Přejít na obsah


Fotka

WhereYouGo - budoucnost


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
336 odpovědí na toto téma

#41 nalano

nalano

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 489 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2014 - 21:20

nalano: Ta verze, na kterou jsem sem dal odkaz, používá přímo Locus, takže by ti tam měly fungovat všechny mapy Locusu. Verze, na kterou se chystám, by měla umět vektorové OSM. Pokud se to podaří, mohl bych pak zkusit ještě Google mapy.

Potvrzuji, že odkazovaná verze zobrazí Locusí mapy. Zkoušeno na offline rastrové, offline vektorové a online satelitní. Vypadá to dobře. Díky...


  • 0

#42 Dobesch

Dobesch

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 883 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2014 - 7:39

no pokud se toho nekdo ujme, tak by se mi libilo aby pres HW tlacitko Menu byla moznost ulozit aktualni pozici -- tedy takovy SAVE (aby v pripade, ze si chci pozici ulozit nebyla nutnost ukoncovat  WhereYouGo/cartridge jak je to ted) a pripadne i EXIT a zrusit to zavirani pres zpetnou sipku (teda pokud to android umi). Proste aby pri pripadnem prekliknuti hned nyvskakovalo Zavrit aplikaci. Pripadne pri zpetne sipce nechat aplikaci bezet na pozadi a jedine korektni ukonceni by bylo pres menu.    

 

JInak to ze androis spoustu aplikaci neukonci a necha bezet na pozadi je des. Zlatej menion


Tento příspěvek byl upraven od Dobesch: 04 březen 2014 - 7:40

  • 2
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#43 prazskychytrak

prazskychytrak

    Rendy

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2014 - 9:52

Je to sice jen taková blbinka, nevím, jestli jsem s tím měl problém jen já, ale když jsem s whereyougo začínal, občas jsem si spletl v hlášce "obnovit předchozí cartridge?" ano a ne a cartridge jsem si spustil jako novou, což někde před koncem hraní moc nepotěší  :rolleyes: tak pokud by šlo změnit hlášku na nějakou přátelštější, třeba "načíst uloženou pozici?".


  • 5

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy


#44 kulicka

kulicka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2014 - 15:25

Hoj.
Jako a:drakeista bych taky moc uvital moznost pouziti ulozenych MapsForge map.
Optimalne s moznosti nasmerovani do adresare na karte,kde uz jsou.
Diky za snahu s WhereYouGo neco udelat.

Tento příspěvek byl upraven od kulicka: 04 březen 2014 - 15:26

  • 2
Medvidek

#45 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 853 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2014 - 15:38

Presne tak. Nekde v konfiguraci moznost nalistovat MAp soubor a v druhem vybiratku schema na zobrazeni, a Locus vubec nepotrebuji.

 

Diky!


Tento příspěvek byl upraven od HaLuMa: 04 březen 2014 - 15:38

  • 0

#46 ProKesTom

ProKesTom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 070 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2014 - 19:43

Je to sice jen taková blbinka, nevím, jestli jsem s tím měl problém jen já, ale když jsem s whereyougo začínal, občas jsem si spletl v hlášce "obnovit předchozí cartridge?" ano a ne a cartridge jsem si spustil jako novou, což někde před koncem hraní moc nepotěší  :rolleyes: tak pokud by šlo změnit hlášku na nějakou přátelštější, třeba "načíst uloženou pozici?".

Když už by se měnilo něco na ukládání, tak bych se přimlouval k ukládání "pokaždé do nového souboru" - a při "obnovit předchozí cartridge" dát vybrat, ze kterého souboru. Pak omyl vadit nebude.

Jo a co mne jako autora na WherYouGo hodně zlobí je to, že po každém spuštění se začne soubor logu vytvářet znovu - stará data zmizí.


  • 0

#47 Malej_viktor

Malej_viktor

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 82 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2014 - 11:46

Ještě by bylo dobré mít možnost výběru cesty ke souborům her, standardně se to bere z sdcard, ale můj mobil má Sdcard0 jako interní paměť a sdcard2 jako sd kartu.

 

Díky


  • 0

#48 Filip Pecha

Filip Pecha

    Filip Pecha

  • Members
  • PipPipPip
  • 180 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2014 - 12:01

JInak to ze androis spoustu aplikaci neukonci a necha bezet na pozadi je des. Zlatej menion

 

zkus tohle. Nevím jestli to umí free verze, ale placená umí automaticky ukončit aplikace po tom co z nich "vyjedeš šipkou"  mezitím co po "HOME" zůstanou běžet na pozadí.


  • 0

#49 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2014 - 18:28

Ještě by bylo dobré mít možnost výběru cesty ke souborům her, standardně se to bere z sdcard, ale můj mobil má Sdcard0 jako interní paměť a sdcard2 jako sd kartu.

 

Díky

Jo, neco podobnyho mam na tabletu. A obcas to mate i me :D


  • 0

#50 biylda

biylda

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 76 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2014 - 3:03

Založil jsem odnož WhereYouGo na Google Code, samotná aplikace je pak k dispozici zde.
 
Verze 0.8.0. Co je nového?
  • Přidány vektorové mapy. Na radu geoautora menion jsem ponechal i Locus mapy a uživatel si může vybrat (Nastavení->Hlavní).
  • U obou map přidáno zobrazení zón. U vektorových ještě zobrazení popisků u bodů.
  • Oprava - při volbě "Načíst uloženou pozici? NE" se nespustila nová hra, ale došlo k načtení uložené pozice.
  • Oprava - kódování v sekci "O aplikaci".
  • Přidáno tlačítko "Zrušit" při spouštění wheriga.
  • Na podnět geokolegy Dragouni jsem přidal možnost zobrazovat ikonu WhereYouGo ve stavové liště, což využijí pravděpodobně uživatelé Locusu.
  • Na podnět geokolegy prazskychytrak jsem změnil hlášku při obnovování uložené pozice.
  • Na podnět geokolegy ProKesTom jsem nastavil, aby se log zapisoval na konec již existujícího souboru. Nový log se vytvoří pouze při nové hře.
MapsForge 0.3.1 údajně umožňuje vybrat i vlastní zobrazovací schéma. Jelikož schémata nepoužívám, zkoušel jsem pouze nějaká náhodně vygooglená a dostalo se mi chybové hlášky o špatné verzi. Tak to případně někdo vyzkoušejte.
Návrhy geokolegů Dobesch a ProKesTom ohledně ukládání registruji, osobně bych toho také hojně využíval. Zavírání přes šipku nechám tak, jak je.
Návrh geokolegy Malej_viktor ohledně výběru adresáře rovněž registruji.

Tento příspěvek byl upraven od biylda: 13 březen 2014 - 11:14

  • 6

#51 prazskychytrak

prazskychytrak

    Rendy

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2014 - 7:10

perfektní práce! jdu testnout. díky! :)
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy


#52 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2014 - 7:30

K tem schematum: na osm.paws.cz najdes mapu i s fungujicicm schematem, tak muzes zkouset ;)


  • 0

#53 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 154 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2014 - 7:42

Pekne, dekuji za dobrou praci. Odpoledne to zkusim v realu.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#54 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 853 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2014 - 9:08

Chapu to dobre, ze je to schopno pracovat s vektorovou mapou, aniz bych musel mit Locus?


  • 0

#55 mr3ska

mr3ska

    Optimista

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2014 - 9:15

Chapu to dobre, ze je to schopno pracovat s vektorovou mapou, aniz bych musel mit Locus?

 

Zrovna jsem se chtěl zeptat na totéž, než to přeinstalim


  • 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

 

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

 

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"


#56 Nemo02

Nemo02

    Nemo02

  • Members
  • PipPipPip
  • 375 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2014 - 9:22

Přesně. Pracuje to s vektorovou mapou kdekoliv v mobilu, schéma musí být ve verzi 2 (jako v a:Draku). Ověřeno na mapě z osm.paws.cz.

Na Locus je v nastavení přepináč.


Tento příspěvek byl upraven od Nemo02: 13 březen 2014 - 9:33

  • 0

#57 skurakai

skurakai

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 513 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2014 - 9:33

biylda: skvělá práce!

 

Moc díky :-)

Konečně fungují i nové vektorové mapy (dříve to padalo) a hlavně si mohu načíst libovolný mapový soubor z telefonu a netřeba to kopírovat do adresáře aplikace.


  • 0
Garmin Oregon 550
Sony Xperia Tipo ST21i - aDrake Plus

#58 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 853 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2014 - 9:34

Ze je prepinac, to jsem pochopil. Jen bych se nerad dockal situace, kdy se k tomu prepinaci ani nedostanu, protoze mi to pred tim vynada ve smyslu "Locus not found". Zkratka, je rozdil mezi tim, ze se locus nepouzije, a ze neni vubec potreba!


  • 0

#59 skurakai

skurakai

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 513 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2014 - 9:39

Aha a odkud to tahá mapová schémata (zda-li vůbec), když tu vektorovou mapu načtu manuálně?


  • 0
Garmin Oregon 550
Sony Xperia Tipo ST21i - aDrake Plus

#60 Nemo02

Nemo02

    Nemo02

  • Members
  • PipPipPip
  • 375 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2014 - 9:45

Tak mám problém, schéma se po vypnutí a zapnutí aplikace znovu nenačte, musím ho znovu zvolit.

 

Taky mi to přijde trochu rozházené: v nastavení se vybírá mezi vektorem a Locusem, na mapě nahoře vyběr mapy a schéma v menu.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama