#39 borekj

borekj

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 127 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2010 - 14:35

Mě se stalo to stejné u Visty Hcx. Připojil jsem jenom k jinému USB portu a vše jede jak má.
  • 0

Grr, Grr... Co zase je???
Nová keš...
Cože? Kdy, kde?


#40 janasrodinou

janasrodinou

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2010 - 19:07

kabely jsme vyměnily.ale stejně to dělá. zítra nám přeinstalují PC tak uvidím. jinak letím do servisu. takhle náhodou nevíte někdo kde je v praze servis na garminy? díky všem za rady zítra dám vědět. co a jak. už nás svrbí ruce a nohy od toho sezení doma. zatím pa a díky:)
  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:garmin, návod

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama