Přejít na obsah


Fotka

Locus - addon GeoGet Database


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
510 odpovědí na toto téma

#21 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 401 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2014 - 22:31

petulinka1: já jsem zvyklej na PD/AD, kde se běžně žádné přesouvání nedělá a jsou k tomu Final Waypointy. I když - poslední verze AD možná přesouvat umí, ale tyhle informace mne nezajímají a tak je ignoruju.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#22 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2014 - 22:32

Jasny. Takhle jsi to myslel. Presouvani jde proste vypnout vzdycky. A FWP vzdycky maj bejt videt vsechny. V Locusu jsem s tim potiz nikdy nemela.


  • 0

#23 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2014 - 23:58

Ohledně toho přesunu jsem vznesl dotaz na meniona, zatím se tedy keše automaticky nepřesouvají a já to ručně nedělám.

 

Zdá se, že jsem vyřešil i původní problém s nezobrazováním ikonek. :-)

 

Dávám k dispozici "night build", je na http://www.voldik.cz...AddonGeoget.apk

 

Radius na keše je možné nově zvolit v intervalu 0-999 km.

 

Kdo chce, otestujte a dejte vedet. Zatím jsem neřešil přílohy keší, jinak by vše mělo fungovat. Takže hlaste chyby. :-)

 

 

---

nalano: Tvůj požadavek registruju, ale neslibuju.


Tento příspěvek byl upraven od Voldik: 20 únor 2014 - 23:58

  • 0
\m/

#24 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 8:19

Super! Funguje snad vsechno az na ten presun na finalni souradnice :( FWP to sice ukaze, ale i kdyz mam v Locusu ten presun na finale zapnutej, tak se neustkutecni a u ikony kese se hvezdicka neukaze. Tak oprava: Presun funguje, ale neukaze se hvezdicka u ikony kese. Pokud jsou vychozi souradnice mimo zobrazenou oblast, tak je videt jen FWP. Nechapu, proc mi to prve nepresouvalo :( Ale je fakt, ze tam jsem mela vypnutej import do Locusu, tak mozna to bylo tim.

 

A ted koukam, ze pokud na FWP nulovy souradnice, tak se mi keska (jen jeji ikona) vubec neukaze na mape. Jeji WP ovsem ano.

 

Po kliknuti na kes se nenacte Diff/Terr ani velikost a datum. O listingu plati totez :) A hinty taky.

 

PS: pouivam Live mapu, importovat kese do Locusu mi prijde naproste zbytecny ;)

 

Tak, a ted zacinam mit pocit, ze se to chova zcela nahodne, pac mi to po ukonceni a spusteni Locusu odmita kese zobrazovat :D (tak to mozna byl problem v tom, ze se locus poradne neukoncil, achjo :D)

 Jo, a nefunguje import do Locusu :)


  • 0

#25 Dragouni

Dragouni

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 8:45

Tak po kliknutí na kešku mi to napíše chybu Unparseable date.

viz příloha.

nezobrazí se D/T velikost, datum, listing...

taky pouzivam Live mapu.

Diky

b3f7a78d5e.f.png


Tento příspěvek byl upraven od Dragouni: 21 únor 2014 - 8:46

  • 1

#26 mike_btk

mike_btk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 8:51

Ahoj vyzkoušel jsem novou verzi. Po kliknutí na kešku (zobrazenou - NEimportovanou) se mi zobrazí "2131034161 Unparseable date: "20140114" (at offset 8). Zobrazí se jenom základní info o keši bez listingu, logů atd...


  • 0

#27 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 9:38

Dragouni, mike_btk, petulinka1: Mohli byste mi prosím poslat vaše databáze? Klidně jen s tou jednou problemovou keší - email: geovoldik {zavináč} gmail.com

 

K tomu přesunu mi menion napsal, že keš se přesouvá, pokud obsahuje waypoint, který začíná "fi", "fl" a jeho souřadnice jsou nenulové. Dívám se do geogetu a WP s vypočtenými souřadnicemi má prefix F0. Když jsem si ho rucně změnil na FI, tak se Locus choval dle nastavení...

 

Aktualizoval jsem aplikaci o pár výpisů u zpracování data, zkuste jeste jednou a dejte vedet, co to vypsalo za chybu. Diky


Tento příspěvek byl upraven od Voldik: 21 únor 2014 - 9:42

  • 0
\m/

#28 Parkis

Parkis

    Parkis

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 912 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 9:44

V geogetu může mít ten waypoint prefix libovolný, podle něj se řídit asi není dobré. Rozhodující je typ waypointu.


  • 0

#29 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 9:53

Presne tak, rozhodujci ma bejt TYP WP, ne jeho prefix. ;) Zkusim si pohrat... Ale databazi to podle me nebude - dela mi to hned v nekolika.
  • 0

#30 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 853 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 9:55

Parkis ma naprostou pravdu, prefix muze byt naprosto libovolny, FI je jen vychozi hodnota. Navic vychozi hodnota prefixu pro "Coordinate ovverride" je F a cislo. Takze to muze byt nejen F0, ale klidne treba i F6. Takze na prefix kaslat a presouvat, kdyz se najde nenulovy "Final" waypoint.


  • 0

#31 Nemo02

Nemo02

    Nemo02

  • Members
  • PipPipPip
  • 375 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 10:00

Mě už to jede. Taky mi to zobrazovalo tu chybu, pak jsem se mrknul do Nastaveni - Geocaching. Odškrnul Zachovat data při importu, pak vypnul a zapnul Locus. A dal načíst keše z GeoGetu. Nevím, která akce to způsobila.

 

P.S.: Smůla, už zas mi to mi to hází stejnou chybu.


Tento příspěvek byl upraven od Nemo02: 21 únor 2014 - 10:06

  • 0

#32 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 10:06

Parkis ma naprostou pravdu, prefix muze byt naprosto libovolny, FI je jen vychozi hodnota. Navic vychozi hodnota prefixu pro "Coordinate ovverride" je F a cislo. Takze to muze byt nejen F0, ale klidne treba i F6. Takze na prefix kaslat a presouvat, kdyz se najde nenulovy "Final" waypoint.

Já vám rozumím, ale autorem Locusu nejsem. :-) Z diskuze o stránku zpět jsem pochopil, že já sám nemám nic přesouvat a vše nechat na Locusu, kde je možné si to za/odtrhnout.


  • 0
\m/

#33 PatPlusMat

PatPlusMat

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 10:08

Tak mně to dělá to samé jak mike_btk

 

Ahoj vyzkoušel jsem novou verzi. Po kliknutí na kešku (zobrazenou - NEimportovanou) se mi zobrazí "2131034161 Unparseable date: "20140114" (at offset 8). Zobrazí se jenom základní info o keši bez listingu, logů atd...

 

A u spešl ikonek jsem stále bez informací o D/T.


  • 0

#34 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 10:09

Mě už to jede. Taky mi to zobrazovalo tu chybu, pak jsem se mrknul do Nastaveni - Geocaching. Odškrnul Zachovat data při importu, pak vypnul a zapnul Locus. A dal načíst keše z GeoGetu. Nevím, která akce to způsobila.

 

P.S.: Smůla, už zas mi to mi to hází stejnou chybu.

 

Safra, už to vypadalo nadějně. :-) Zkus prosím tu novou verzi aplikace, at vím, na jakých datech to padá.

 

Jinak já mám vše čisté - plugin, složku do které importuji, databázi, kterou importuji. Vše jsem vytvářel čistě z ničeho.


  • 0
\m/

#35 Dragouni

Dragouni

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 10:22

Jen ještě poznatek, že "20140216" je v mém případě datum aktualizace kešky v geogetu - takže nějaké datové typy?


  • 0

#36 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 10:31

Na webu je verze 3.0.1 s trochu upraveným zpracováním datumů, prosím o test. (U mě stále vše +/- ok :-))


  • 0
\m/

#37 mike_btk

mike_btk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 10:46

Tak jsem si s tím trochu pohrál a moje poznatky jsou: pokud nemám v pluginu zaškrtnutou live mapu, zapnu Locus a pomocí tlačítka načtu keše do mapy, vše se zdá býti OK - nehlásí to žádnou chybu a má to všechny záložky, které očekávám. Když ale zapnu live mapu, chová se to přesně jak jsem popsal - unparseable date...

Edit - mluvím pořád o té první verzi, zkusím teď stáhnout tu aktuální...


Tento příspěvek byl upraven od mike_btk: 21 únor 2014 - 10:46

  • 1

#38 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 853 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 10:47

Jestli je to datum z dtupdate policka, pak by bylo vhodnejsi brat datum z dtupdate2, kde je navic i cas. Dtupdate zustava v databazi jen pro zpetnou kompatibilitu, a bude v budoucnu odstraneno.


  • 0

#39 PatPlusMat

PatPlusMat

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 10:48

Za mne nová verze beze změn :(


  • 0

#40 mike_btk

mike_btk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 10:59

Pokud je nová verze na původním odkazu, tak za mě také žádná změna. Při manuálním načtení funguje, ale u mě pouze v malých vdálenostech - když přepnu okruh třeba na 5 nebo 10 km, tak to vypadá, že se načítá (počítají se kešky), ale skončí to hláškou "Nepodařilo se načíst kešky (null)".

Live mapa nefunkční viz můj předchozí příspěvek.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama