Přejít na obsah


Fotka

Notifikace novych keší

android

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
325 odpovědí na toto téma

#41 Nogglli

Nogglli

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2014 - 11:16

Appka nějak nefunguje, má tří až pěti denní zpoždění.


Me dnes prisli naraz tri kesky - jedna publikovana 28.2. , druha publikovana 2.3. a jedna dnesni. Takze nekdy to asi zpozdeni ma. Kontrolu jen pres WiFi mam vypnutou, mimo domov jsem na mobilnim netu a doma na wifine, tak by to melo pipat aktualne. Ne, ze by mi to vadilo, ale kdyz uz to tady jednou padlo, tak jsem se taky ozval.
  • 0

#42 cuckycz

cuckycz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 13:42

Uvolnena nová verze, nejocekavanejsi novinkou je pridani moznosti notifikaci kesi podle vzdalenosti od domacich souradnic. Tato fuknce je zatim ve fazi testovani. Tato funkce zatim pokryva 95% ceska a slovenska

Vsechny novinky:
+ pridany oblasti nemecka
+ pridany oblasti rakouska
+ pridan interval aktualizace 10 minut
+ pridano nastaveni pro skrytí starsich kesi
+ pridana detekce novych kesi podle radiusu od zadane souradnice

https://www.dropbox....a7rg/GCNews.apk


  • 2

Vyvojař aplikace Nové keše

 


#43 Provenator

Provenator

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 163 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 14:01

Nova verze je super,vse funguje tak jak ma. Jen je tu maly problem. Na telefonu to nevadi ale napr tablet bez GPS neurci polohu. Co pridat jeste moznost rucniho zadavani souradnic.
  • 0

#44 cuckycz

cuckycz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 16:36

ok, bude v pristi verzi 


  • 0

Vyvojař aplikace Nové keše

 


#45 Provenator

Provenator

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 163 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 17:11

Appka neudrzi nastaveni GPS souradnic. Po shozeni na pozadi se vypne GPS a zmizi i nastaveni coz zpusobuje nefunkcnost appky. Vyzkouseno na Sam.Galaxy S a Tab GoClever s GPS ...Android 4.2 a 4.0
  • 0

#46 cuckycz

cuckycz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 17:30

jak si prisel na to ze si neudrzi nastaveni ? 


  • 0

Vyvojař aplikace Nové keše

 


#47 Provenator

Provenator

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 163 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 17:38

Protoze kdyz otevru kes tak je v popisu i vzdalenost a GPS souradnice. Pokud ji ale shodim a znovu zapnu neni tam nic.Po rucni aktualizaci se mi objevila nova kes publikovana pred nekolika dny ktera pri prvnim pokusu v seznamu nebyla(po zaskrtnuti kraje). Byla dal v ramci kraje dal nez jsem nastavil poprve vzdalenost(50Km) Netluce se nastaveni kraje s GPS?
  • 0

#48 Provenator

Provenator

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 163 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 17:44

Dalsi chyba,v nahledu na kes mas datum publikace ale ve skutecnosti je to datum zalozeni listingu coz se muze lisit i o mesic. Spravne je"skryta" a datum.
  • 0

#49 cuckycz

cuckycz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 19:09

Protoze kdyz otevru kes tak je v popisu i vzdalenost a GPS souradnice. Pokud ji ale shodim a znovu zapnu neni tam nic.Po rucni aktualizaci se mi objevila nova kes publikovana pred nekolika dny ktera pri prvnim pokusu v seznamu nebyla(po zaskrtnuti kraje). Byla dal v ramci kraje dal nez jsem nastavil poprve vzdalenost(50Km) Netluce se nastaveni kraje s GPS?

tomuto moc nerozumim jak to bylo mysleno 

 

Dalsi chyba,v nahledu na kes mas datum publikace ale ve skutecnosti je to datum zalozeni listingu coz se muze lisit i o mesic. Spravne je"skryta" a datum.

u kesi ktere se stahovaly pri vyberu kraje je datum kdy probehla aktualizace, u kesi ktere byly stazeny z nastavene oblasti od souradnic je uvedeno datum publikace + max 30 minut

v budoucnu budou oba zpusoby ziskavani dat sjednoceny, zacinam opatrne protoze nevim jak moc to zatizi server kdyz to bude v pohode budu pridavat pozadavky

 

 

vse zavisi jen na tom k jakym datum se da jednoduse ziskat pristup, pokud bude aplikace moc dat tahat z gc.com je mozne ze by casem nastala situace kdy by spravci gc.com aplikaci nejakym zpusobem odstrihli, vse je potreba brat z rozvahou 


  • 0

Vyvojař aplikace Nové keše

 


#50 vetrnik_cr

vetrnik_cr

    vetrnik_cr

  • Members
  • PipPipPip
  • 279 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 22:49

Apku jsem vyzkoušel ale co mi vadí je, že nejdou odmazat keše, které jsou sice nové, ale už mnou nalezené. případně, aby se netahaly znova. Dále, nevím, zda to tahá večkeré puštěné keše, anebo jen s novým datem založení, čili pokud bude někdo na keši pracovat půůl roku a neopraví den vzniku keše, čili bude mít neaktuální datum, objeví se tu taky? anebo je to jen pro keše, co mají ikonku NEW ?

 

Díky za odpověď případně za implementaci do programu.

 

Jinak to není moc použitelné.


  • 0

#51 cuckycz

cuckycz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2014 - 0:07

v nejaktualnejsi veri jde nastavit jak stare kese se maji zobrazovat 

 

filtrace nalezenych kesi nebude jednak si myslim ze to postrada smysl, za druhy tolik kesi za den zas nevyleze aby to bylo potreba a pak taky by se musely nacitat vsechny logy coz muze byt u nekterych kesi velky objem dat a nebo by se muselo zadat v programu prihlasovaci udaje uzivatele a tomu se chci vyhnout aby pak nedochazelo k recim ze sou udaje nejak zneuzivany a nebo nedoslo k zablokovani uctu ze strany gc.com

 

bohuzel na gc.com jsou kese razeny podle data zalozeni listingu nicmene i tak program detekuje vetsinu kesi 


  • 0

Vyvojař aplikace Nové keše

 


#52 michecd

michecd

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2014 - 12:16

Zdravim. Chtel bych se zeptat. Kdyz vyberu v aplikaci lokalita, domaci souradnice, zapnu GPS, aplikace mi ukaze kde se nachazim, zvolim vzdalenost odkud chci aby mi chodilo upozorneni na nove kese. Aplikaci ukoncim, zustanou souradnice ulozeny, nebo musi mit telefon neustale zapli GPS prijimac? Dekuji mockrat za odpoved

Tento příspěvek byl upraven od michecd: 11 březen 2014 - 12:17

  • 0

#53 cuckycz

cuckycz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2014 - 12:19

souradnice se ulozi, mit stale zapnutou gps by nebylo moc prakticke kvuli baterce 


  • 0

Vyvojař aplikace Nové keše

 


#54 Provenator

Provenator

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 163 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2014 - 12:19

Zdravim. Chtel bych se zeptat. Kdyz vyberu v aplikaci lokalita, domaci souradnice, zapnu GPS, aplikace mi ukaze kde se nachazim, zvolim vzdalenost odkud chci aby mi chodilo upozorneni na nove kese. Aplikaci ukoncim, zustanou souradnice ulozeny, nebo musi mit telefon neustale zapli GPS prijimac? Dekuji mockrat za odpoved

Vyzkousej to,ale jak pisu vyse tak souradnice nezustanou ulozeny a zpusobuje to potom nefunkcnost appky
  • 0

#55 michecd

michecd

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2014 - 12:42

souradnice se ulozi, mit stale zapnutou gps by nebylo moc prakticke kvuli baterce


Dekuji za odpověď. Pripadlo mi to nelogicke. Ale programovani nerozumim. :-)
  • 0

#56 michecd

michecd

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2014 - 12:44

Vyzkousej to,ale jak pisu vyse tak souradnice nezustanou ulozeny a zpusobuje to potom nefunkcnost appky

Pravdou je ze je to nejednoznacne. Ale podle stavu keskomerky nebude odzkouseni dlouho trvat ;-)
  • 0

#57 cuckycz

cuckycz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2014 - 13:00

Pravdou je ze je to nejednoznacne. Ale podle stavu keskomerky nebude odzkouseni dlouho trvat ;-)

 co je na tom nejednoznacne ? aplikace si nastavene souradnice a jiny nastaveni udrzi dokud je neprepisete a muzete se stavet treba na hlavu. nevim kde provenator prisel na to ze tomu tak neni

 

tato funkce je nova a potrebuje vyladit takze se muze stat ze nektere kese se neukazou 


  • 0

Vyvojař aplikace Nové keše

 


#58 michecd

michecd

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2014 - 13:21

Myslel jsem to tak ze treba u vyberu kraje je videt zatrhnuta fajfka a je jednoznačne videt ze je napriklad vybran Jihomoravský kraj. Jinak samozrejme dobra prace a na tuhle aktualizaci jsem cekal.;-)
  • 0

#59 cuckycz

cuckycz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2014 - 13:36

jo takle, berte prosim ze to je prvni verze teto funkce a z pocatku mi jde spis o to zda li to takto pujde ... 


  • 0

Vyvojař aplikace Nové keše

 


#60 frettie

frettie

    Frettie

  • Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2014 - 16:14

 

v podstate ano ale tentokrate se zpracovanim v php 

function calculateDistance($latitudeFrom, $longitudeFrom, $latitudeTo, $longitudeTo){
  	$earthRadius = 6371000;
	// convert from degrees to radians
  	$latFrom = deg2rad($latitudeFrom);
  	$lonFrom = deg2rad($longitudeFrom);
  	$latTo = deg2rad($latitudeTo);
  	$lonTo = deg2rad($longitudeTo);

  	$latDelta = $latTo - $latFrom;
  	$lonDelta = $lonTo - $lonFrom;

  	$angle = 2 * asin(sqrt(pow(sin($latDelta / 2), 2) +
    cos($latFrom) * cos($latTo) * pow(sin($lonDelta / 2), 2)));
  	return $angle * $earthRadius;
}

Ještě k tomuhle, kdybys chtěl ušetřit procesorovoej čas, tak tyhle výpočty jdou udělat moc pěkně i přímo z MySQL.


  • 0
:)





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:android

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama