Přejít na obsah


Fotka

Dakota 10


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
577 odpovědí na toto téma

#561 Kozoroh

Kozoroh

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2018 - 8:09

Prosím vlastním Dakotu 10.

Po aktualizaci Windovs září 2018 mně přestala spolupracovat s PC. Po připojení jde pouze napájení ale nepřipojí se paměť.

Nezobrazuje se ani v připojených médiích. Máte prosím podobnou zkušenost a nebo víte dokonce jak tento stav změnit?

 

 


  • 0

#562 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 542 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2018 - 16:46

Zkusil bych jiny datovy kabel.

 

V menu Nastaveni - System - Pripojeni k PC volba Garmin Spanner necha pri pripojeni k PC vybrat, zda bude pripojeni datove nebo nabijeci. Pokud na vyber nedava, bude problem asi v kabelu.

 

Nebo zkusit navrat k tovarnimu nastaveni.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#563 VladoTA3

VladoTA3

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 93 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2018 - 10:23

Pokiaľ sa nemýlim, tak pri Dakote10 nejde v nastaveniach meniť režim pripojenia k PC. V MENU v nastaveniach systému Dakoty10 položka pripojenie k PC chýba.
V každom prípade by som ako prvé vyskúšal nový, iný dátový kábel.

Potom to továrenské nastavenie alebo hard reset navigácie.


Tento příspěvek byl upraven od VladoTA3: 15 říjen 2018 - 10:25

  • 0

           ╔══════════════════════╗

           ║ Zem je moje ihrisko. ║

           ╚══════════════════════╝

 

VladoTA3.png

 


#564 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 814 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2018 - 10:58

Než bych něco dělal s navigací, tak bych ověřil, zda se připojí na jiném PC, notebooku, Macu ...

 

Pokud ne - asi  bude problém v navigaci

Pokud ano - asi bude chyba v tvém PC


  • 0

#565 Kozoroh

Kozoroh

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2018 - 15:04

Vážení především všem děkuji za snahu pomoci.

 

 
Za tu dobu co jsem help vyvěsil už to chodilo (v nastavení Win - Aplikace - Po spuštění  - jsem zapnul Garmin Expres Tray….),
JENŽE, dnes jsem nahrál keše, odpojil předpisově Dakotu od PC, abych si ověřil, že jsou řádně nahrané, byly OK a TEĎ připojil jsem Dakotu k PC a od té doby nula, nula, nula
Řekl bych, že stejný problém řešili Cvrckove 2.6.2012 na fóru...…
Tak to nebude aktualizací, výměnou kabelu, továrním nastavením, volbu Nast-Syst-Připoj k PC jsem to poslední v nabídce nenašel a už nevím čím.
Začínám mít pocit, že se bude jednat o kurvítko……
S pozdravem mnoho fajn geozážitků Miloš

  • 0

#566 Cvrckove

Cvrckove

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2018 - 16:23

Cvrckove řešili  problém 2x v rámci záruky. Poprvé byla vyměněna  celá navigace za novou, podruhé "opravena" ( nahrání software) .

Po tolika letech  zatím bez problémů....


  • 0

#567 Kozoroh

Kozoroh

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2018 - 16:33

Díky už to vypadá tímto směrem........

Jenom se zeptám, kde jste přehrání softwaru zajistili?


  • 0

#568 Cvrckove

Cvrckove

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2018 - 20:44

V rámci záruky zajišťoval  prodejce u Garmina, já jsem komunikoval pouze s prodejcem... 

Na dokladu o vyřízení reklamace : 

Poškozené systémové soubory v navigaci vedoucí k nemožnosti připojení, Zp. vyřízení : oprava SW.

 

Bohužel víc teď neporadím, prodejce byl gps&navigace....


  • 0

#569 Bobešovci

Bobešovci

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2018 - 12:08

Ahoj, nějakým záhadným způsobem se mi povedlo v batohu rozbít display na Dakotě. Vrchní folie je v pořádku, napadrť je sklo pod tím, nejspíš dotyková část. Zapnout jde, jen se nedá ovládat, displej s dotykovou částí vzal za své. I když už má své léta, nová se mi moc kupovat nechce. Máte, prosím, někdo radu, kde by se dala uskutečnit oprava (zatím se chci vyhnout návštěvy přímo v garminu), aby to nestálo jak nová gps? Případně nějaké alternativní amaterské rady, co s tim?

Přiložené miniatury

  • IMG_20181118_120240.jpg

  • 0

#570 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 814 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2018 - 13:31

Koupit starou Dakotu od někoho a,třeba složit ze dvou jednu. Chce to cit, ale jde to.
  • 0

#571 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 149 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2018 - 14:18

Jen dotykovka se dá koupit na ebayi, nestojí moc, pár stovek (opravdu pár), video jak to vyměnit tu někde bylo. Myslím, že se tady ale jednalo o Oregon a nevím ale jestli se to ještě prodává, hledej. Pokud odešel displej, je to na vyhození, nebo opravdu složit ze dvou jednu. Ale pokud se ukazuje obraz, bude displej v pořádku.

EDIT: tak ne pár stovek, ale přes 4. Hledej, možná najdeš levnější. https://www.ebay.com....c100005.m1851


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 18 listopad 2018 - 14:30

  • 0

#572 Bobešovci

Bobešovci

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 19 listopad 2018 - 20:47

Díky.

Jsou tam i levnější, jen nevim, jestli je to totéž... https://www.ebay.com...RDNs:rk:12:pf:0


Tento příspěvek byl upraven od Bobešovci: 19 listopad 2018 - 20:49

  • 0

#573 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 149 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2018 - 9:14

Koukám, že Rino opravdu vypadá trochu jak nosorožec. To co jsem našel, bylo na Rino i Dakotu. Jestli je jen jedna řada, nebo víc, nevím. Oregon a asi i Dakota používá jinou, starší technologii, než telefony. Neumí sice multi-touch, nepozná dva doteky, ale zase na rozdíl od nových kapacitních snímačů se dá ovládat tužkou, klackem, a to přesně, nejen prstem nebo speciálním perem ve tvaru kůlu (já na telefonu mám problém, že dělám spoustu překlepů, prostě se prstem netrefím do písmene, na Oregonu hrotem tužky trefím vždycky). Možná porovnáním typů by se dalo usoudit, zda to je nebo není stejné. Ale počítej, že z ebaye to přijde za 2 měsíce, do vánoc nestíhají a vyměnit to bude docela fuška, jak to jen rozebrat a dát zase dohromady. Kalibrace dotekovky, pokud bude fungovat, je někde v základním menu (nějaký roh podržet po zapnutí na půl minuty nebo tak nějak), u Oregona jsem ji dělal, když jsem měl pocit, že nereaguje tam, kde má.

Mimochodem, našel jsem za nějakých 250 dotykovku na Dakotu20, předpokládám, že D10 a D20 se liší jen paměťovou kartou a kompasem, ale nevím.


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 20 listopad 2018 - 9:21

  • 0

#574 Bobešovci

Bobešovci

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2018 - 23:22

Máš, prosím, odkaz na tu dotykovku za 250? Počítám s tím, že to bude na dýl, zatím se dá hledat s mobilem.. jen to není uplně ono.


Tento příspěvek byl upraven od Bobešovci: 20 listopad 2018 - 23:23

  • 0

#575 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 149 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2018 - 7:43

SZ. Ale stačí hledat. Touch screen Dakota.


  • 0

#576 ganouš

ganouš

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2019 - 14:05

Ahoj, jde v Dakotě 10 smazat najednou trasové body? Nebo jen manuálně po jedné? Díky za odp.


  • 0

#577 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 123 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2019 - 18:24

Zkusils návod ? :)

https://najdinavod.c...ta-10/download/

Strana 12...


  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C


#578 ganouš

ganouš

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2019 - 5:26

Díky, plavčíku.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama