Přejít na obsah


Fotka

Topo Czech 2015 (PRO)

mapa garmin

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
257 odpovědí na toto téma

#61 tr.ma

tr.ma

    Martina

  • Members
  • PipPipPip
  • 176 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2015 - 15:24

Pěkně nás napinaji,jen aby stala za to :)
  • 0

#62 Drummer_CZ

Drummer_CZ

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 27 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 0:04

Tak už můžete nakupovat upgrade na 2015 http://mapy.garmin.c...rade-mapy/.html

 

Pokud máte lifetime licenci, tak dle odpovědi na technické podpoře Garmin z dnešního rána bude tato aktualizace na odemkni.garmin.cz k dispozici do konce týdne.


Tento příspěvek byl upraven od Drummer_CZ: 12 březen 2015 - 9:03

  • 0

#63 Blexa

Blexa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 959 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 10:49

Tak uz jsou asi definitivne venku, ale jak nainstalovat netusim. Skoncil jsem u O550 s chybama...

Nedostatek místa Zařízení není podporováno


  • 0

#64 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 654 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 11:04

Už stahuju, ale je to pěkný odrb. Na unlock.garmin.cz dostanu kód na garmin.com, tam mě to pošle do háje, že garmin plugin nefunguje v chrome. Takže spustit IE, nainstalovat plugin, rozkliknout rozšířené volby a vybrat kartu a stahuje to rovnou do zařízení. Jsem zvědavej jak to dopadne. Zlatá instalačka co se stahovala dřív.


  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#65 nokiak

nokiak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 316 příspěvků(y)
  • LocationTábor

Publikováno 12 březen 2015 - 11:09

Taky mi to stahuje rovnou do zařízení. Jsem zvědavej jak to půjde do BaseCamp.


  • 0

#66 Blexa

Blexa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 959 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 11:12

Misto jsem vyresil, ale jak obejit nepodporovane zarizeni netusim...

...doufam, ze nekdo bude uspesny a podeli se o reseni.

2ynky6r.jpg


  • 0

#67 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 654 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 11:15

Jestli je O550 nepodporovaný, tak je to pěkně na palici, protože Dakota 20 podporovaná je.


  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#68 Citecka

Citecka

    kecal neuvěřitelný

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 11:26

Zdá se, že další společnost se rozhodla podporovat pirát... ehm, nezávislé platformy B)


  • 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas


#69 nokiak

nokiak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 316 příspěvků(y)
  • LocationTábor

Publikováno 12 březen 2015 - 11:33

Na podpoře Garmin mi sdělili, že ta mapa půjde pouze v navigaci, v BaseCamp už ne. Jen když je připojená navigace k počítači. Takže žádná instalačka není a nebude.


  • 0

#70 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 796 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 11:40

Takže opět nás napálili? Člověk si koupí lifetime na produkt nějakých vlastností, a oni v průbehu jednu zásadní vlastnost odeberou? Nezavání to už nějakou ČOI? :o

 

To mám jako platící uživatel čekat, až se objeví normální instalačka někde na warezu? :blink:


  • 8

#71 nokiak

nokiak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 316 příspěvků(y)
  • LocationTábor

Publikováno 12 březen 2015 - 11:45

A ještě doba platnosti 1 rok :(


  • 0

#72 Blexa

Blexa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 959 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 11:49

Taky mi to pripada jako slusnej podraz. Koupil jsem lifetime, dostal jeden update, ktery proti predchozi vezri prestal zvladat navigovat po silnici. Pristi rok se na to v****** radsi uplne a nasledujici rok oznaci moje zarizeni za nekompatibilni. Takze za lifetime cenu jsem dostal jednu aktualizaci, ktera byla castecne nefunkcni.


  • 4

#73 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 654 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 11:54

@nokiak - nemusí být připojená přímo navigace. Aby BaseCamp tu mapu viděl, tak mu stačí mapa na SD kartě nebo USB disku. Takže by možná stačil nějaký emulátor výměnného zařízení. Ale i tak je to zoufalost.


  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#74 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 340 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 11:58

Trochu nechapu, jak v dobe, kdy hodne lidi prechazi na hledani za pomoci mobilu, se muze Garmin takhle  chovat k zakaznikum! Clovek si nekoupil zrovna levny produkt, jeste si priplati za lifetime a co dostane... :unsure: Ja osobne, pokud mi odejde Oregon, tak prechazim na Android! A to sem byl velky zastance uvedene firmy.... :wacko:


  • 5

:ph34r:  Huawei P20 PRO + Android 8.1 - GeoGet - Locus Pro   :ph34r:


#75 nokiak

nokiak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 316 příspěvků(y)
  • LocationTábor

Publikováno 12 březen 2015 - 11:58

Je otázka, jestli to bude funkční ve více stažených kopiích.


  • 0

#76 None

None

    lubbez

  • Members
  • PipPipPip
  • 835 příspěvků(y)
  • LocationPraha

Publikováno 12 březen 2015 - 13:03

Poraďte, kde můžu aktualizova Oregona 650?


  • 0

#77 Blexa

Blexa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 959 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 13:05

http://podpora.garmi.../article/000151


  • 0

#78 madbin

madbin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 156 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 13:07

Jak to myslis s tou dobou platnosti jeden rok?


  • 0

Martin > Madbin > Voyager Reviewer


#79 nokiak

nokiak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 316 příspěvků(y)
  • LocationTábor

Publikováno 12 březen 2015 - 13:12

Platnost na té stránce odemkni.cz u detailu mé licence.
  • 0

#80 valpek

valpek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 88 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 13:13

Pokud nebude nová mapa podporovat O450 tak budu z principu u prodejce reklamovat nákup  TOPO CZECH PRO Lifetime koupenou v roce 2012  neboť ta je vázána na přístroj. Tuto mapu jsem v dobré víře koupil s tím, že budu mít aktualizace zdarma a ejhle ono to asi neplatí.

Nejedná se tudíž o doživotní aktualizaci. Kdyby nebyla vázána na konkrétní zařízení bylo by to něco jiného.


  • 7





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:mapa, garmin

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama