Přejít na obsah


Fotka

Stator 1.1.3


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
521 odpovědí na toto téma

#21 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 640 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 11:39

Výborně ! Počítání se již bezproblému spustí. Akorát mi to ještě hapruje na nějaké mé CustomizedTable. Viz obr.

 

To je informace na nic. Prosil jsem o posilani informaci z logu. Ale podle me je to stejny problem jako hlasil Jerry33, tak zkus aktualizovat Stator.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#22 Jerry33

Jerry33

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 77 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 11:43

Super! Po aktualizaci už to funguje :-) Díky gorde :-)


  • 0

#23 mr3ska

mr3ska

    Optimista

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 12:01

Ve vypocetnich modulech je modul MyOwnSettings, ten vloz nekam pred spusteni modulu pro statistiku vlastnich kesi a pripadne projdi jeho parametry.

 

Priznam se bez muceni, ze nevim kde to mam hledat. Odmazat jeho soubory stejne jako pise KIRE niz?

 

 

Problémem je, že nový modul MyOwnCaches neexistuje. Vzniklo to tak, že kdo měl instalovanou betaverzi, tak mu modul ve Statoru zůstal. Trochu teď popírám svůj výkřik nic neodinstalovávat, ale řešení je následující:

  1. Zavři Stator.
  2. Běž do adresáře s moduly (./script/Stator/Modules).
  3. Smaž soubory modulu - tedy asi tři kusy MyOwnCaches*.*.
  4. Spusť Stator.
  5. Nahlásí ti neexistující modul MyOwnCaches.
  6. Vyhoď ho ze stromečku a nech jen ty správné nové.

Hezkou statistiku... ;)


  • 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

 

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

 

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"


#24 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 271 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 12:03

BadgeGen
pokud používáte starý BG II tak postup je takovýto
- vyhodit starý BG II
- přidat ze sekce Výpočty - modul CalcBG nejlíp úplně na začátek statistik a nastavit !! - pozor nepřidá se sám!!

- přidat ze sekce Ostatní - modul Badges tam kam je potřeba a nastavit !!

Pokud nepřidáte CalcBG před Badges bude vám to provokativně nadávat prostě musí tam být moduly oba prvně CalcBG a pak Badges
 

Series
pokud používáte Series tak postup je takovýto
- vyhodit Series
- přidat pro každý Bookmark který chcete ze sekce Ostatní - modul BookmarkComposer

tady platí, že pro každý Bookmark nebo skupinu Bookmarků (dají se spojovat) je jedna sekce BookmarkComposeru


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#25 Malej_viktor

Malej_viktor

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 82 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 12:07

Vlez do konfigurace modulu a zvol si, co se ti ma vypisovat - zkratka (tedy toto cilso), zkracene jmeno, plne jmeno nebo nic.

OK už to funguje, že mě to nenapadlo. Díky.


  • 0

#26 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 640 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 12:19

Priznam se bez muceni, ze nevim kde to mam hledat. Odmazat jeho soubory stejne jako pise KIRE niz?

 

Kdyz spustis Stator, mas v pravem sloupecku mj. Vypocty a nastaveni pro ostatni moduly. Mozna budes muset prepnout do rezimu experta. Toto rozbal a na poslednim miste je modul MyOwnSettings.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#27 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 357 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 12:23

Tak už se mi podařilo vygenerovat nové statistiky. CustomizedTable, na které mi to předtím pořád padalo byla původní FTF tabulka "z výroby". Tak jsem ji "vyrobil" znovu a už je vše OK. Jakmile příjdu z práce, tak se vrhnu na jemné dolaďování :-)

Díky všem zainteresovaným za skvělou práci.


  • 0

georabbits.cz.png

Devět z deseti kačerů doporučuje k lovu keší aplikaci Locus


#28 Falconey

Falconey

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 12:25

Modul MyOwnCaches jsem odstranil, dal jsem tam to MyOwnSetting a jednotlivé moduly. Stator začal počítat, ale po chvíli vyskočila chyba:

 

[Script RunTime Error]: StatorGen.ggp.pas

Exception: Invalid float

Routine: OUTPUTTABLELISTROW

Provedl jsem vše přesně podle návodu od kiReGPS a také se mi chybová hláška objevila. Pomohlo odstranění (nebo nepřidání) MyOwnStat ze záložky Moje kešky.  Teď už vše proběhlo bez problémů, statistiky spočítány a nahrány na profil bez chybových hlášek.


  • 0

#29 mr3ska

mr3ska

    Optimista

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 12:32

Kdyz spustis Stator, mas v pravem sloupecku mj. Vypocty a nastaveni pro ostatni moduly. Mozna budes muset prepnout do rezimu experta. Toto rozbal a na poslednim miste je modul MyOwnSettings.

 

Tak presne tam jsem to hledal (v pravem) a mam tam nasledujici (screenshot). Kdyz to projedu cele, tedy vsechny kategorie, nikde tam to MyOwnSettings nevidim a stejne mi to vyhazuje chybu, ze ho nemuze spustit :/ Ja musim mit vzdycky neco extra. :D

 

http://i.imgur.com/EOH6wny.png


Tento příspěvek byl upraven od mr3ska: 19 září 2014 - 12:42

  • 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

 

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

 

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"


#30 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 271 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 12:39

MyOwnSetting.png

 

Expert mód


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#31 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 640 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 12:39

Verze 1.1.3.4 uz by mela nyni neexistujici moduly pri instalaci smazat. Takze pri spusteni Statoru se nahlasi chyby o neexistujicich modulecha a pak uz je jen nahradit ...

 

Mr3ska: V levem seznam rozbal 4. radek. Urcite to tam najdes. :)


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#32 mr3ska

mr3ska

    Optimista

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 12:40

MyOwnSetting.png

aha, v levem ne v pravem :D tam jsem to nehledal. ja myslel ze to je v tom, co mam zatrzene k "vytvoreni" :D


  • 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

 

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

 

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"


#33 mr3ska

mr3ska

    Optimista

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 12:46

Uz jsem to pochopil, nastavil, spustil a jede to. Dekuju za trpelivost. Tohle bych asi nevymyslel co a jak s tim.


  • 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

 

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

 

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"


#34 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 13:29

Pár poznámek k výše vedeným zmatkům: 

 

Omlouváme se betatesterům

Ve Statoru se toho od bety měnilo hodně. Především byly některé moduly zcela nahrazeny novými. CustomizedTable byl Gordem zgruntu přepracován. Mapový generátor je zcela nový a dělaly se do něj skoro všechny vybarvovací mapy znovu. Při těch všech změnách by bylo hodně obtížné udržet zpětnou kompatibilitu s betou. Proto jsme se na ni vykašlali a vědomě způsobili betatesterům problémy navíc. Bereme je jako zkušené uživatele, které nerozhodí nějaké chybové hlášení o neexistujícím modulu a umí chybu napravit - zde nejčastěji vyhodit starý modul a dát nový nebo změnit parametry modulu.

 

Vše bylo vedeno snahou, aby neměli problémy noví uživatelé, většinou méně zkušení, kteří čekali na ostrou verzi. Pro ně by měla být naopak práce se zprovozněním Statoru velmi snadná. Budoucí ostré verze už budou držet návaznost na předchozí verze tak, aby aktualizace Statoru probíhaly bez větších problémů.


  • 1

#35 Solim

Solim

    Introvert

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 800 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 15:09

Zatim se v tom pomalu placam a zkousim a narazil jsem na problem

V "Moje keše pod drobnohledem" mam spravne vsechny sve cache (nick: Solim), ale na konci i cache autoru solimv a Valsolim. V hlavnim nastaveni mam nastaven nick i heslo, tak zatim nevim, zda mam tez neco nastavit v ramci Moje keše pod drobnohledem.

Přiložené miniatury

  • _-_2014-09-19_16.07.57.png

  • 0

HONOR 9, Android 9.1.0, a:Drake 6.06 + OSM (paws), GeoGet 2.10.4.804 + GeoKůk 5.0.2

 

S úsměvem jde vše líp


#36 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 492 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 15:27

mam problem s mapou

mapa.png

v betateste bol problem aj s mapou CZ a HU. 

vymazal som tag SK okres aj kraj, nainstaloval na novo plygony sk.

vysledok je ten isty.

 


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#37 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 640 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 16:54

Zatim se v tom pomalu placam a zkousim a narazil jsem na problem

V "Moje keše pod drobnohledem" mam spravne vsechny sve cache (nick: Solim), ale na konci i cache autoru solimv a Valsolim. V hlavnim nastaveni mam nastaven nick i heslo, tak zatim nevim, zda mam tez neco nastavit v ramci Moje keše pod drobnohledem.

 

Pokud neurcis seznam kesi ke zpracovani, pouziji se vsechny, kde je autor takovy, ze obsahuje tvuj nick. Pomoc je jednoducha. V konfiguraci modulu vyber jen ty kese, ktere chces zaradit do zpracovani.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#38 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 640 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 17:17

mam problem s mapou

 

v betateste bol problem aj s mapou CZ a HU. 

vymazal som tag SK okres aj kraj, nainstaloval na novo plygony sk.

vysledok je ten isty.

 

Prolem je zpusomen dvema okolnostmi:

 

1. kdyz jsem to della, koukl jsem jen na Bratislava I a mozna Bratislava V. Ani jedna z nich nema ve jmene tecku, tak jsem predpokladal, ze ji nemaji ani ostatni. Moje chyba, ze jsem to neoveril.

 

2. Arne1, kdyz delal polygony, neudelal jmeno jednotne, coz podle me neni spravne. Bud tam tecka ma byt nebo nema, ale u vsech stejne. Jde o to, jak to ma byt spravne. Pochybuju, ze je spravne Bratislava I (tedy Bratislava jedna) a Bratiskava II. (tedy Bratislava druha).

 

Docasna naprava je snadna a jsou 2 moznosti. Prvni mi pripada rozumnejsi:

 

  1. otevri soiubor DATADIR\polygony\SK okresy\Bratislava II.txt a na konci prvniho radku vymaz tu tecku. Totez udelej u u tech zbylych dvou Bratislav.
  2. otevri soubor SCRIPTDIR\Stator\Moduly\MapGenFromTag.Abbrev.ini, najdi sekci [SKokres] a Bratiskava II=B2 zmen na Bratislava II.=B2 Totez pro zbyvajici dve Bratislavy.

 Pak vymaz kategorii tagu a spust znovu divider.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#39 Gelda

Gelda

    Gelda

  • Members
  • PipPipPip
  • 177 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 18:19

Pridam dotaz: je mozne nejakym zpusobem zmenit zarovnani popisku v mapach? Pri pouziti plneho nazvu oblasti by se urcite vice hodilo zarovnani na stred nez doleva.

 

Zkousel jsem hledat i v parametrech MapGenFromState, ale nic jsem nenasel.

Přiložené miniatury

  • scr01.png

Tento příspěvek byl upraven od Gelda: 19 září 2014 - 18:21

  • 0

GPS: Garmin Oregon 450, Nexus 7 2013 3G, HTC Desire X

Blog: manuály pro a:Drake


#40 martinracek26

martinracek26

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 085 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2014 - 18:47

Poradíte mi jak přes CustomizedTable docílím takovéto tabulky s nejvýše nalezenýma kešema? Nějak se mi to pořád nedaří chtěl bych tam řekněme 20 nejvýše nalezených.

 

vyska

  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama