Přejít na obsah


Fotka

vívofit - fitness náramek


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
93 odpovědí na toto téma

#21 rumcajs_tr

rumcajs_tr

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 220 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 23:41

to jo, ale nova verze up24 zatim ne...
  • 0

#22 kareru

kareru

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2014 - 11:56

Je to roztomilá hračka. Hlavní výhodou je výdrž baterie (udávají 1 rok) a bezdrátový přenos dat. Nemám s kým srovnávat statistiky, tak kdyby ce chtěl někdo propojit, můj nick je kareru6.


  • 1

#23 DreamR

DreamR

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2014 - 19:08

Zajímalo by mě jak je to s použitím při jízdě na kole? Dělá nějaký záznam? Tahle hračka se mi líbí ale kombinuju běh, kolo i chůzi
  • 0

Garmin eTrex 30 TOPO Pro 2015 + Tempe senzor + Premium Heart Rate monitor; Lenovo P70; Nikon D5100; geobike Kelly's Scarpe


#24 MadDogTeam

MadDogTeam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 357 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2014 - 13:57

Co jsem cetl recenzi cloveka napojeneho nejakym zpusobem na Garmin, tak psal ze cca do mesice by se mela ukazat aktualizace FW, ktera resi nastaveni moznosti na rozdeleni: beh - chuze, co se tyka kalibrace vzdalenosti, aktualne je snad pry jen jedna moznost. Co se tyka kola, tak v recenzi zminoval, ze pocita kalorie dle srdecniho tepu atd, ale samozrejme co se tyka vzdalenosti tak to neni mozne, protoze nema GPS a nema jak pobirat "kroky" ale zaroven psal ze by mela byt jeste aktualizace GarminConnect, tak aby se dalo lepe zkombinovat 2 zaznamy z ruznych zarizeni. Tolikoasi k podpore kola.


  • 0
Galaxy SII + search dogs Phalko a Ela :)

#25 DreamR

DreamR

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2014 - 14:51

Maddog team: díky za info. S eTrexem používám HR premium belt takže alespoň nějaká data by mohl sbírat. Nevím jaké senzory náramek používá proto mě zajímalo jak se chová na kole. Na zmiňované aktualizace jsem zvědavý. Nechce se mi neustále tahat eTrexe a hkavně se často pohybuji po budově.
  • 0

Garmin eTrex 30 TOPO Pro 2015 + Tempe senzor + Premium Heart Rate monitor; Lenovo P70; Nikon D5100; geobike Kelly's Scarpe


#26 mr3ska

mr3ska

    Optimista

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2014 - 19:34

Co jsem cetl recenzi cloveka napojeneho nejakym zpusobem na Garmin, tak psal ze cca do mesice by se mela ukazat aktualizace FW, ktera resi nastaveni moznosti na rozdeleni: beh - chuze, co se tyka kalibrace vzdalenosti, aktualne je snad pry jen jedna moznost. Co se tyka kola, tak v recenzi zminoval, ze pocita kalorie dle srdecniho tepu atd, ale samozrejme co se tyka vzdalenosti tak to neni mozne, protoze nema GPS a nema jak pobirat "kroky" ale zaroven psal ze by mela byt jeste aktualizace GarminConnect, tak aby se dalo lepe zkombinovat 2 zaznamy z ruznych zarizeni. Tolikoasi k podpore kola.


Nebyl to náhodou DC Rainmaker? Tuhle (ještě jsem to nečetl cele) http://www.dcrainmak...fit-review.html
  • 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

 

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

 

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"


#27 MadDogTeam

MadDogTeam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 357 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2014 - 11:33

2 mr3ska: Ano je to tato recenze

 

2 DreamR: naramek ma pouze a jen triossy akcelerometr a pak pres ant+ moznost pridat POUZE pas na mereni tepu, nema moznost ani PODu

 

 

EDIT:

Skoda - mozna kdyby pridali moznost parovani s nejakym BIKE PODEM a moznost nastavit si v Garmin Connect obvod kola - bylo by to SUPER :) Na druhou stranu by z toho delali asi neco co uz nechteji a castecne si konkurovali sami sobe drazsim pristrojum :) a precejen, toto je puvodne na chuzi/beh :)


Tento příspěvek byl upraven od MadDogTeam: 14 březen 2014 - 11:42

  • 2
Galaxy SII + search dogs Phalko a Ela :)

#28 rumcajs_tr

rumcajs_tr

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 220 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2014 - 10:57

Tak od včerejška jsem taky majitelem této blbinky (černá barva, koupeno v Garmin OC Letňany). Zatím spokojenost.


  • 1

#29 Jarous1

Jarous1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 193 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2014 - 20:10

Mno, tak jsem taky neodolal :)  Jenom trochu zápasím se synchronizací s mobilem... Funguje to jak se tomu zrovna chce nebo spíš nechce. Mám stroj sice s Androidem 4.3, ale bohužel bez Ant+, takže se musím spokojit s BT 4.0. Prostě zlobí samotné párování/synchronizace v Garmin Connect. Jednou se to povede na první pokus, jindy až na několikátý, a někdy vůbec ne. Za tohle ale trochu podezřívám samotný mobil, ten jeho Android není z nejpovedenějších a čeká se na opravnou verzi, tak tomu dám ještě čas.

Přes ten přibalený Ant+ dongle do počítače je to v pohodě. I když, tady se mi zas trochu nepozdává NE-dosah takového spojení, čudl v předním USB portu a jsem rád když si to spolu povídá na vzdálenost 1m (v manuálu jsou max.3m)...

 

Taky nevím jak případně povypínat nějakou tu "obrazovku" na náramku. V počítači to je vypnuté, o synchronizaci si to řekne, tu provedu, a náramek stále ukazuje úplně všechno...


Tento příspěvek byl upraven od Jarous1: 25 březen 2014 - 20:11

  • 0

#30 mr3ska

mr3ska

    Optimista

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2014 - 22:13

S mobilem to jde jen přes BT pokud se nemejlim. Jen nemam ani iPhona ani Androida s BT4 takže v tomhle směru mam zatim smůlu.


  • 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

 

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

 

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"


#31 Jarous1

Jarous1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 193 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2014 - 9:21

Tím myslíš, že jen přes BT, i když by ten mobil uměl Ant+ ?

 

Jinak co se týče, na můj vkus docela krátkého, dosahu, tak jsem asi přišel na řešení - nemít náramek během přenosu nebo párování na ruce :huh:  Sice je to podivné, ale tohle tomu v mém případě pomůže... A ne, plechovou, či jinak kovovou, ruku fakt nemám :D


Tento příspěvek byl upraven od Jarous1: 26 březen 2014 - 9:59

  • 0

#32 mr3ska

mr3ska

    Optimista

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2014 - 10:20

Ano, s telefonem a jinym mob.zařízením by to mělo jet vždy přes BT. ANT je tam pro tepák


  • 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

 

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

 

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"


#33 Jarous1

Jarous1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 193 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2014 - 17:29

Aha, dík za info.

Škoda, že to taky nemůžu důkladněji vyzkoušet. O víkendu budu mít sice možnost půjčit si telefon s Ant+, bohužel ale jede jen na Androidu 4.0.4, takže to vypadá, že moje pokusy hodně rychle skončí :)


  • 0

#34 rumcajs_tr

rumcajs_tr

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 220 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2014 - 11:35

Ahoj, mám NOTE 3 a synchronizace bez problémů. Myslím ale, že jede přes BT 4.0.


  • 0

#35 Shashlick

Shashlick

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 290 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2014 - 12:22

Hm, mě by spíš zajímalo, jak moc vadí na ruce, zda by s ním třeba šl hrát volejbal. Asi je to blbá otázka, ale chtěl bych hlavně sledování pohybu po celý den i během sportů.


  • 0
Jde se lovit!

#36 mr3ska

mr3ska

    Optimista

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2014 - 13:38

Na ruce mi vubec nevadí. Jen jednou se mi ho povedlo "uvolnit", když jsem se přehraboval v plným batohu a za něco jsem se zachytil. Jinak bez problému.


  • 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

 

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

 

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"


#37 Jarous1

Jarous1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 193 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2014 - 15:31

No, ono je spíš otázkou jak se vyrovná s takovým měřením, kdy s rukama při tom volejbalu mácháš dost neobvyklým způsobem, úplně jinak než při chůzi nebo běhu. Aby to pak nenapočítalo nesmysly... Nějaké podrobnější informace ohledně vestavěného senzoru (plus obsluhujícího software v podobě FW) a jeho schopností jsem ale zatím důkladněji nehledal, tak možná plaším zbytečně...


  • 0

#38 Jarous1

Jarous1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 193 příspěvků(y)

Publikováno 28 březen 2014 - 10:35

Ahoj, mám NOTE 3 a synchronizace bez problémů. Myslím ale, že jede přes BT 4.0.

 

A nemohl bys mi, prosím, až na to budeš mít čas, napsat nějaký podrobnější postup jak na to ? Mně to nějak pořád zlobí... Dokonce mi připadá, že telefonu se nelíbí když má mít puštěné wi-fi současně s bluetooth. Protože když se ta synchronizace nakonec povede, tak už naopak telefon nedokáže do aplikace stáhnout aktualizovaná data z netu. Kvůli tomu musím vypnout jak wi-fi a BT, tak i vyskočit z celého Garmin Connect, zapnout wi-fi a znova spustit Garmin Connect. Pak teprve si to natáhne aktuální data a vidím ty správné hodnoty v grafech apod.

 

Tohle neustálé laborování s tím mne docela štve :( A nejhorší na tom je, že nejsem schopen nijak zjistit co je vadné. Jestli samotný vívofit, ta mobilní aplikace nebo nakonec telefon. Jiný telefon s BT 4.0 nemám kde si půjčit (a ještě aby mne s ním majitel nechal dělat takovéhle pokusy), tak jsou mé možnosti ohledně lokalizace místa závady opravdu hodně omezené...

 

P.S. Jde Ti vívofit spárovat s Androidem klasickým způsobem v nastavení jako každé jiné BT zařízení? Mně tedy ne... I když o tomto způsobu v návodu tak nějak není ani slovo, párování popisují až v té aplikaci, tak mi to přijde trochu divné, no...


Tento příspěvek byl upraven od Jarous1: 28 březen 2014 - 10:36

  • 0

#39 Sopdet Reviewer

Sopdet Reviewer

    Advanced Member

  • Reviewer
  • PipPipPip
  • 130 příspěvků(y)

Publikováno 28 březen 2014 - 10:51

 

P.S. Jde Ti vívofit spárovat s Androidem klasickým způsobem v nastavení jako každé jiné BT zařízení?

 hned na zacatku navodu se pise ze parovani pres BT neprobiha standartnim zpusobem, ale pres aplikaci. Vicemene s tim taky bojuji pri stahovani pres mobil - SGS4 - ale vzdy se to nakonec povede a to i s tim vysledkem ze napise nedokonceno, ale pritom to stahne ...


  • 1
Sopdet Reviewer
Reviewer pro ČR, zejména Jihočeský, Plzeňský a Karlovarský kraj

#40 rumcajs_tr

rumcajs_tr

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 220 příspěvků(y)

Publikováno 28 březen 2014 - 12:37

Ahoj, mě to šlape vždycky na první dobrou.

Důležité je, jestli máš problém s PÁROVÁNÍM nebo se SYNCHRONIZACÍ.

Pokud máš spárováno v aplikaci (ve standardním BT to fakt nejde), tak já za sebe postupuji následovně:

 

- na mobilu mám neustále zapnuté WIFI, BT i GSM datové přenosy

(tady jsem vypozoroval, že po spuštění aplikace Garmin Connect si tato hrabe na net a synchronizuje se - takže nevím, jak se to bude chovat, pokud tuto synchronizaci neumožníš... já mám datový paušál, tak mám data furt online a neřeším to)

 

- když se Garmin Connect "dovrtí" - tedy když si aktualizuje poslední stav z netu (dotočí se ty synchronizační kolečka), stisknu dlouze tlačítko na náramku dokud se neobjeví SYNC a synchronizace se sama provede - snad 1x za dobu co to mám to hodilo chybu.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama