Přejít na obsah


Fotka

GPI generator

garmin

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
211 odpovědí na toto téma

#61 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 671 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2014 - 7:13

Kouknu na to večer, teď musím pracovat.


  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#62 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 435 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2014 - 7:23

Ono taky co muze fungovat v jednom typu GPS nemusi fungovat v jinem typu GPS. Muze to byt chyba ne GPI, ale firmware.


  • 0

#63 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 671 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2014 - 8:16

Ono taky co muze fungovat v jednom typu GPS nemusi fungovat v jinem typu GPS. Muze to byt chyba ne GPI, ale firmware.

 

No, to je taky pravda :-(

 

Co má za GPS Gord ?

Já to testuji na Oregonu 600.


  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#64 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 435 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2014 - 8:21

Jak jsem rekl, vyrob co nejmensi GPI, na kterem ti to bude padat, idelane jen s tou jednou keskou, a posli mi ho. Ja uz to mohu otestovat na pomerne sirokem rozpeti ruznych GPSek...


  • 0

#65 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 10 025 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2014 - 9:00

Ono taky co muze fungovat v jednom typu GPS nemusi fungovat v jinem typu GPS. Muze to byt chyba ne GPI, ale firmware.

 

Jiste, proto jsem taky chtel, aby sem dal GPX i vytvoreny gpi soubor.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#66 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 10 025 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2014 - 8:04

Kolombo mi poslal gpx a gpi, na kterem mu GPS vytuhne. GPX vypada trochu jinak nez to, ktere vytvori muj export z te same kese, ale v tom to asi nebude. Moje GPS se totiz i na tom Kolombovym gpi chova korektne a listing mi zobrazi. Jeste muzem zkusit Halumovu analyzu gpi a nebo mohu zkusit poslat sve gpi vytvorene z teze kese. Ale obavam se, ze pokud je to ve FW, muzem tak maximalne garminum napsat, ale spis bych rekl, ze mame smulu.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#67 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 435 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2014 - 11:30

Kolombo mi to poslal taky, takze ja se na to podivam a vyzkousim to na nekolika GPSkach. Osobne tipuji na problem FW u toho O600.


  • 0

#68 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 671 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2014 - 13:44

Kolombo mi to poslal taky, takze ja se na to podivam a vyzkousim to na nekolika GPSkach. Osobne tipuji na problem FW u toho O600.

 

Mám tam verzi 3.90


  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#69 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 435 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2014 - 20:49

Tak me to funguje normalne i na tom O600 s FW 3.90... :o

 

Nemohlo se ti stat, ze tam nekde mas tenhle bod se stejnymi souradnicemi i stejnym nazvem v nejakem jinem GPI souboru? takoveto duplicity nesnasela uz moje stara Vista...


  • 0

#70 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 671 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2014 - 21:26

Hmm, já padám i na ten Gordův soubor :-(

 

POI soubor tam mám jen jeden, ale testuji to tak, že tomu původnímu jen změním příponu. A nahraju ten minimální.

 

Doplněno:

Padá to na samotný jeden jediný POI soubor s jedinou keší :-(


  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#71 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 10 025 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2014 - 10:30

Krecci se rozmnozili i do Garmina.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#72 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2014 - 12:00

Jenom aby to zase nebyl jenom problem s kodovou strankou. Jaky jazyk mate nastavenej na tom Garminu?


  • 1
MaFa

#73 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 435 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2014 - 12:18

cestinu...


  • 0

#74 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 671 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2014 - 12:20

U té padací keše je log v polštině, ale myslím, že jsem ho odmazal a stejně to padalo :-(


  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#75 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 435 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2014 - 12:25

Data ve zdrojovem GPX jsou v unicode, v UTF-8. PoiLoader i GpiGen ta data prevadi na ANSI, tedy v pripade ceskych windows na CP1250, a v teto kodove strance je to ulozeno v GPI souboru. Neni tedy mozne, aby se tam ocitl nejaky znak ve spatnem kodovani, maximalne se nejaky nepreveditelny znak ztrati.

 

Je pochopitelne otazka, jestli by se nepovedlo vyrobit GPI s unicode, a jestli by to nejake GPSky pobraly... to je ale vec probihajiciho vyzkumu, zadne takove GPI jsem doposud nepotkal. Vsechny byly v CP1252 nebo CP1250.


  • 0

#76 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2014 - 13:42

Me treba padal poiloader na nekterych nemeckych kesich, myslim ze to bylo hlavne kvuli nejakemu prehlasovanemu o, zatimco ceske schroupal bez problemu. Byla to nejaka earthka, takze jsem proste vymazal gpx s earthkama a neresil.


  • 0
MaFa

#77 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 435 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2014 - 14:04

No, skoda, ze nevis co to bylo konkretne.


  • 0

#78 zdeziz

zdeziz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2014 - 19:18

Chlapi nemohli by jste to trochu přeložit "pro lidi" ? V GG vyfiltruju nějaké tradičky, exportuju pomocí GPX Garmin - pro nové Garmin GPS (mám Dakotu 10), spustím gpigen, vygenerovaný .gpi soubor vložím do GPSky do složky POI. A teď - v gpsce mám jen základní info, co mám změnit, abych viděl i listing, nejlépe s hintem? A ikonka - teď mám šedý puntík, mám ikonku před generováním .gpi přidat do složky k připravenému .gpx a pojmenovat jí stejně jako soubor .gpx? Díky, já tím Vaším jazykem nemluvím. zdeziz


  • 0

#79 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 10 025 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2014 - 19:20

Me treba padal poiloader na nekterych nemeckych kesich, myslim ze to bylo hlavne kvuli nejakemu prehlasovanemu o, zatimco ceske schroupal bez problemu. Byla to nejaka earthka, takze jsem proste vymazal gpx s earthkama a neresil.

Ale kolombovi nepada POILoader, ale GPS. Navic mu pada i na gpi souboru, ktery ja i Haluma zobrazie spravne. Mne zobrazi i ten polsky log. Nicmene Haluma odpovedel, ze ma GPS v cestine, ja take. Ale Kolombo se nevyjadril.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#80 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 10 025 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2014 - 19:21

Chlapi nemohli by jste to trochu přeložit "pro lidi" ? V GG vyfiltruju nějaké tradičky, exportuju pomocí GPX Garmin - pro nové Garmin GPS (mám Dakotu 10), spustím gpigen, vygenerovaný .gpi soubor vložím do GPSky do složky POI. A teď - v gpsce mám jen základní info, co mám změnit, abych viděl i listing, nejlépe s hintem? A ikonka - teď mám šedý puntík, mám ikonku před generováním .gpi přidat do složky k připravenému .gpx a pojmenovat jí stejně jako soubor .gpx? Díky, já tím Vaším jazykem nemluvím. zdeziz

 

Spatne. Export musis delat pluginem POIGarmin.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 04 červen 2014 - 19:22

  • 2

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 






Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:garmin

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama