Přejít na obsah


Fotka

Degree360 - testování challenge v geogetu

geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
75 odpovědí na toto téma

#61 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 703 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2017 - 9:27

OK i to je pořád na pováženou

Domovské souřadnice se berou ty co svítí v GeoGetu v okamžiku puštění skriptu. Takže pokud si to člověk přemapuje jinam tak to ukazuje něco jiného (standardně DOMOVSKÉ)

Tak jsem si v Geogetu upravil domovské souřadnice na ty co mám v GC.

360degree mi nově našel 348 stupňů- zvýšilo se o 1.

Stator mi našel stejně tedy 353 stupňů.


  • 0

#62 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 868 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2017 - 9:39

Tak jeste zkontrolovat, zda mas stejne souradnice nastaveny take ve Statoru.


  • 2

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#63 tarmara

tarmara

    Air-cooled

  • Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2017 - 9:52

Tak jeste zkontrolovat, zda mas stejne souradnice nastaveny take ve Statoru.

Přesně tak, když jsem testoval vincentyho metodu v SQL, tak jsem měl ve statoru o jednu tisícinu minuty severní šířky jinou hodnotu než v databázi, východní délka byla naprosto stejná. A tenhle minimální rozdíl (posun asi o 2-3 metry v reálu) my udělal rozdíl asi 4 sektory....


  • 0

Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: primárně aDrake, sekundárně Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget    

tarmara.png

N o t   a l l   t h o s e   w h o   w a n d e r   a r e   l o s t


#64 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2017 - 10:11

Jojo je to citlivka :) to je fakt ... taky jsem měl jednu tisícinu u minuty jedné a rozdíl jedna keš :) teď na to koukám a už to mám v cajku.


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#65 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 703 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2017 - 10:41

Tak jeste zkontrolovat, zda mas stejne souradnice nastaveny take ve Statoru.

Tak na ty jsem úplně zapomněl.

Opraveny, už mám všude stejně.

Takže 360degree- 348. Stator- 352.

Už se to blíží :-), z 10 rozdílných jsme to snížili na 4. 


  • 0

#66 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2017 - 9:35

Takže už je mi to jasný a Degree 360 funguje správně :)

Statistika ve Statoru je bez omezení na zemi

takže když si dáš omezení dle země na ŽÁDNÉ: máš tam 352 z 360°

když si dáš omezení na Českou Republiku: máš tam 348 z 360°

takže Bearing statistika ve Statoru je opravdu ta s žádným omezením a důvod je jasný... když si to bude někdo dělat třeba ve Slavonicích, Opavě, .....což je prakticky na hranicích nikdy by toho nedosáhl proto je bráno prostě všechno a tak si musíš nastavit i to Degree 360°. Ta omezení jsou tam pro chalenge keše když někdo dělá třeba challenge 360 pro ČR...

Možná bych to měl já nastavit jako default :) upravím to na standardně žádné omezení po startu pluginu a nastavené počítání pro STATOR


  • 1

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#67 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 703 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2017 - 9:52

Takže už je mi to jasný a Degree 360 funguje správně :)
 

Degree 360 funguje správně, ale je omezen jen na ČR.

Chápu to tak správně?

 

Já jsem z Vratimova, tudíž Polsko i Slovensko jsou blízko. 

A ty mi to nebralo.


  • 0

#68 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2017 - 9:56

Ještě přesněji v nastavení pluginu si můžeš nastavit úvodní nastavení přesně:
Pluginy/Správce pluginů/Konfigurace pluginů.... najít Degree360 v seznamu pluginů

 

MY_COUNTRY = '' - nic znamená všechno, jinak se bere jen zadaná země

INIT_KM=0 - hledání od km výše

CACHE_IGNORED='' - ignorované keše (některé nejsou vhodné pro výpočet, nebo je tam z nějakého důvodu nechceš)


jojo přesně je prostě potřeba vypnout omezení na ČR


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#69 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 703 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2017 - 9:59

jojo přesně je prostě potřeba vypnout omezení na ČR

Super díky moc za čas a ochotu.


  • 0

#70 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2017 - 10:00

Ten plugin je univerzální na různé 360° kombinace a proto si člověk musí dát pozor na nastavení...
Když chceš použít 360°Challenge keš tak musíš

- referenční bod nastavit tu keš

- nastavit jen Českou republiku
- a použít metodu Great circle aby to bylo shodné s project-gc

 

:) už je to dlouho co jsem to dělal tak si to taky pomalu dávám dokupy...


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#71 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 703 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2017 - 10:01

CACHE_IGNORED='' - ignorované keše (některé nejsou vhodné pro výpočet, nebo je tam z nějakého důvodu nechceš)

Škoda, že se tam ukazují i archivované kešky.

Pokud jsem si všimnul, tak to projíždí celou databázi a ignorovat se dají kešky jen podle kódu jednotlivě.


  • 0

#72 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 703 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2017 - 10:04

Když chceš použít 360°Challenge keš tak musíš

- referenční bod nastavit tu keš

- nastavit jen Českou republiku
- a použít metodu Great circle aby to bylo shodné s project-gc

Takouvou v dosahu nemám.

Já to používám na dodělání BadgeGenu 360°.

A tam mi to právě nesedělo se Statorem.


  • 0

#73 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2017 - 10:07

Škoda, že se tam ukazují i archivované kešky.

Pokud jsem si všimnul, tak to projíždí celou databázi a ignorovat se dají kešky jen podle kódu jednotlivě.

Odlovené archivované určitě ano
Neodlovené archivované by tam být neměly - ještě to zkontroluju ale podle mě neměly pokud je v DB máš aktualizované


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#74 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 703 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2017 - 10:10

DrakuMraku více už raději přes SZ- poslal jsem ti.


  • 0

#75 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2017 - 13:07

Ještě mě napadá :) že je potřeba si taky nastavit stejné vyloučené keše jako máte ve Statoru () - to jest ty keše které se nepočítají do vzdálenosti oni se nepočítají ani do 360° protože mají nesmyslnou polohu...

Stator - záložka Různé - položka Keše ignorované pro výpočet vzdálenosti.

Degree360 - nastavení pluginu v geogetu - CACHE_IGNORED=GCxxxx,GCyyyyy,.......

To jen připomínám páč jsem to měl taky blbě pochopitelně a furt mi jeden úhel haproval ;)


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#76 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2017 - 15:22

Celé jsem to ještě dneska upravil no od roku 2014 už to přeci jen trochu kosmetiky chtělo... verze 1.0.8

 

Jednak se to teď vždycky nastavuje steně, to jest omezující země vždy na Žádná a výpočet dle STATORU cokoliv chcete jinak je potřeba naklikat... (prostě defaultně je tam stav pro odznáček 360° a Stator)

Dále to generuje do tmp adresáře soubor D360ok.txt kde máte k jednotlivým stupňům přiřazené vaše keše je to prostě pro snadnější hledání problémů - nevyplněné stupně mají pak tvar "XXX°==>nothing"

A pak nějaká drobná kosmetika :)

 

Zatím takto...
 

 
 
 


  • 1

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...






Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama