Přejít na obsah


Fotka

skripty pro opici


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
78 odpovědí na toto téma

#1 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 301 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2014 - 21:59

Aktualizoval jsem firefox na poslední verzi 32.0.1 a přestal mi fungovat adresní řádek. Musel jsem ho resetovat do základního stavu a už zase jde. Importovalo mi to historii, záložky, atd, ale ne pluginy. Opici jsem nainstaloval zpátky, myší gesta taky, ale nemůžu najít GCLh a GME. Dosud mi to fungovalo. Je to někde ke stažení? Nebo to zmizelo v propadlišti? Těší mě už to, že budu muset vše znovu nastavovat a hledat zdroje k mapám. Ale to nějak udělám, jen najít, kde se dostanu k pluginu. A to jsem tam měl i upravený ebíkův mapswitch, ten ale po posledních změnách na mapách.cz skoro nefungoval.


  • -1

#2 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 764 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2014 - 10:30

Zvláštní jev. Mě se FF aktualizoval na 32.0.1 před chvílí a dobré.

Jinak GCLH ke stažení zde.


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#3 moravan

moravan

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 316 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2014 - 9:27

Mně po aktualizaci na FF32 přestalo fungovat vyhledávání podle místa nebo kodu keše ve skriptu GME. Po návratu zpět na FF31 funguje


  • 0

#4 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 301 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2014 - 11:54

Já jsem si nakonec odpověděl sám, našel jsem GCLh Googlem. Jen mi tam pořádně nefunguje (a ani předtím nefungovalo) načítání logů přes GCLh, takže při vypnutí této fíčury nejde spousta dalších věcí, jako VIPlist nebo přehled všech důležitých logů, jako je OM, NM apod. Ale to už je snesitelné. GME jsem ještě nehledal, ale snad ho taky někde najdu. A pak tady někde v diskusích najít ty další mapy, co se tam přidávaly.


  • 0

#5 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 764 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2014 - 13:47

To nenačítání logů a tedy nefunkčnosti VIP listu bylo normální za předchozí verze GCLH, která neuměla fungovat s novým GM 2.2 (a proto jsme měli downgradováno na Greasemonkey 1.15). Nyní Torsten GC little helper konečně upravil, takže funguje s aktuálním GM 2.2

 

Máš tedy GM 2.2 a GCLH 11.0? Ale pozor, ten předchozí měl taky číslo verze 11.0. Ten nový je ke stažení na linku, který jsem dával v předchozím postu.


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#6 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 301 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2014 - 13:53

Nevím, vyzkouším verzi. Já našel googlem stránku (asi) autora, byla psaná německy a zabývala se vším možným, mj. Arduinem. Jestli tam je neaktuální verze...no možné to je.


  • 0

#7 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 301 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2014 - 21:25

Tak nic. Vopice je aktuální, skript nainstalován z odkazu (pro jistotu nejdřív odinstalován) a kolečko u viplistu se točí a točí... a nic. A logy žádné. Vypnul jsem to. Zkusím to za čas, jestli mi nekešuje i prohlížeč. Ale možná že to na WinXP už nepůjde. Nevadí.


  • 0

#8 mirecek7

mirecek7

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 133 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2014 - 6:56

Taky využívám opici pro různé skripty a před nedávnem mi přestal po aktualizali chodit GCComment v82.

Před pár dny si mi podařilo přeinstalovat skript na verzi 75, která byla funkční. Bohužel dnes ji nemůžu sehnat ke stažení pro použití na jiném PC. Nemáte někdo zálohu verze 75, nebo vám to fachá na poslední verzi?


  • 0

#9 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 245 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2014 - 7:13

Já používám GCLh, AutoTour, GME a GCcomment. Toto vše je funkční na posledním Firefoxu v.32 s těmito verzemi:

Greasemonkey - verzi 2.1. S v. 2.2 nefunguje GCcomment korektně
GCLh - s touto verzí 11 je zdá se vše funkční, včetně např. VIP
GME - verze 0.7.0.2 - funguje vyhledávání
GCcomment - tato verze 84 je bezproblémově funkční.

S touto kombinací mi fungují výše uvedené scripty naprosto dokonale. :)


  • 0

georabbits.cz.png

Devět z deseti kačerů doporučuje k lovu keší aplikaci Locus


#10 DAplusRA

DAplusRA

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 97 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2014 - 10:17

Tobě ukazuje GCcomment vypočtenou finálku i na hlavní mapě ? Ja se k tomu nemůžu nějak dopracovat, dřív to fungovalo :(


  • 0

#11 Destr

Destr

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 343 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2014 - 12:22

@DAplusRA Resilo se to ve vedlejsim vlakne http://www.geocachin...-firefox/page-2

 

Aby ti jel GCcomment (zobrazoval na mape) musis mit Greasemonkey verzi 1.15

 

takze:

 

1) odkaz na 1.15 zde: https://addons.mozil...y/versions/1.15

2) Vypnout ve Firefox automatickou aktualizaci doplnku, aby ti to Firefox sam neprepsal opicaka zpet na 2.2

3) hotovo, GCcomment opet funguje (aktualni verze je myslim gccomment 84) i s nejnovejsim firefox 32.0.1


Tento příspěvek byl upraven od Destr: 16 září 2014 - 12:25

  • 0

10 SIN

20 GOTO HELL


#12 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 245 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2014 - 14:42

Tobě ukazuje GCcomment vypočtenou finálku i na hlavní mapě ? Ja se k tomu nemůžu nějak dopracovat, dřív to fungovalo :(

 

Když si stáhneš ty verze skriptů na které odkazuji a budeš mít verzi GM 2.1, tak ti budou fungovat i i ty odkazy vypočtených finálek na mapě jako mě. Tato verze GCcomment je speciálně dělaná pro verzi GM 2.0. S GM 2.2 GCcomment nejsou odkazy funkční.


Tento příspěvek byl upraven od georabbits.cz: 16 září 2014 - 14:45

  • 0

georabbits.cz.png

Devět z deseti kačerů doporučuje k lovu keší aplikaci Locus


#13 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 126 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2014 - 18:05

Já používám GCLh, AutoTour, GME a GCcomment. Toto vše je funkční na posledním Firefoxu v.32 s těmito verzemi:
...
S touto kombinací mi fungují výše uvedené scripty naprosto dokonale. :)

Ahoj, díky, zafungovalo to, ale jedna věc mi nechodí, přidávání osob z listingu do VIP listu. Přitom odkaz je aktivní a ikonka na zaslání mailu hned vedle VIP funguje. Přidání z profilu funguje v pořádku. Máš to stejně?
  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C


#14 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 245 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2014 - 19:17

Máš pravdu. Toto jsem nezkoušel Mám nastaveno cca 10 geokolegů jako VIP a neměl jsem důvod to měnit. Takže nezbývá než na chvíli nainstalovat GM 1.5. , nasázet VIP list a zpět k 2.1. Vyzkoušeno.


  • 0

georabbits.cz.png

Devět z deseti kačerů doporučuje k lovu keší aplikaci Locus


#15 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 301 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2014 - 21:03

Já používám GCLh, AutoTour, GME a GCcomment. Toto vše je funkční na posledním Firefoxu v.32 s těmito verzemi:

Greasemonkey - verzi 2.1. S v. 2.2 nefunguje GCcomment korektně
GCLh - s touto verzí 11 je zdá se vše funkční, včetně např. VIP
GME - verze 0.7.0.2 - funguje vyhledávání
GCcomment - tato verze 84 je bezproblémově funkční.

S touto kombinací mi fungují výše uvedené scripty naprosto dokonale. :)

Funguje.


  • 0

#16 moravan

moravan

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 316 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2014 - 22:01

Tak já používám:

Win 8.1, FF31

Greasemonkey - v1.15. S novějšími verzemi mi nejde posun geomapy, tj.chytnutí myší a potáhnutí. Přesněji - jde to jen jednou a pak už ne. Zoom jde normálně.

GME - v0.7.0.2. S FF 32.01 mi nefunguje na mapě vyhledávání ani podle místa ani podle GC kodu. S FF 31 jde.


  • 0

#17 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 245 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2014 - 6:50

To Moravan:

A zkoušel jsi tu mou výše uvedenou kombinaci ? Tedy FF 32 a GM 2.1 ? Ale možná bude problém s Win 8.1. Nemůžu posoudit mám Win 7. Já jsem dost dlouho laboroval s všemi možnými verzemi skriptů, hlavně jsem chtěl mít vždy poslední verzi FF. Hledal jsem také rady na fórech uvedených skriptů. Tam se dá zjistit spousta věcí. Informace o Win 8 jsem ignoroval, takže možná nějaká řešení existují. Chce to pátrat.


  • 0

georabbits.cz.png

Devět z deseti kačerů doporučuje k lovu keší aplikaci Locus


#18 DAplusRA

DAplusRA

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 97 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2014 - 8:25

Tak nakonec stačilo downgrade na GM 2.1 a už to funguje :) Díky všem za rady


  • 0

#19 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 301 příspěvků(y)

Publikováno 17 říjen 2014 - 20:40

Zajímavá věc. GCLh funguje, i logy se přes něj načítají. Ale od včerejška se načtou všechny, mimo prvního. Tj. bez reviewerovského publikčního. Cosi jsem v nastavení změnil a už se načítaly všechny. Dneska už zase ne. Je mi to divné. Je to skoro jedno, pokud to bude ale blbnout víc, zruším zase načítání logů přes skript. Jde jen o VIP list apod.


  • 0

#20 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 764 příspěvků(y)

Publikováno 17 říjen 2014 - 21:31

Nezobrazování publish logu zadáno do issues projektu GC little helper na Githubu.


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama