Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

Nefunknčí odesílání logů: [99] Invalid response


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
11 odpovědí na toto téma

#1 JereGEO

JereGEO

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2014 - 10:30

Ahoj, má ještě někdo problém s odesíláním logů? Poprvé se mi to stalo včera, chtěl jsem odeslat z A:Drake log a dostal jsem jen odpověď [99] Invalid response. To samé, když zkouším odeslat jen field note.

 

Dnes jsem odlovil další kešku a opět to samé.


  • 0

#2 JereGEO

JereGEO

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2014 - 20:21

Tak teď večer to začalo zase samo fungovat, aniž bych cokoli měnil... To byla minimálně 24 hod. chyba na GC.com? Nebo čím je to způsobené?


  • 0

#3 Pif73

Pif73

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2014 - 22:14

Ahoj, nevim, jestli ti to pomuze ... me se stejna hlaska obcas objevi pri aktualizaci kesek z webu. Kdyz se to stane tak je to u me zpravidla nejakym vypadkem pripojeni. V tom pripade se mi totiz ani nesynchronizuje email a nedostanu se na zadny web.
Ale pouzivam (nebo spis zkousim si s tim hrat) na tabletu a ne na telefonu. Tak to nemusi byt stejna pricina. Pokud jsem na domaci wifi, tak se to jeste nestalo, pokud jsem - nebo myslim ze jsem - na 3g nekde venku, tak se to obcas stane. Moc tem duvodum nerozumim, ale je to neco mezi tim pristrojem a siti. Ikona pripojeni vypada OK, ale data nechodi...v mym pripade bohuzel pomuze jen restart.

Kdyz se ti to stane priste, zkus si overit jestli to je jedina vec, ktera v tu chvili nefunguje....
  • 0

#4 JereGEO

JereGEO

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2014 - 22:30

Díky za odpověď. Příště zkusím. Ale jsem si téměř jistý, že mi připojení funguvalo. Protože jsem byl na wifi a průběžně se mrknu občas na nějakou youtube video atd. Je teoreticky možné, že by připojení nefungovalo během 2 dnů zrovna v těch chvílích, kdy jsem zkoušel odesílat logy, ale to by byla hodně velká náhoda. Příště ale zkusím zrestartovat telefon a uvidím, co to udělá.


  • 0

#5 lvod

lvod

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2019 - 11:48

Ahoj,

dovolim si pokračovat ve vlaknu...

Pouzivam A:drake 4.22 a od cca listopadu mam stejny problem s neodesilanim logu a stejnou chybovou hlaskou . (Pokousim se odesilat pres wi-fi).

Diky za tipy.


  • 0

dříve: E51 + BT GPS Evolve GoTraxx + SmartGPX + HG Arcao edition + OpenWIG

nyní: Xperia Z1 Compact + A:drake 4.22

 


#6 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 334 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2019 - 11:50

Nějaká stará verze Androidu, že jo?


  • 0

#7 lvod

lvod

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2019 - 20:28

onlouvam se za prodlení s odpovedi - ano mam tam Android 4.4.4 - Kitekat - da se to resit jinak nez aktualizaci A:drake? 


  • 0

dříve: E51 + BT GPS Evolve GoTraxx + SmartGPX + HG Arcao edition + OpenWIG

nyní: Xperia Z1 Compact + A:drake 4.22

 


#8 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 334 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2019 - 20:37

... aktualizaci Androidu. Tahle verze už opravdu nemá perspektivu, nefungující věci tam budou jen přibývat.
  • 0

#9 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 377 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2019 - 7:51

... aktualizaci Androidu. Tahle verze už opravdu nemá perspektivu, nefungující věci tam budou jen přibývat.

 

No, on ani nejnovejsi Android neni pro pouzivani a:Drake zadna vyhra. Narazim na problem s aktualizaci polohy na pozadi - minimalne u Huawei a nekterych Sony.... ALe to neni uplne o a:Drake....


  • 0

:ph34r:  Huawei P30 PRO + Android 9.1 - GeoGet - Locus Pro   :ph34r:


#10 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 334 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2019 - 9:35

Tohle neni o adrake ani jedno. Stary Android totiz sam o sobe neumi nejnovejsi verze sifrovani TLS, a webu, ktere toto sifrovani vyzaduji, bude jen pribyvat.


  • 0

#11 lvod

lvod

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2019 - 21:08

OK, diky zy vysvetleni, tak budu musel logovat klasicky... :-(


  • 0

dříve: E51 + BT GPS Evolve GoTraxx + SmartGPX + HG Arcao edition + OpenWIG

nyní: Xperia Z1 Compact + A:drake 4.22

 


#12 lnavrat

lnavrat

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 221 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2019 - 22:28

@Halumo to mas sice pravdu, ale nepsal Ludek ze odrizl 4.1.2? Ale je fakt, ze manzelce na S4 Mini s 4.4.2 taky napise spousti proces prihlaseni na GC Live a tim to hasne. Takze by me zajimalo, kde je problem. Myslim, ze se v nekterem z vlaken rozebiralo, ze TLS apod veci jeste 4.4.x mel umet. Obzvlast, kdyz vlastni apka groundspeaku na tom telefonu bez problemu bezi. Nepredpokladam, ze by sli jinak.

No tak podle ssllabs.com a jejich client checku. Interni browser to nepodporuje, ale mobilni Firefox ano. => ze S4 Mini by melo byt v rezimu podporuje, ale disabled by default. Tim padem asi a:Drake taky nedokaze spustit proces prihlaseni korektne.

 

Na netu je pak par reseni jak to zapnout, ale bohuzel vsechny spis zavisi na vyvojari aplikace. Nic uzivatelskeho.

https://blog.dev-are...-1-and-tls-1-2/

https://stackoverflo...tls-1-2-for-api

https://stackoverflo...-on-android-4-1

 

A pak nejaka zminka o tomto: ProviderInstaller.installIfNeeded(getContext()); v kontextu Google Play Services.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama