Přejít na obsah


Fotka

Stator 1.1.3


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
521 odpovědí na toto téma

#1 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 625 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 8:57

Zverejnujeme zbrusu novou verzi Statoru a odparavam ji nalepku beta. Zmen je opravdu mnoho. Strucny popis je na Araratu, podrobny popis je v souboru Change.log, pokud by to snad nekoho zajimalo.

 

Nedelam si iluze, ze by to snad bylo bez chyb, ze jsme zadnou neprehledli. Nalezeni tech zaludnejsich nechavame na vas. Ukazte se, co ve vas je :-D


Tento příspěvek byl upraven od gord: 19 září 2014 - 9:02

  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#2 Jerry33

Jerry33

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 10:23

Vypadá to skvěle, ale nedaří se mi to dostat do mých statistik. Po prvním nahrání mi zmizel černobílý puzzlík a po nahrání se nic nezměnilo.

 

Vlevo dole mi pak vyskočil žlutý vykřičník s chybovou hláškou...~~~ 19. 9. 2014 11:20:57 C:\Users\Jerry\AppData\Roaming\GeoGet\script\Stator\Profiles\Test\StatorGen.ggp.pas ~~~

[Chyba] C:\Users\Jerry\AppData\Roaming\GeoGet\script\Stator\Modules\MyOwnCaches.Stator.pas(360:52): Unknown identifier 'ReplaceGlobalVar'
 
Teď netuším, co s tím, černobílý puzzle nikde není a bez něj se ty statistiky asi už nezmění

Tento příspěvek byl upraven od Jerry33: 19 září 2014 - 10:24

  • 0

#3 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 312 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 10:38

Spustit nastaveni Statoru a dat OK (ktery znovu vsechno ulozi) nepomohlo?


  • 0

#4 Jerry33

Jerry33

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 10:41

Nepomohlo. Dokonce jsem zkusil Stator znovu nainstalovat z araratu, ani to nepomohlo. Odinstalovávat se mi to nechce, protože tím přijdu o všechno nastavení :-(


  • 0

#5 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 306 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 10:46

Proboha, nic neodinstalovávat! Tyhle metody zbořit - postavit - zbořit - postavit mne děsí... :ph34r:

 

Pomoc je jednoduchá - ve Statoru už neexistuje starý modul MyOwnCaches! Je potřeba ho ze svého obsahu statistiky vyhodit a nahradit novými moduly - viz http://geoget.ararat...:stator_modules.

 

Toť vše. Přeji hezkou statistiku... ;)


  • 3

#6 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 004 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 10:52

Obecně i do budoucna pokud se nějaký modul zruší a udělá se místo něj jiný...

postup je jednoduchý

- Otevřít Stator

- Modul co dělá neplechu šipkou vyhodit ze statistiky (zmizí v propadlišti dějin)

- Modul nový našoupnout do statistiky

- Nastavit a Olé B)


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#7 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 243 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 11:07

Tak starý modul MyOwnCaches jsem vyhodil, vložil jsem zleva nový, ale Olé efekt se nedostavil :) .

Stator nic nepočítá a hned se otevře náhled předchozí statistiky vygenerované minulým Statorem.

Ještě to po mě chtělo přidat další modul pro výpočty. Ten jsem přidal.

Pokud MyOwnCaches odeberu počítání se spustí. Akorát mi to ještě skončí na nějaké chybě, kterou popíšu v novém příspěvku. Ale je docela možné, že je to některou z mých vlastnoručně vytvořených předchozích tabulek. Na to se ještě mrknu.

Zatímk moc díky.


  • 0

georabbits.cz.png


#8 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 625 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 11:08

Pri spusteni Statoru musel hlasit, ze je pouzit modul, ktery neexistuje! V popisech novinek je to take napsano. Predchozi verze byla beta, tak jsem nemel potrebu vytvaret nejaky celkem slozity mechanismus pro prevod puvodni konfigurace statistiky do nove konfigurace. Tech zmen opravdu byly mozna stovky. To by byla prace na hodne dlouho - a vicemene zbytecna.

 

Oba predchozi prispevatele poradili spravne.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#9 mr3ska

mr3ska

    Optimista

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 11:12

Tak jsem to zkusil a nevim co dělam špatně. Naschval jsem si do statistik nedal v "my own stats" položku u které je uvedeno "spoušti původni plugin", ale jen ty nové položky a když zkusim generování tak se mi objeví "MyOwnSetting: protože modul používá vlastní parametry, neni možno je doplnit automaticky...." a něco o tom, že je nutno jej ručně vložit mezi použité moduly... Ale kde?


Tento příspěvek byl upraven od mr3ska: 19 září 2014 - 11:13

  • 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

 

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

 

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"


#10 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 625 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 11:13

Tak starý modul MyOwnCaches jsem vyhodil, vložil jsem zleva nový, ale Olé efekt se nedostavil :) .

Stator nic nepočítá a hned se otevře náhled předchozí statistiky vygenerované minulým Statorem.

Ještě to po mě chtělo přidat další modul pro výpočty. Ten jsem přidal.

Pokud MyOwnCaches odeberu počítání se spustí. Akorát mi to ještě skončí na nějaké chybě, kterou popíšu v novém příspěvku. Ale je docela možné, že je to některou z mých vlastnoručně vytvořených předchozích tabulek. Na to se ještě mrknu.

Zatímk moc díky.

 

Doslo ke zmene jmena jednoho sloupce v modulu CustomizedTable. Mel jsem za to, ze obsluhuju puvodni i nove jmeno, ale protoze jsem to delal tesne pred publikaci, neni to poradne vyzkouseno a je mozne, ze prave v tom muze byt problem.

 

Pokud Stator nic nepocita a hned skonci, urcite doslo k chybe pri prekladu modulu. Chybu najdete v chybove konzoli, zkopirujte sem jeji text, at vidime.

 

Pokud Stator neco pocita, ale vypisuje chyby, kouknete take do profilu do souboru Stator.log a hledejte radky zacinajici ERR: a ty sem zkopirujte.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#11 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 625 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 11:14

Tak jsem to zkusil a nevim co dělam špatně. Naschval jsem si do statistik nedal v "my own stats" položku u které je uvedeno "spoušti původni plugin", ale jen ty nové položky a když zkusim generování tak se mi objeví "MyOwnSetting: protože modul používá vlastní parametry, neni možno je doplnit automaticky...." a něco o tom, že je nutno jej ručně vložit mezi použité moduly... Ale kde?

 

Ve vypocetnich modulech je modul MyOwnSettings, ten vloz nekam pred spusteni modulu pro statistiku vlastnich kesi a pripadne projdi jeho parametry.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 19 září 2014 - 11:15

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#12 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 243 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 11:15

Ještě vkládám chybovou hlášku

 

~~~ 19.9.2014 12:11:29 C:\Users\Ivo\AppData\Roaming\GeoGet\script\Stator\Profiles\Georabbits.cz\StatorGen.ggp.pas ~~~
[Chyba] C:\Users\Ivo\AppData\Roaming\GeoGet\script\Stator\Modules\MyOwnCaches.Stator.pas(360:52): Unknown identifier 'ReplaceGlobalVar'

 

Podotýkám, že používám nový modul MyOwnCaches


  • 0

georabbits.cz.png


#13 Malej_viktor

Malej_viktor

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 11:15

Při použití mapy z tagu městské části Prahy i Brna se ve vygenerované mapě místo názvů "oblastí" zobrazují číselné hodnoty


  • 0

#14 Jerry33

Jerry33

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 11:20

Modul MyOwnCaches jsem odstranil, dal jsem tam to MyOwnSetting a jednotlivé moduly. Stator začal počítat, ale po chvíli vyskočila chyba:

 

[Script RunTime Error]: StatorGen.ggp.pas

Exception: Invalid float

Routine: OUTPUTTABLELISTROW


  • 0

#15 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 306 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 11:21

Ještě vkládám chybovou hlášku

 

~~~ 19.9.2014 12:11:29 C:\Users\Ivo\AppData\Roaming\GeoGet\script\Stator\Profiles\Georabbits.cz\StatorGen.ggp.pas ~~~
[Chyba] C:\Users\Ivo\AppData\Roaming\GeoGet\script\Stator\Modules\MyOwnCaches.Stator.pas(360:52): Unknown identifier 'ReplaceGlobalVar'

 

Podotýkám, že používám nový modul MyOwnCaches

 

Problémem je, že nový modul MyOwnCaches neexistuje. Vzniklo to tak, že kdo měl instalovanou betaverzi, tak mu modul ve Statoru zůstal. Trochu teď popírám svůj výkřik nic neodinstalovávat, ale řešení je následující:

  1. Zavři Stator.
  2. Běž do adresáře s moduly (./script/Stator/Modules).
  3. Smaž soubory modulu - tedy asi tři kusy MyOwnCaches*.*.
  4. Spusť Stator.
  5. Nahlásí ti neexistující modul MyOwnCaches.
  6. Vyhoď ho ze stromečku a nech jen ty správné nové.

Hezkou statistiku... ;)


  • 1

#16 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 625 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 11:25

Aha, oni tam ty soubory zustaly? To me prekvapuje, ja myslel, ze GeoGeet je pri aktualizaci nove verze vymaze. To mi nedoslo, takze doplnim smazani starych souboru do instalace.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#17 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 625 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 11:26

Při použití mapy z tagu městské části Prahy i Brna se ve vygenerované mapě místo názvů "oblastí" zobrazují číselné hodnoty

 

Vlez do konfigurace modulu a zvol si, co se ti ma vypisovat - zkratka (tedy toto cilso), zkracene jmeno, plne jmeno nebo nic.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#18 Jerry33

Jerry33

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 11:29

12:27:07.100  End of module FTFPodium
12:27:07.125  sItem=M158, ID=41
12:27:07.136  Modul CustomizedTable (Bez názvu)
12:27:07.150  Starting entry point of module CustomizedTable
12:27:07.150  ERR: neznámé jméno sloupce: Order finding
12:27:07.151  SQL= SELECT (SELECT value FROM geotagvalue WHERE key=gT74.ptrvalue) valT74, gc.cachetype, gc.cachestatus, CASE (gc.cachestatus) when "0" then "+"||gc.name when "1" then "-"||gc.name when "2" then "#"||gc.name else "?"||gc.name END, gc.dtfound, st.distance, st.angle, (SELECT value FROM geotagvalue WHERE key=gT0.ptrvalue) valT0
 FROM temp.Stator st, geocache gc
JOIN geotag gT74 ON (gc.id=gT74.id and gT74.ptrkat IN (SELECT key FROM geotagcategory   WHERE value=:TagCat_T74 COLLATE NOCASE))
 
JOIN geotag gT0 ON (gc.id=gT0.id and gT0.ptrkat IN (SELECT key FROM geotagcategory   WHERE value=:TagCat_T0 COLLATE NOCASE))
 
WHERE gc.id=st.id
 
 
12:27:07.152  Stop SQL
12:27:07.152  SSSS iFirst=0, n=-1
12:27:07.182  Stop

  • 0

#19 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 243 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 11:31

Problémem je, že nový modul MyOwnCaches neexistuje. Vzniklo to tak, že kdo měl instalovanou betaverzi, tak mu modul ve Statoru zůstal. Trochu teď popírám svůj výkřik nic neodinstalovávat, ale řešení je následující:

  1. Zavři Stator.
  2. Běž do adresáře s moduly (./script/Stator/Modules).
  3. Smaž soubory modulu - tedy asi tři kusy MyOwnCaches*.*.
  4. Spusť Stator.
  5. Nahlásí ti neexistující modul MyOwnCaches.
  6. Vyhoď ho ze stromečku a nech jen ty správné nové.

Hezkou statistiku... ;)

Výborně ! Počítání se již bezproblému spustí. Akorát mi to ještě hapruje na nějaké mé CustomizedTable. Viz obr.

Přiložené miniatury

  • Chyba.jpg

Tento příspěvek byl upraven od georabbits.cz: 19 září 2014 - 11:35

  • 0

georabbits.cz.png


#20 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 625 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 11:37

 

12:27:07.100  End of module FTFPodium
12:27:07.125  sItem=M158, ID=41
12:27:07.136  Modul CustomizedTable (Bez názvu)
12:27:07.150  Starting entry point of module CustomizedTable
12:27:07.150  ERR: neznámé jméno sloupce: Order finding
12:27:07.151  SQL= SELECT (SELECT value FROM geotagvalue WHERE key=gT74.ptrvalue) valT74, gc.cachetype, gc.cachestatus, CASE (gc.cachestatus) when "0" then "+"||gc.name when "1" then "-"||gc.name when "2" then "#"||gc.name else "?"||gc.name END, gc.dtfound, st.distance, st.angle, (SELECT value FROM geotagvalue WHERE key=gT0.ptrvalue) valT0
 FROM temp.Stator st, geocache gc
JOIN geotag gT74 ON (gc.id=gT74.id and gT74.ptrkat IN (SELECT key FROM geotagcategory   WHERE value=:TagCat_T74 COLLATE NOCASE))
 
JOIN geotag gT0 ON (gc.id=gT0.id and gT0.ptrkat IN (SELECT key FROM geotagcategory   WHERE value=:TagCat_T0 COLLATE NOCASE))
 
WHERE gc.id=st.id
 
 
12:27:07.152  Stop SQL
12:27:07.152  SSSS iFirst=0, n=-1
12:27:07.182  Stop

 

 

Jo, to je ono, stahni si novou instalaci.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama