Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

mapa


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
14 odpovědí na toto téma

#1 pacosi

pacosi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2014 - 15:35

Zajímalo by mě jak na nové stránce geocachingu najít mapu prosím odpovězte děkuji
  • 0

#2 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2014 - 16:03

Tady mapu nenajdes uz hodne dlouho. Jedine na geocaching.com/map.


  • 0

#3 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 839 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2014 - 16:34

Pro jednoduchost http://www.geocaching.com/map


  • 0

#4 Stewen

Stewen

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2014 - 10:51

Nebyl jsem tu taky nějakou dobu, ale mapu jsem tu hodně využíval, navíc s možností filtrací terénu apod. což normálně na GC.com šlo pouze s premium... což byl asi ten problém, že? Jinak nevidím jediný důvod to rušit... Mrzí mě, že to už není jako dřív . :/


  • 0

#5 alkes

alkes

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 176 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2014 - 19:11

Co si tak vybavuji, tak mapa ani tak nebyla zrušena, jako spíš nebyla obnovena... a to ani ne po přechodu na nový systém, ale po zrušení API na amapy.cz.

http://www.geocachin...cz/#entry422011


  • 2

#6 Vláček

Vláček

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 610 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2014 - 7:09

Filtraci podle terénu a další vychytávky umí mapy na http://www.project-gc.com/


  • 2

#7 Zdeněk Pliska

Zdeněk Pliska

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2014 - 14:33

neví někdo proč mi ta mapa nejde.

ráno až do 15:30 to jde a pak už ne.


  • 0

#8 staska

staska

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 126 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2014 - 19:27

neví někdo proč mi ta mapa nejde.

ráno až do 15:30 to jde a pak už ne.

Asi už má po pracovní době :)


  • 0

eTrex Legend, evolve touchTraxx, GPSmap 60CSx + 8GB microSDHC, Oregon 450


#9 petan7

petan7

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 187 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2014 - 21:54

V tom pravém rozbalovacím menu jsou všechny mapy dost nanic. Pošlete mi postup, jak dostat zobrazení kešek do nějakých turistických map, třeba od seznamu apod.


  • 0

#10 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 309 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2014 - 21:57

V tom pravém rozbalovacím menu jsou všechny mapy dost nanic. Pošlete mi postup, jak dostat zobrazení kešek do nějakých turistických map, třeba od seznamu apod.

1) ty mapy nejsou na nic, představ si, že je používají na celém světě.
2) slyšel jsi už někdy o slově "prosím" ?
  • 10

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#11 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 562 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2014 - 22:25

Zkus chvíli hledat na tomto fóru. Klíčová slova jsou GCLh a GME. Jinak, jsou to opičí skripty, takže se asi nechytneš v Internet Explorelu, musíš použít Firefox nebo Chrome (nebo i něco jiného, ale to neznám, aby mě Operáci nebo Linuxáci nechytali za slovo).


  • 0

#12 Parkis

Parkis

    Parkis

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 911 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2014 - 7:34

Upřímě - jsou nanic. Ne tak obsahem, ale stylem renderování pro geoturistiku nevhodným.

Ze stejných dat jde udělat i pěkná (cyklo)turistická mapa, např. MTBmap nebo map1.eu.

Možná jdou do mapy gc.com dostat výše zmíněnými scripty, nezkoušel jsem.


Tento příspěvek byl upraven od Parkis: 20 květen 2014 - 7:34

  • 1

#13 MikiHamza

MikiHamza

    MikiHamza

  • Members
  • PipPipPip
  • 742 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2014 - 8:54

No, tak já jsem zkusil najít ve všech vláknech všechny možnosti pro vložení nových map do Firefoxu pomocí uživatelského skriptu GME (Geocaching Map Enhancement) přes rozšíření Greasemonkey. Neručím za funkčnost všeho, je potřeba vyzkoušet, já teď používám to první.

{"alt":"MTBmap.cz","tileUrl":"http://tile.mtbmap.cz/mtbmap_tiles/{z}/{x}/{y}.png","minZoom":1,"maxZoom":18,"attribution":"","ignore":false}
{"alt":"Topomapy ČUZK","tileUrl":"http://geoportal.cuzk.cz/WMS_ZM10_PUB/WMService.aspx","crs":"EPSG:4326","layers":"GR_ZM10","format":"image/png","transparent":false,"attribution":"","overlay":false,"ignore":false,"minZoom":15,"maxZoom":17}
{"alt":"Cycle Routes", "tileUrl":"http://tile.lonvia.de/cycling/{z}/{x}/{y}.png", "attribution":"Cycle routes by <a href='http://cycling.lonvia.de/'>Lonvia</a> and <a href='http://www.openstreetmap.org/'>OpenStreetMap</a>, <a href='http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/de/deed.en'>CC-BY-SA</a>", "overlay":true}
{"alt":"MTB Routes", "tileUrl":"http://tile.lonvia.de/mtb/{z}/{x}/{y}.png", "attribution":"Cycle routes by <a href='http://mtb.lonvia.de/'>Lonvia</a> and <a href='http://www.openstreetmap.org/'>OpenStreetMap</a>, <a href='http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/de/deed.en'>CC-BY-SA</a>", "overlay":true}
{"alt":"Skate Routes", "tileUrl":"http://tile.lonvia.de/skating/{z}/{x}/{y}.png", "attribution":"Cycle routes by <a href='http://skating.lonvia.de/'>Lonvia</a> and <a href='http://www.openstreetmap.org/'>OpenStreetMap</a>, <a href='http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/de/deed.en'>CC-BY-SA</a>", "overlay":true}
{"alt":"Freemap.sk Basic","tileUrl":"http://tiles.freemap.sk/A/{z}/{x}/{y}","attribution":"","ignore":false}
{"alt":"Freemap.sk Hiking","tileUrl":"http://tiles.freemap.sk/T/{z}/{x}/{y}","attribution":"","ignore":false}
{"alt":"Freemap.sk Cycling","tileUrl":"http://tiles.freemap.sk/C/{z}/{x}/{y}","attribution":"","ignore":false}

  • 2

#14 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 562 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2014 - 9:21

Tak se nějak aktualizovalo GME a všechny přidané se mi ztratily. Budu to muset udělat znovu. A zjišťuju, že je to skoro jedno. Je pěkný podívat se na turistickou cestu, jestli nevede ke keši, ale na podrobnější informace chodím stejně na Seznam nebo Google.


  • 0

#15 Evca.N

Evca.N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 689 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2014 - 18:03

Evidentmě se mi nějak aktualizoval Chrome ( 35.0.1916.153 m) a přestalo fungovat GME a všechna rozšíření, co nepocházela z oficiálního obchodu. Stalo se to už někomu dalšímu nebo víte, jak to obejít?

Díky.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama