Přejít na obsah


Fotka

Geoseznam-rozšíření Chrome


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6 odpovědí na toto téma

#1 Evca.N

Evca.N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 675 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2014 - 20:39

Ahoj, tahle věcička je dost šikovná a občas používám, když se mi nechce dělat pq. Ale teď jsem brouzdala nad mapou a zmizela ikonka ve stavovém řádku-místo ní je "ochranný štít" a hláška: Tato stránka obsahuje nebezpečný skript z neověřeného zdroje. Když dám, ale se i přesto načetl, nic se neděje. Když je "sloupcové" zobrazení kešek, a kdekoli jinde na GC.com, ikonka se objeví a je tam možnost přidat ji tam. Ale na mapě po rozkliknutí ikonky už možnost přidat do seznamu není. Nevím, jestli je chyba někde v počítači, ale nic jsem neměnila...Geoseznam jsem odinstalovala a znovu nainstalovala, ale nic. Zítra ještě zkusím počítač v práci. Nedělal GS kromě změn v zakládacím formuláři i nějaké úpravy u mapy?

Používá-li někdo taky geoseznam, dělá mu to taky? Ne, že by to nebylo neřešitelné, po rozkliknutí plného listingu to funguje, ale z mapy to bylo jednodušší.

Díky.


  • 0

#2 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 301 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2014 - 20:59

Spíš bych řekl, že se aktualizovaly widle. Občas jsou silně paranoidní. To co jsem léta dělal jednoduše, najednou vyhazuje bezpečnostní hlášku a musím ji pořád potvrzovat.


  • 0

#3 nokiak

nokiak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 317 příspěvků(y)
  • LocationTábor

Publikováno 24 červenec 2015 - 15:12

Zkusil jsem plugin do Chromu Geoseznam. Oproti cachelistu jde udělat více keší na jeden list papíru. Ale při exportu do GPX a následném importu do BaseCamp program BaseCamp hlásí chybu importovaných dat. Nevíte někdo co s tím ? Předem upozorňuji, že se nechci učit ovládat zbytečně složitý Geoget.

Díky.


  • 0

#4 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 672 příspěvků(y)

Publikováno 24 červenec 2015 - 16:50

Upozornujes nas nebo sebe? Nauc se ovladat takovy program, ktery ti vyhovuje.Geoseznam nevyhovuje, najdi tedy jiny. Nebo kontaktuj autora a pokus se ho premluvit k uprave.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#5 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 301 příspěvků(y)

Publikováno 24 červenec 2015 - 19:43

Taky jsem si to myslel. Dokud jsem nešel na půl roku starý neaktuální listing. Stahoval jsem si to po kusech cachelistem a měl jsem tam jednu (nebo víc) dvakrát. Už jsem v té době ale používal geoget na statistiky, stahoval jsem si jen nalezené. Tak jsem se s ním prostě naučil víc. A vracet už bych se nechtěl. Taky po tom, co jsem si na dovolenou v Lednici naklikal všechno, ale zapoměl jsem kliknout tu, co jsem měl pod nosem.

 

Mimochodem, proč posíláš do navigace GPX přes Basecamp? Máš eTrex legenda, nebo Vistu? Do ostatních to jde nahrát přímo. Zkus to, jestli je tam opravdu chyba, jestli to navigace zobrazí.

Případně zkus to GPX otevřít v Chromu (nevím, jestli i ve Firefoxu). Je to obyčejné XML, prohlížeč ho zobrazí jako text. A napíše, že je někde chyba, pak ji můžeš hledat. Někdy to dělá i nějaký zprasený listing, který prohlížeč "opraví" a zobrazí, ale dál jsou s tím problémy, viděl jsem takový.


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 24 červenec 2015 - 19:49

  • 0

#6 wimpy

wimpy

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 18 únor 2016 - 16:24

Zkusil jsem plugin do Chromu Geoseznam. Oproti cachelistu jde udělat více keší na jeden list papíru. Ale při exportu do GPX a následném importu do BaseCamp program BaseCamp hlásí chybu importovaných dat. Nevíte někdo co s tím ? Předem upozorňuji, že se nechci učit ovládat zbytečně složitý Geoget.

Díky.

Ahoj. Vyřešil si to nějak, prosím? Mám starého dobrého legenda a potýkám se se stejným problémem. 


  • 0
Na geocaching.com jsem wimpy183.

#7 wimpy

wimpy

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 18 únor 2016 - 16:47

Tak jsem si nakonec pomohl následovně. Myslím, že Geoseznam dělá GPX ve verzi 1.0 a ten Basecamp potřebuje GPX ve verzi 1.1. Převod zajistí GPSBabel. Asi to není nejvíc nejlepší cesta, ale mně to zafungovalo.


  • 0
Na geocaching.com jsem wimpy183.




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama