Přejít na obsah


Fotka

statistiky geoget na gc.com


Nejlepší odpověď gord , 30 červenec 2014 - 18:04

Vykasli se na to a nainstaluj Stator.

Přejít na celý příspěvek


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
94 odpovědí na toto téma

#61 jonathane1

jonathane1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 205 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2014 - 18:08

To asi tezko neco blokuje. Kdyz to dam nahrat pres autostat, tak to funguje normalne.......kdyz to pres stator objevi se ta chyba......
  • 0

#62 jonathane1

jonathane1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 205 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2014 - 18:10

Jak to myslis lukobike nalogovat na waymarking a gc?
  • 0

#63 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2014 - 18:10

V tom pripade je to hodne divny, protoze proces je tam stejnej. Zadnej waymarking ti tim padem nepomuze.


  • 0

#64 jonathane1

jonathane1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 205 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2014 - 9:24

Takže jakej je závěr.....má něco přeinstalovat? Co Ty kiRe, koukal jsi někam, jak jsi mi psal do SZ?


  • 0

#65 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 333 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2014 - 10:54

Ptal ses na dávku Combine. Tím, že ti odpovídala samotná autorka P1, tak už jsem to nezkoumal...


  • 0

#66 jonathane1

jonathane1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 205 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2014 - 15:29

ok.....ale proc mi to teda hází tu chybu......myslel jsem že to bude fachat po odinstalaci davky a zpetne instalaci.......ale je to porad stejna chyba. Takze to kopiruju jak jsi mi poradil.


  • 0

#67 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2014 - 16:45

Jenze davka nema na tu chybu zadnej vliv - problem je v GJ, ne v davce!!


  • 0

#68 jonathane1

jonathane1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 205 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2014 - 17:36

Ok nic jsem nemenil.....internet i bezpecnost v poradku.....no a v cil mudruj. Jde mi v podstate o to, ze proste vse fungovalo na jeden klik a ted to proste nefunguje....
  • 0

#69 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2014 - 17:41

Ja te chapu, ale proste nevim proc :D A zbuhdarma vsechno reinstalovat ti nijak nepomuze.


  • 0

#70 jonathane1

jonathane1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 205 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2014 - 17:44

Ok necham to byt.....mozna budu mit brzy moznost, ze mi to jeden kacer ukaze osobne. Do te doby budu koopirovat. Dekuju vsem zucastnenym za snahu mi pomoct......
  • 0

#71 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 490 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2014 - 18:10

neni pravdepodobnejsi, ze po nejakych zmenach na webu proste prestalo fungovat v GJ prihlasovani? Protoze dobre udelane volani GJ si pamatuje predchozi prihlaseni, tak to prvni prestane fungovat novackum, kteri se jeste nikdy neprihlasili.


  • 0

#72 jonathane1

jonathane1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 205 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2014 - 18:34

Nejak jsem to nepobral HaLuMo
  • 0

#73 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2014 - 18:40

Pockej, ale jemu to funguje pres Autostat, ale ne pres Combine. Nebo jsem mimo (po dnesku bych se tomu nedvila).


  • 0

#74 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 490 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2014 - 18:47

A autostat a combine spolu sdili GJ session? Nema nahodou kazdy svoji? Pak muze jedno jet na prihlaseni z drivejska, a druhe nejet, protoze nefunguje nove prihlaseni?


  • 0

#75 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2014 - 18:48

Jo, to by melo logiku. Zkusim si u sebe pohrat.


  • 0

#76 jonathane1

jonathane1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 205 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2014 - 19:58

Dobrej vecir. Ja uz z toho zacinam byt na palici. Nevite nekdo proc mam zas ve statoru vygenerovanych 426 kesi a pritom jich mam 425. Nic nemenim nic jsem neaktualizoval. se mi to v posledni dobe s..... porad samo. Normalne si to dela co chce nebo co? Uz fakt nevim co s tim mam delat. Do vcerejska vše ok a dnes zas tohle...... :(


Tento příspěvek byl upraven od jonathane1: 19 srpen 2014 - 20:04

  • 0

#77 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 862 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2014 - 20:33

No, tak samo od sebe se ti pocet nalezu nezmeni. Nebo ano? Nainstaluj si plugin pro kontrolu logu (LogsRepair) a vyzkousej, coi ti najde za problemy.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#78 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2014 - 20:38

A nemazal jsi čistě náhodou v poslední době nějaký log na keši? A pak ho napsal znovu? Smazání logu se totiž v dabázi GeGetu nemá jak projevit, musíš ho smazat ručně.


  • 0
MaFa

#79 jonathane1

jonathane1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 205 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2014 - 20:54

Tak uplne na 100% to nevim. Je to mozne.....ale vcera mi to vygenerovalo spravny pocet 415 a dnes jiz spatny pocet. A to jsem dnes udelal 10 kesuli. A kde bych ten smaazany log navic mel presne hledat? Nekdy se mi c:geu stane, ze kdyz nemam v terenu data, log se jen ulozi a neodesle.....tak jedine tady se mi to dnes mohlo stat. Ale jak rikam nejsem si toho vedom.
  • 0

#80 jonathane1

jonathane1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 205 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2014 - 20:55

Ok zitra zkusim nainstalovat a uvidim jestli mi neco spatneho najde.....gorde
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama