Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.8.6 - drzoun

geoget groundspeak

  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
54 odpovědí na toto téma

#21 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2014 - 10:37

Oni opravdu necekaji, az prijdes s nejakym napadem. Takovych napadu je na vyvojarskem GC.live foru spousta... ale prdi na to.


  • 0

#22 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 851 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2014 - 13:50

Hmm, to je hodně smutné...

Pak se někteří lidé diví, proč si myslím, že těch 30 Euro, co po nás chtějí za PM je opravdu hodně za ty služby, které nám poskytují, když na nás z vysoka.... :-(

Jenže máme jen dvě možnosti. Buď BM bez ničeho, nebo platit a držet hubu a krok, což je hodně smutné, když si vezmu, že zároveň bez nás - autorů kešek by neměli na čem vydělávat :-(((


  • 0

#23 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2014 - 13:56

Tak hlavne at tady to tema nikdo nerozebira, tohle je diskuze o Geogetu a ne o Groundspeaku.


  • 4

#24 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 851 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2014 - 14:49

Omlouvám se, ujelo mi to, protože mě mrzí, že s tím nejde nic udělat. Nechtěl jsem rozjíždět debatu, jen mě štve, že se tak GS chová... Bylo to jen postesknutí a už mlčím. 


  • 0

#25 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 653 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2014 - 15:06

Třeba na GS nemají radost z odvedené práce.

 

Jen na něčem začnou dělat, všichni v ČR začnou nadávat. A platit PM se jim taky nechce, jen si stále vymýšlejí .....


  • 1

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#26 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2014 - 15:17

Prosim, opravdu ne tady!


  • 0

#27 spelda

spelda

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 46 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2014 - 20:33

Mam dotaz na problem s velikosti dat.

Neresim dve, tri a vice databazi, podle toho kam jdu, ale vse mam v jedne. Docela to nabobtnava, ale je to jednoduche na udrzbu. Rad bych to objemove zmensil a predstava je takova, ze u nalezenych kesi nepotrebuji logy, mimo meho nalezu a vlastne ani listing a navic ani nekdy stazene obrazky ke kesim pred cestou do ciziny (.img uz ma pres 1,5 GB).

Dale myslim, ze v tom poctu kesi uz stare a nepotrebne logy u neodlovenych, ale pripravenych kesi na dovolenou nebo jinou megalomanskou akci (to je v podstate kazda, protoze nikdy se nepovede absolvovat to, co nastahuji) zabiraji zbytecne misto a neni to zanedbatelne. Nechce se mi to delat v zadnem pripade rucne, nemate nekdo reseni?

Diky.


  • 0

#28 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 906 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2014 - 21:45

no kdybych dodelal vsechny veci co mam v planu do http://geoget.ararat... moc nezachrani

nicmene *.img muzes klidne smazat, ne?.. obrazky se potahaji znova


  • 0

#29 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 880 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2014 - 7:44

Co se tyka obrazku, odpovedel mikrom - smele muzes celou databazi obrazku smazat, vytvori se a bude se plnit znovu podle potreby.

 

S logy je to trochu slozitejsi. Muzes si nastavit jiny pocet uchovavanych logu a pak stare vymazat. K manipulaci s logy by mel slouzit plugin LogsRepair.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 03 říjen 2014 - 7:49

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#30 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 422 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2014 - 7:49

A co se týče velikosti databázových souborů, tak bych připomněl jedno staré téma http://www.geocachin...borů/?hl=vacuum


  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#31 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2014 - 8:15

Opravdu tech 4000 listingu a par logu na nich predstavuje vyznamnou usporu ve velikosti? V rychlosti to podle mne ani nepoznas.

 

Nicmene nejjednodussi je ty nalezene kese z DB smazat (pokud na nich ale nemas vlastni data, prilohy, atd! Pokud ano, pak smaz jen listing...), a pak nacist vlastni nalezy z gc.live. Chybejici kese se tim nactou, ale bez listingu a bez logu, ale tvoje vlastni logy se tam doplni.

 

A co se tyka obrazku - je to jen vyrovnavaci pamet, zadna dulezita data. Klidne to muzes smazat, ale setri ti to stahovani z internetu a umoznuje offline prohlizeni. Ten soubor s obrazky se sam aktualizuje a cisti od starych dat.


  • 0

#32 vin-lin

vin-lin

    vin-lin

  • Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 06 listopad 2014 - 17:52

Zdravím,

chci se zeptat zda v GG lze někde nastavit, aby se mi listing neotevřel pokaždé v novém okně, ale aby se otevíral v záložkách? Hledal jsem, ale nikde nenašel, takže předpokládám, že asi nelze. Nešlo by to přidat do některé z dalších verzí? Myslím, že by to byla fajn vychytávka.

 

Předem děkuji za informace.

S pozdravem


  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

 

 

Vin - Lin Team


#33 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 06 listopad 2014 - 18:42

Neumi, nicmene je to zajimavy namet. Dik, nezakazu si o tom uvazovat. B)


  • 1

#34 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2014 - 21:44

Tak jo, zeptam se. Myslis, ze bys moh GG naucit odesilat FN na web pomoci API? Pripadne rovnou zalogovat? Pochybuju, ze mobilni aplikace to obchazej :)


  • 1

#35 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2014 - 22:21

Kdyz pracovat s FN, proc ne rovnou zalogovat?. Jenze kdyz zalogovat, proc nedovolit uzivateli ty logy pred tim nejak uplacat a dotvorit? kdyz posilat logy, proc tam nedovolit prilozit obrazky? A co obslouzit trackables? A kdyz dovolit tvorit logy, tak si je u pamatovat, aby je clovek mohl tvorit postupne. Uz to nevypada tak jednoduse, jak se to mohlo zdat na zacatku, ze?

 

Takze mohu slibit jen jedno - letos to nebude.


.. navic ted pracuji na jine zajimave novince v GG. ;-)


  • 2

#36 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 337 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2014 - 22:40

Tak jo, zeptam se. Myslis, ze bys moh GG naucit odesilat FN na web pomoci API? Pripadne rovnou zalogovat? Pochybuju, ze mobilni aplikace to obchazej :)

 

Péjedničko, to by byl další krok k plně automatizovanému cybergeocachingu, kdy si GG každý den sám stáhne nový PWT v okolí a skriptem na něm zaloguje dalších 350 "úžasných, zážitkových a adrenalinových" bodíků...  :ph34r:


  • 0

#37 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 851 příspěvků(y)

Publikováno 19 listopad 2014 - 8:12

Kdyz pracovat s FN, proc ne rovnou zalogovat?. Jenze kdyz zalogovat, proc nedovolit uzivateli ty logy pred tim nejak uplacat a dotvorit? kdyz posilat logy, proc tam nedovolit prilozit obrazky? A co obslouzit trackables? A kdyz dovolit tvorit logy, tak si je u pamatovat, aby je clovek mohl tvorit postupne. Uz to nevypada tak jednoduse, jak se to mohlo zdat na zacatku, ze?

 

Takze mohu slibit jen jedno - letos to nebude.


.. navic ted pracuji na jine zajimave novince v GG. ;-)

 

Tak to přidávání obrázků by bylo super...

 

Osobně mám na dotvoření FN excelovský soubor, kam nahraju textový soubor, ono mi ho to přechroupá a já si pak do sloupců dopisuji jen text a pak zkopíruji jen text do sloupečku s FN, takže by mi pak stačilo něco, co to automaticky odešle na GS, ale pokud toho je málo tak se to zvládne ručně a pokud toho je víc, tak stačí gclogger, takže zase až tolik potřeba není, ale určitě by to byla fajn funkce pro GG.

 

Ještě by se mi líbila nějaká funkce, která by dokázala protáhnout TB a GC už zalogovanými kešemi pomocí editace logu, ale to by asi nešlo, že?


  • 0

#38 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 19 listopad 2014 - 8:24

Pomoci editace logu to nejde... ale jde to bez ni. :P Zkratka v API se posilaji zvlast logy pro kese a zvlast logy pro trackables.

 

Nicmene at tak ci onak - fantazii se meze nekladou. Nezapomen, ze od teto verze GG je API otevrene, takze podobne udelatka muze klido-pido napsat kdokoliv.


  • 0

#39 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 906 příspěvků(y)

Publikováno 19 listopad 2014 - 10:22

Jestli už na něčem takovém někdo nepracuje ;)


  • 1

#40 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 851 příspěvků(y)

Publikováno 19 listopad 2014 - 10:35

Aha... No, bohužel programovat jsem uměl před 20 lety leda v TurboPascalu 7 pro DOS, takže sám si to bohužel nenapíšu... Na učení se programování v jiném programovacím jazyku si bohužel netroufám. I když si už dlouho říkám, že by to nemuselo být až tak složité...


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget, groundspeak

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama