Přejít na obsah


Fotka

statistiky geoget na gc.com


Nejlepší odpověď gord , 30 červenec 2014 - 18:04

Vykasli se na to a nainstaluj Stator.

Přejít na celý příspěvek


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
94 odpovědí na toto téma

#1 jonathane1

jonathane1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 205 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2014 - 10:10

Ahoj, nasel by se nekdo kolem Mostu nebo v okoli kdo by mi pomohl a trochu ukazal jak na to? Uz jsem z toho trosku magorek :-)
  • 0

#2 Mudlodcera

Mudlodcera

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 390 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2014 - 10:41

Byt tebou tak jeste nejakou dobu vydrzim - plugin GGStat - ktery vytvari v GeoGetu statistiky, uz se nevyvyji a slysela jsem, ze se tvori neco noveho na tvorbu statistik. Takze je zbytecne te ucit neco, co za chvilku uz nebude fungovat.


  • 0

#3 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2014 - 14:34

Tak GgStat funguje uz hodne dlouho a za posledni 2 roky dokonce beze zmen, dokud Haluma neprekope databazi tak bude fungovat porad dal nezavisle na Statoru. Stator ovsem bude (alespon podle reklamy) mnohem uzivatelsky privetivejsi (klikaci).


  • 0
MaFa

#4 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 736 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2014 - 14:40

Stator se vyviji prave proto, ze je planovana prestavba databaze. Ale aby uzivatele nebyli bez statistiky, musi se napred udelat nahrada za ggStat, teprve pak se sahne na databazi.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#5 jonathane1

jonathane1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 205 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2014 - 14:50

Uz je to paseeee...bylo mi jiz pomozeno....
  • 0

#6 jonathane1

jonathane1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 205 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2014 - 10:07

Tak mě zas zlobí statistiky. Když je dám pres geoget aktualizovat, na GC se mi objeví počet nalezených 393, přitom mám 398. Bohužel vůbec nevím proč. Dělám to v Geogetu přes tlačítka Autostat....do minulého tádne to makalo v pohodě a teď už ne. V mapce našich nálezů mi figuruje celá evropa a zatím mám jen 5 keší v NDR :-) 


  • 0

#7 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2014 - 10:49

A jsi si jistej ze v GG mas tech poslednich 5 kesi oznacenych jako nalezene?


  • 0
MaFa

#8 jonathane1

jonathane1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 205 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2014 - 11:28

Jak oznacenejch? Nikdy jsem nic v GG neoznacoval. Proste jsem klik na tlacitko Autostat a uz to jelo......ted to taky jede ale do tech statistik mi to zapocte jen 393 kesi.
  • 0

#9 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 316 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2014 - 11:48

Zatím nech AutoStat stranou. Klikni v nástojové liště GeoGetu na Stáhnout Vaše nálezy. Tím dostaneš do GeoGetu všechny nálezy. Zapni filtr na pouze nalezené (Found), dej F5 a zkontroluj dole na stavové liště počty (viz http://geoget.ararat...:navody:okno_gg). Měly by sedět na číslo, uvedené na GC.COM. Pokud jsi tedy nelovil Lab Cache. V tom případě musíš jejich nálezy dostat do GeoGetu jiným postupem (najdeš zde na fóru)...

 

EDIT: Opravil jsem zmršený odkaz, který bohužel skryl i důležitou část textu.


Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 25 červenec 2014 - 13:27

  • 0

#10 jonathane1

jonathane1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 205 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2014 - 13:08

Ok provedu kiRe :-)
  • 0

#11 jonathane1

jonathane1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 205 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2014 - 9:09

Tak až dnes jsem k tomu dostal kiRe......a podařilo se.....děkuji.

Akorát mapka vaše nálezy ukazuje špatně.... na to jsem ale nepřišel proč mi ukazuje nálezy v Evropě.


Tento příspěvek byl upraven od jonathane1: 28 červenec 2014 - 9:11

  • 0

#12 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 316 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2014 - 9:56

Tak až dnes jsem k tomu dostal kiRe......a podařilo se.....děkuji.

Akorát mapka vaše nálezy ukazuje špatně.... na to jsem ale nepřišel proč mi ukazuje nálezy v Evropě.

 

Předpokládám, že máš na mysli puntíkatou mapu. Evidentně máš špatné ID (identifikační číslo) kačera. V šabloně je nějaké cizí ID jako příklad, musíš jej změnit na vlastní. Popis, jak ho získáš, najdeš v dokumentaci, třeba tady...


  • 0

#13 jonathane1

jonathane1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 205 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2014 - 13:52

Ano je to ta mapa Evropy s cervenyma teckama. kiRe nevis proc se mi to samo zmenilo? Nic jsem GG nepredelaval.....vzdy jsem jen klik na autostat a bylo......ok diky vecer na to mrknu.
  • 0

#14 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 314 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2014 - 14:34

To mas z toho, ze jako sablonu (a dalsi veci. cose sablony tykaj) pouzivas tu vychozi. To se pak nediv, ze s kazdou aktualizaci ggstatu prijdes o svoje upravy.... A jelikoz jsem ti to posledne upravovala ja, tak pochybuju, ze bych ti tam takovoudle volovinu nechala ;)

 

Takze: Opravdu jsi nic nemenil?


  • 0

#15 jonathane1

jonathane1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 205 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2014 - 15:29

Peti opravdu jsem nic nemenil. Byl jsem rad, ze mi to od Tveho nastaveni fungovalo.
  • 0

#16 jonathane1

jonathane1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 205 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 6:37

Tak kiRe změněno. Ještě dotaz. změnil jsem to moje ID v nastavení účtu na gc.com. Když budu zas za čas aktualizovat moje nálezy pomocí GG, budu muset zas to číslo přepsat nebo se to dá nějak nastavit v GG. Popř. kde? Díky.....

 

tak jsem koukal i v nastavení Autostatu mám moje ID z gc.cz správně......tak to fakt nechápu.....


Tento příspěvek byl upraven od jonathane1: 29 červenec 2014 - 7:00

  • 0

#17 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 245 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 7:51

to se musíš podívat přímo do šablony, dokonce je možné že si to šablona dotahuje z nějakého malého souboru.

Ale teď jsem se díval na tvůj profil - ty puntíky v podstatě odpovídají tomu co máš v mapě okresů. Kde vidíš chybu ?


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#18 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 316 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 8:34

Tak kiRe změněno. Ještě dotaz. změnil jsem to moje ID v nastavení účtu na gc.com. Když budu zas za čas aktualizovat moje nálezy pomocí GG, budu muset zas to číslo přepsat nebo se to dá nějak nastavit v GG. Popř. kde? Díky.....
 
tak jsem koukal i v nastavení Autostatu mám moje ID z gc.cz správně......tak to fakt nechápu.....


Autostat je pomocný plugin, který spouští generátor statistik GgStat a automatizuje činnosti kolem. Kromě jiného nahrává nálezy na GC.CZ pro puntíkatou mapu. A na to právě potřebuje v nastavení tvoje ID. Nijak to nesouvisí s tím, co máš uvedeno v šabloně, podle které se generují statistiky...


  • 0

#19 jonathane1

jonathane1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 205 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 8:41

jj tomu rozumím, ale já tam to správné ID mám a přesto když dám aktualizovat statisky, tak mi to stejně tu mapu pak zase rozhodí s nálezy po celé Evropě. Tak to právě nechápu......


  • 0

#20 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 314 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 8:59

Protoze je potreba upravit budto sablonu, nebo html, kde jse odkaz prave na tu mapu puntikatou....


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama