Přejít na obsah


Fotka

Locus - addon GeoGet Database


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
514 odpovědí na toto téma

#381 LBD945

LBD945

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 65 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2014 - 9:07

Mně kombiinace nového locusu a starší verze addonu pomohla jen částečně (ale stačilo to). Asi nějak nesedí formát komunikace, při liva mapě to pořád uskakovalo do jednoho daného výřezu. Vyřešil jsem to tak, že jsem periodické aktualiyace v locusu vypnul a keše načítal z addonu ručně tlačítkem na pravém panelu. Teď už mám novější telefon, takže to řešit nemusím :)

 

Nicméně starší verzi addonu, tak jak jsem ji dostal, posílám a uvidíš.


  • 0

Xiaomi Redmi 6 + Locus free + doplněk Geoget + doplněk Geocaching


#382 budnicek

budnicek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2014 - 9:17

Moc děkuju! :-)


  • 0

#383 brazajar

brazajar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 780 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2014 - 10:22

Muzu poprosit o radu - nakopnuti?

Pouzivam Locus mimojine na tabletu, s addonem pro GeoGet DB.

Co se mi ale zacalo dit, a nejsem schopen najit kde se nastavuje, je to, ze se mi mapa po nacteni kesi odzoomuje, doctou se dalsi kese ... opet odzoomuje... atd.

Pritom mam oblast nastavenou na 1km ...

 

Deje se - delo se nekomu? Kde bych tohle mohl vypnout?

Diky za rady.


  • 0

Díky.

Jarda (brazajar)

 

Zítra je taky den!!! :)

 Garmin Oregon 600 + OSM mapy / Garmin Dakota 20 / OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 8 Pro  + Locus Pro // Suunto Ambit3 Peak // Dell Vostro 3360 + GeoGet // nohy / MHD / VW Passat B5 Variant / VW Sharan / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon

https://www.brazovic.cz     


#384 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2014 - 11:44

To už někdo hlásil, jde o to, že se načítají i keše mimo obrazovku, které mají na obrazovce nějaký WP. A Locus se pak rozhodne načtené keše vycentrovat a tím odzoomuje. Tím dojde ke znovu spuštění načítání a tak dokola. Mám za to, že to někdo hlásil a ze jsem to opravoval. Tedy otázka zní, máš poslední verzi? :) Příp. mrkni kousek dozadu, jak se to vy/řešilo, já jsem teď v práci.
  • 0
\m/

#385 brazajar

brazajar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 780 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2014 - 11:56

Já taky sem ... :)
Jasně, večer se podívám.

Díky zatím.

 

To už někdo hlásil, jde o to, že se načítají i keše mimo obrazovku, které mají na obrazovce nějaký WP. A Locus se pak rozhodne načtené keše vycentrovat a tím odzoomuje. Tím dojde ke znovu spuštění načítání a tak dokola. Mám za to, že to někdo hlásil a ze jsem to opravoval. Tedy otázka zní, máš poslední verzi? :) Příp. mrkni kousek dozadu, jak se to vy/řešilo, já jsem teď v práci.


  • 0

Díky.

Jarda (brazajar)

 

Zítra je taky den!!! :)

 Garmin Oregon 600 + OSM mapy / Garmin Dakota 20 / OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 8 Pro  + Locus Pro // Suunto Ambit3 Peak // Dell Vostro 3360 + GeoGet // nohy / MHD / VW Passat B5 Variant / VW Sharan / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon

https://www.brazovic.cz     


#386 budnicek

budnicek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2014 - 6:55

Ahoj, chtel bych se zeptat, porad me zlobi import kesi do locusu, driv slo naimportovat celou databazi, ted jen nejblizsi okruh, vim, ze je to nejaky problem s (asi) operacni pameti nebo co a ze je to v reseni.... ale kdyz tu kolega zminil starsi verzi databaze, nevyresilo by to ten problem? Mam taky android 2.2 a jestli to do nove verze opravite a na 2.2 to treba nejak nepujde.... nemohl bych taky poprosil o zaslani stare verze? pripadne moc dik! saky(zav)centrum(tecka)cz

 

 

Mně kombiinace nového locusu a starší verze addonu pomohla jen částečně (ale stačilo to). Asi nějak nesedí formát komunikace, při liva mapě to pořád uskakovalo do jednoho daného výřezu. Vyřešil jsem to tak, že jsem periodické aktualiyace v locusu vypnul a keše načítal z addonu ručně tlačítkem na pravém panelu. Teď už mám novější telefon, takže to řešit nemusím :)

 

Nicméně starší verzi addonu, tak jak jsem ji dostal, posílám a uvidíš.

 

Tak me to nepomohlo, sice starsi verze GGD nacita kesky neskutecne rychleji, ale importovat dokaze to same, co nova verze, tedy jen nejblizsi okoli - cca 3-4km. Myslim, ze se to tu uz resilo cca pred pul rokem, vypada to vyhledove, ze to pujde vyresit s novou verzi? (a pobezi to na Androidu 2.2?)


  • 0

#387 raddino

raddino

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 235 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2015 - 21:14

V listopadu jsem si ve vlákně o Locusu stěžoval, že mám problém se novějšími logy v Locusu (http://www.geocachin...id-os/?p=488402). Dnes jsem to chtěl znovu řešit a reinstaloval jsem Locus i všechny doplňky. Nevedlo to k výsledku a tak se chci zeptat, jestli nemůže být chyba v doplňku, případně kam mám koukat. Má někdo kromě mě a Tinhlebelle stejný problém?

 

Díky


  • 0

#388 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2015 - 19:20

Jsi schopen vytvořit a poslat mi geogetí databázi (ideálně) o jedné keši, kde se tento problém bude objevovat?


  • 0
\m/

#389 raddino

raddino

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 235 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2015 - 19:30

Přikládám odkaz na .db3 co jsem posílal i Menionovi. V geogetu se mi ukazují logy z 3.1., když si to vyexportuji do .gpx tak taky. Pokud ale nahraju db3 do mobilu a dám načíst přes add-on, nejaktuálnější logy mám z 24.12. Budu rád, když to vyzkouší víc lidí.

 

Jinak Locus Pro aktuální, add-on taky. Nexus 5, android 5.0.1

http://ulozto.cz/xFUcF1EA/test-db3


  • 0

#390 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2015 - 21:53

Pozor, pozor, nová verze addonu k otestování je k dispozici na http://voldik.cz/geo...getAddonV32.apk

 

Co je nového:

 - načítání hintů do live mapy

 - přidán filtr pouze na keše s nenulovým Final WP

 - GC login se načítá z Locusu

 - při importu se nenatahuje celý listing, ten se načítá až později při otevírání kešky jak bylo požadováno - zrychlení importu, ale nutnost mít DB stále k dispozici

 - vyřešen problém s importem keší, které mají WP ve zvoleném rádiu

 - úpravy dle nového Locus API

 - explicitní řazení logů dle data sestupně

 

Prosím o vyzkoušení a report příp. chyb, děkuji. :-)

 

 

Bude nutný reinstall, v APK jsou jiné certifikáty.


Tento příspěvek byl upraven od Voldik: 05 leden 2015 - 22:30

  • 1
\m/

#391 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2015 - 22:30

Přikládám odkaz na .db3 co jsem posílal i Menionovi. V geogetu se mi ukazují logy z 3.1., když si to vyexportuji do .gpx tak taky. Pokud ale nahraju db3 do mobilu a dám načíst přes add-on, nejaktuálnější logy mám z 24.12. Budu rád, když to vyzkouší víc lidí.

 

Vyřešeno, přidáno řazení dle data sestupně. Teď se to řadil sestupně dle ID a asi se předpokládalo, že to bude korespondovat. :) Vyzkoušej, APK je na odkazu výše.


  • 1
\m/

#392 raddino

raddino

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 235 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2015 - 22:37

Vyřešeno, díky za rychlou spolupráci!!


  • 0

#393 LBD945

LBD945

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 65 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2015 - 12:09

Chci se jen zeptat. Nejsem s Androidem zrovna moc kamarád. Říkal jsm si, že nebudu stahovat testovací APK z odkazu a počkám, až se mi addon sám aktualizuje. A ono zatím nic. Bude nová verze v dohledné době vydána jako aktualizace na Google Play, nebo ji opravdu bude lepší stáhnout takhle nějak bokem?


  • 1

Xiaomi Redmi 6 + Locus free + doplněk Geoget + doplněk Geocaching


#394 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2015 - 20:32

Díky za připomenutí, zkusím to během víkendu dát dohromady a poslat Kuratkoovi k aktualizaci. Sem dávám testovací APK abych měl nějakou zpětnou vazbu na změny ještě před vydáním do ostrého provozu.


  • 0
\m/

#395 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 31 leden 2015 - 19:23

Předáno Kuratkoovi. V ideálním případě na to mrkne, vybuilduje a nahraje na Play. :)


  • 0
\m/

#396 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 590 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2015 - 1:10

Voldiku, jak je to aktuálně s poznámkama v databázi ? Zobrazují se nějak rozumně nebo ne ?  Já měl dojem že už jsi to tam dávno nějak dodělal, ale lidi co Locus používají tvrdí že poznámky se nezobrazují.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#397 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2015 - 8:47

Já mám taky dojem, že už to tam dlouho je. Prověřím :-)
  • 0
\m/

#398 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2015 - 10:54

Prověřeno, zobrazuje se jak poznámka uložená v listingu na webu, tak poznámky z GeoGetu. Protože Locus nemá možnost je zobrazovat nějak odděleně, zobrazují se v jediném dostupném poli obě. Prvně je poznámka z GG, poté poznámka z listingu.

 

Jestli s tím má někdo problém, nechť se ozve.


  • 0
\m/

#399 raddino

raddino

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 235 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2015 - 8:12

Jak se ted taha pri importu mene infa a zbytek az po kliknuti je super. Jenom pokud si naimportuju nejake kese, kliknu na kes a zobrazi se mi to male okenko ke kesi(obrazovka bodu?), tak pri kliknuti na napovedu mi to zadnou nenajde. Pokud kes rozkliknu (donacte se info), vratim se zpet a znovu kouknu zrychlene na napovedu, tak uz tam je. Slo by tedy jeste k nacetanemu zredukovanemu objemu dat pridat jeste napovedu at je rovnou k dispozici? Diky
  • 0

#400 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 648 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2015 - 10:33

Pokud myslis stahovani Lite a Full dat pres GC.Live, tak to myslim nijak menit nejde, je to tak nastaveno od GS.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama