Přejít na obsah


Fotka

skripty pro opici


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
78 odpovědí na toto téma

#61 pavlikVB

pavlikVB

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 39 příspěvků(y)

Publikováno 30 prosinec 2015 - 16:44

Po přechodu na Windows 10 nejsem schopen nahodit GCComment.

Zkoušel jsem různé kombinace verzí GreaseMonkey (1.15, 2.2 či nejnovější) a k tomu taktéž různé verze GCComment (82, 84, 89) a vše bez výsledku.

Na minulých W7 mi to vše fungovalo.

Máte někdo nějaký tip, jaké verze použít? Díky


  • 0

#62 pavlikVB

pavlikVB

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 39 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2016 - 18:23

Tak se mi nakonec podařilo na Windows10 rozchodit skript GCComment:

Firefox 43.0.4

Greasemonkey 3.7beta1

GCComment 89


  • 0

#63 quellen

quellen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2016 - 10:58

Spravil som si jednoduchy script do greasemonkey cez ktory sa da vytvorit textovy subor so zoznamom kesiek z noveho vyhladavania na gc.com +  prida odkaz na mapovu stranku pre otvorenie tohto vyhladavania s centrom v centre prave otvorenej mapy. Suradnice sa beru z url, takze to nemusi byt presne centrum.

Testovane len vo firefoxe, v chrome nie.

 

Script netaha ziadne dalsie data, len poziva to co je na stranke uz nacitane.

 

Na mapovej stranke sa prida do hornej listy odkaz Otvorit vyhladavanie.

Na stranke s vyhladavanim sa pri scrolovani ziskavaju gc kody. Scrolovanim dole sa nactivaju stale dalsie a dalsie (standardne fungovanie vyhladavania gc.com). Kliknutim na stiahnut sa vytvori txt subor so zoznanom kesiek ktory je mozne nacitat do geogetu a nasledne stiahnut kesky.

Tento zoznam sa prvy krat zobrazi vpravo pri prvom scrollnuti.

 

Je to testovaci script, za nic nerusim, testoval som ho len ja ako BM.

Snad aj vam pomoze tak ako mne.

 

Zname chyby:

- neviem ci to sposobuje script alebo nie, ale vo vyhladavani sa niekedy nenacitaju pri scrollnuti dole dalsie kesky. Ak sa to stane treba spravit ctrl+f5 refresh.

- pri scrollnuti hore sa zobrazuje zoznam za elementom na stranke (to ale neriesim)

 

Poznamky

-maximalny pocet kesiek vratenych cez vyhladavanie je limitovany.

- nacitat kesky je mozne aj stlacanim tlacidla End a ked sa nacitaju vsetky tak sa par krat zascroluje a kesky su v zozname.

 

Funguje ještě někomu tenhle skript? Já to dlouho nepoužíval, teď jsem chtěl a nějak tam nikde v horní liště nemůžu najít tu lupu, která tam po jeho instalaci byla.


  • 0

#64 caesar1987

caesar1987

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 137 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2016 - 14:54

Funguje ještě někomu tenhle skript? Já to dlouho nepoužíval, teď jsem chtěl a nějak tam nikde v horní liště nemůžu najít tu lupu, která tam po jeho instalaci byla.

Boli zmeny na stranke pre ktory je script nefunkcny. Upravena verzia v prilohe

Přiložený soubor (y)


  • 0

#65 fatbozz

fatbozz

    fatbozz

  • Members
  • PipPipPip
  • 202 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2016 - 23:23

Muzete ty skripty davat i sem prosim ?

https://greasyfork.org/cs


  • 0

Mapy pro Locus zdarma a povídání o Openstreetmap >>> http://gpsfreemaps.net/

Přejděte na mapy Openstreetmap a buď členem komunity OSMcz >> http://openstreetmap.cz/

....jo a taky fotím >>> koukni se >>> Klikklak


#66 caesar1987

caesar1987

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 137 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2016 - 17:59

upravena verzia ktora ide aj v chrome. Dakujem quellen za informaciu o nefunkcnosti a test.

Přiložený soubor (y)


  • 0

#67 HubdaTeam

HubdaTeam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2016 - 13:03

upravena verzia ktora ide aj v chrome. Dakujem quellen za informaciu o nefunkcnosti a test.

 

gcSearchGeocacheList.user.js.zip

 

Funguje vam stale tento skript v geocaching mape - "Otvorit vyhladavanie" v horni liste? Najednou mi v Opere 36 nereaguje  na kliknuti.  :(


  • 0

#68 caesar1987

caesar1987

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 137 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2016 - 13:57

Funguje vam stale tento skript v geocaching mape - "Otvorit vyhladavanie" v horni liste? Najednou mi v Opere 36 nereaguje  na kliknuti.  :(

Prave som skusil vo firefoxe a ide.

Operu bohuzial nemam, o tom ze existuje greasemonkey aj pre nu som doteraz nevedel. Nezobrazuje ti nejaku chybu v konzole? (teda ak opera nieco take ma)


  • 0

#69 HubdaTeam

HubdaTeam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2016 - 14:37

Prave som skusil vo firefoxe a ide.

Operu bohuzial nemam, o tom ze existuje greasemonkey aj pre nu som doteraz nevedel. Nezobrazuje ti nejaku chybu v konzole? (teda ak opera nieco take ma)

 

Nevim jestli to pomuze, ale nasel jsem prilozeny zaznam v logu, ktery se zobrazi pri kliknuti na lupu nebo  "Otvorit vyhladavanie" v horni liste mapy.  To cislo v cervene bubline vlevo, je pocet kolikrat jsem to zkusil a skoncilo to chybou  (nyni je tam 11)  B)

 

Navic mi to jeste fungovalo v Opere ve verzi 35. Na greasemonkey skripty pouzivam v Opere "ViolentMonkey". Zatim jsem nenarazil na problem s kompatibilitou, ale netvrdim ze neexistuje.

Přiložené miniatury

  • ChybickaSkriptu.JPG

  • 0

#70 quellen

quellen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2016 - 8:30

Tak se v tom soudruzi z GS asi zase vrtali, protože už to nejede ani v Chromu.

Po kliknutí na lupu hlásí konzola to samé co v Opeře:

 

VM278:146 Uncaught TypeError: Failed to execute 'initMouseEvent' on 'MouseEvent': parameter 4 is not of type 'Window'.

caesar_presmerujNaVyhladavanie @ VM278:146

(anonymous function) @ VM278:174


  • 0

#71 HubdaTeam

HubdaTeam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2016 - 10:50

upravena verzia ktora ide aj v chrome. Dakujem quellen za informaciu o nefunkcnosti a test.

gcSearchGeocacheList.user.js.zip

 

Funguje vam stale tento skript v geocaching mape - "Otvorit vyhladavanie" v horni liste? Najednou mi v Opere 36 nereaguje  na kliknuti.  :(

 

Rád bych oprášil výše zmiňovaný problém (nebo viz. předešlé komentáře)

 

Nemá již někdo řešení?  ;)

 

Díky moc.


  • 0

#72 emeritushk

emeritushk

    Emeritus

  • Members
  • PipPipPip
  • 180 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2017 - 16:56

Ztratil se mi na hlavní stránce odkaz na GClh Config a nemohu změnit nastavení. Poradí někdo? Díky.


  • 0

#73 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 272 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2017 - 19:06

Nainstaluj GCLh II. GCLh skončil s vývojem, ale kdosi to po něm převzal. A je to lepší. Někde se to tady řešilo, byl tam i odkaz.


  • 0

#74 VelkyVezir

VelkyVezir

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 117 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2017 - 19:10

Ztratil se mi na hlavní stránce odkaz na GClh Config a nemohu změnit nastavení. Poradí někdo? Díky.

 

Přímo v horní liště prohlížeče pod ikonkou opice ho nemáš?

 

gc_little_helper.jpg


  • 0

#75 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 125 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2017 - 19:18

důvod, proč starý GCLH nefunguje: http://www.geocachin...er/#entry536804

 

A odkaz na nový: http://www.geocachin...ii/#entry538405


  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C


#76 emeritushk

emeritushk

    Emeritus

  • Members
  • PipPipPip
  • 180 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2017 - 7:53

Děkuji všem, rady pomohly :) .


  • 0

#77 Shashlick

Shashlick

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 259 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2017 - 20:36

Najednou mi přestal fungovat skript "Send to c:geo", nezobrazují se mi odkazy na odeslání keše. Povolené všechno mám, zkoušel jsem vypnout/zapnout, restartovat. Nevíte někdo, čím to je, případně, jak to vyřešit?


  • 0
Jde se lovit!

#78 Adiee

Adiee

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2017 - 20:51

Taky mi ten skript najednou nefunguje. :(


  • 0

#79 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 749 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2017 - 6:23

Došlo k nějakým změnám na stránkách.


  • 1

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama