Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

občasná závada na radaru - aktuální poloha se pohybuje po přímce


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
5 odpovědí na toto téma

#1 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 155 příspěvků(y)

Publikováno 21 září 2014 - 15:27

Občas (řekněme každou desátou cache) se stane, že přepnu na radar a ten funguje ve zvláštním režimu - vykreslí přímku, ta je pokaždé z jiného směru a svou polohu už nemění. Tečka, která symbolizuje moji vlastní polohu, se pohybuje pouze po ní. Vzdálenostně to koresponduje - když se ke keši blížím, jede i tečka po přímce ke středu, když se vzdaluju, vzdaluje se.

Když přepnu na kompas a zpět, nepomůže to.

 

Stalo se někomu dalšímu?


Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 21 září 2014 - 15:28

  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

 
 

 

 


#2 HubdaTeam

HubdaTeam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 102 příspěvků(y)

Publikováno 22 září 2014 - 8:37

Nechtel jsem Ludka plasit, takze jsem o tom mlcel a pouzival na priblizeni radar z "GPS Status". :)

Mohu ale potvrdit stejne chovani co popisujes. Navic se casto a:Drakovy radar spatne otaci (skace, zadrhava se) a ukazuje narozdil od zminovaneho "GPS Statusu" spatny smer ke kesce (casto jakoby pristup ze severni strany).

Bohuzel si nepamatuji od jake verze to zacalo zlobit. Urcite ale drive fungoval na vybornou.


  • 0

#3 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 830 příspěvků(y)

Publikováno 22 září 2014 - 8:50

tohle jsem psal už před několika týdny a kdosi (ne Ludek) odpověděl že to odstrani jakymsi šachováním v nastavení. Mně se to nepodařilo... a tak stále čekám na odpověď od LudekV


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#4 Sedek

Sedek

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 22 září 2014 - 13:19

Jo, to jsem odpovídal já. V hlavní obrazovce volba Filtr / Poloha / Referenční bod - musí být nastaveno poloha z GPS, jinak dělá aplikace při přepnutí na radar něco takového. Ale samozřejmě to může být i něčím jiným...
  • 0

#5 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 830 příspěvků(y)

Publikováno 22 září 2014 - 23:08

Zkusil jsem nastavit, zítra se (snad) uvidí


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#6 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2014 - 5:57

Vypadá to, že to tak je. Něco s tím provedu, zatím si nastavujte ve filtru referenční bod GPS.


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama