Přejít na obsah


Fotka

Stator (betatest)


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1071 odpovědí na toto téma

#41 zdeziz

zdeziz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2014 - 17:39

Co jsem se vás natěšila! Díky moc, to zas bude noc....


  • 0

#42 frettie

frettie

    Frettie

  • Members
  • PipPipPip
  • 620 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2014 - 17:48

Tak jsem se ze zvědavosti koukal na zdroják - no není toho málo. Zvláště mě zajímalo, jak se jako provádí ty obrázky - a narazil jsem na google charts, zajímavé využití. 

 

Navíc to vypadá pěkně provedený, tj. si myslím, že rozšíření by neměl být problém, dobrá práce.


  • 1
:)

#43 VasaM

VasaM

    VasaM

  • Members
  • PipPipPip
  • 836 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2014 - 18:11

Tak bych asi měl první chybu:

Přestože u rámce nastavím Open=ForceYes, je rámec sbalitelný - tedy aspoň v náhledu, na ostro jsem to ještě nezkoušel


  • 0
Mapy pro přístroje Garmin: http://www.garmin.vasam.cz (GitHub)

#44 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2014 - 18:12

K tomu nahravani na profil - musim dodelat davku pro Combine, ktera to zajisti (vcetne vsech veci okolo). 

 

Ze stejnyho duvodu, jako neni GJ halumou "oblibenej" a distrubuovanej s GG, tak neni ani primo pouzivanej ve Statoru.


Tak bych asi měl první chybu:

Přestože u rámce nastavím Open=ForceYes, je rámec sbalitelný - tedy aspoň v náhledu, na ostro jsem to ještě nezkoušel

Nahled je nahled :) Naostro to zkusit muzes, na profil se ti to stejne nenahraje :)


  • 0

#45 VasaM

VasaM

    VasaM

  • Members
  • PipPipPip
  • 836 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2014 - 18:17

To vím, že se to nikam nenahraje, ale zatím jsem to ještě prostě nezkoušel :)


  • 0
Mapy pro přístroje Garmin: http://www.garmin.vasam.cz (GitHub)

#46 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2014 - 18:18

Tak to zkus ;) Za to nic nedas :D


  • 0

#47 VasaM

VasaM

    VasaM

  • Members
  • PipPipPip
  • 836 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2014 - 18:25

Taky už jsem to zkusil (musel jsem počkat až dojede logator ;) ) a výsledek je stejný - bloky jsou sbalitelné, i když být nemají.


  • 0
Mapy pro přístroje Garmin: http://www.garmin.vasam.cz (GitHub)

#48 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2014 - 18:31

No jo, mas pravdu... 


  • 0

#49 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2014 - 18:35

Nejprve k tomu "nahrání do profilu" - na strojové nahrání bude dávka Combine. Stator je ale generátor statistiky, ostatní činnosti jako aktualizace dat a umisťování výsledku kamkoliv nejsou v jeho popisu práce. Není ale nic snazšího, než si zkopírovat výsledek do profilu ručně. Ostrý výstup Statoru je po spuštění generátoru (toho se šedivou ikonkou) k dispozici v adresáři profilu v souboru Statistics.html.

 

ForceYes u rámce je asi trochu zanedbanou fíčurou. Zapisujeme a opravíme... :)


  • 0

#50 VasaM

VasaM

    VasaM

  • Members
  • PipPipPip
  • 836 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2014 - 18:46

Mám další dotaz :)

V zajímavých číslech jsem si nechal generovat i skupinu logy, ale je prázdná a to i po spuštění logatoru. Je ještě někde něco potřeba nastavit?


  • 0
Mapy pro přístroje Garmin: http://www.garmin.vasam.cz (GitHub)

#51 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2014 - 18:46

Neni, tohle zatim nefunguje.

 

EDIT: Resp. to zati nic nedela :D


  • 0

#52 VasaM

VasaM

    VasaM

  • Members
  • PipPipPip
  • 836 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2014 - 18:50

Resp. to zati nic nedela :D

 

Tak pak mi to funguje výborně  :P


  • 1
Mapy pro přístroje Garmin: http://www.garmin.vasam.cz (GitHub)

#53 zdeziz

zdeziz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2014 - 19:06

U mě dobrý, teda na první pokusy. Díky za možnost nastavit si kroky a rozpětí, u nás víkenďáků podstatná věc. Dík


  • 0

#54 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2014 - 19:07

Modul Numbers je jen v základní podobě (viz výše). Plánuje se celkem podstatné rozšíření. Teď ale byla prioritou zveřejnitelná betaverze...


  • 0

#55 VasaM

VasaM

    VasaM

  • Members
  • PipPipPip
  • 836 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2014 - 19:10

To je dobrá zpráva, takže se zatím nemusím snažit tam ty čísla dostávat ručně ;)

 

Každopádně díky za Stator vypadá skvěle


  • 0
Mapy pro přístroje Garmin: http://www.garmin.vasam.cz (GitHub)

#56 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2014 - 19:12

TO jsme radi, ze se libi :) Nedokazes si predstavit, co vsechno tomuhle zverejneni predchazelo :D


  • 1

#57 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 490 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2014 - 19:19

u mna chyba

stator.png


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#58 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2014 - 19:21

Takze se podivej do nastaveni GeoGetu a zkontroluj si, jestli tam mas spravne azdanej nick. A to vcetne velikosti pismen!


  • 0

#59 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 554 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2014 - 19:25

Teda nevěřil jsem tomu, opravdu jsem čekal apríl :) Ale vyzkoušel jsem a paráda, na první pokus jsou statistiky na světě. 

Zatím mám dva poznatky:

- špatně se mi ukazuje nejzápadnější keš, pravděpodobně se ukazuje druhá nejzápadnější a netuším proč. Ignoruje to virtuálky?

- V "Všechny nálezy hezky za sebou" mi chybí spousta keší, nejspíš ty co ještě nemám zalogované na gc.com a tudíž nemají můj log v databázi, nicméně nálezy označené v geogetu mám.

1. dost jsme diskutovali, jak vyhodnocovat nejzapadnejsi kes - napr s nejvyssi zapadni souradnici, nejvzdalenejsi od HC smerem na zapad, ... Kazdopadne se do modulu Numbers bude dost zasadne sahat.

 

2. Vsechny nalezy za sebou - nemas nastaveno oznaceni i podle SvetloTma a nechybi ti tam tag?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#60 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 490 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2014 - 19:32

Takze se podivej do nastaveni GeoGetu a zkontroluj si, jestli tam mas spravne azdanej nick. A to vcetne velikosti pismen!

mám

objavilo sa to po uprave

 

 

Ted je tam:     s:=tab.FieldByName['dist'];

 

Udelej z toho:     s:=ReplaceString(tab.FieldByName['dist'],',','.');


Tento příspěvek byl upraven od Balin50: 01 duben 2014 - 19:37

  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama