Přejít na obsah


Fotka

DSGC2


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1 odpovědí na toto téma

#1 Twins-NB

Twins-NB

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 20 říjen 2014 - 8:15

Ahoj.

Četl jsem příspěvky pro téma DSGC. I když mě osobně vytvoření této megasérie dost naštvalo a docela mi geocaching otrávilo, uznávám, že každý má jiný vkus a nikomu nelze brát jeho názor.

Jedinou připomínku mám k tomu, že tímto nesmyslem owner otravuje obrovskou část uživatelů, kteří s tím nechtějí mít nic společného a plete se jim to do vyhledávání. Pokus se pletu, prosím o radu, jak vytvořit "ignore list", když nemám placené PM.

Geocaching dělám jen pro radost a ne pro nějaké body. Nevím, proč by se mi nesmysl typu DSGC měl vždy plést při vyhledávání v okolí. Považuji to za diskriminaci těch, co si PM neplatí... Pokus se pletu, omlouvám se, rád si nechám poradit.

No, nedalo mi to na musím napsat ještě jednu věc. Už jsem viděl několik avíz reviewerů ownerům, kteří dlouhou dobu neopravili porušenou keš s pobídkou na archivaci, pokud to nenapraví. Myslím, že DSGC je klasickou ukázkou, autor se ani nemůže o takové množství dobře starat. Doufám, že na něho bude vyvíjen tlak....


  • 0

#2 DarkLord Reviewer

DarkLord Reviewer

    Advanced Member

  • Reviewer
  • PipPipPip
  • 400 příspěvků(y)

Publikováno 20 říjen 2014 - 11:23

Zdravím.

První část dotazu je bohužel obávám se směřována na nepravé osoby. Zobrazení nejbližších keší je funkcí stránek geocaching.com, nikoliv tedy záležitostí reviewerů, kteří mají na starosti toliko otázky spojené s dodržováním pravidel keší. Doporučuji ti tedy obrátit se na podporu Groundspeaku.

Dovolím si však osobní, tedy nereviewerovský dovětek: Nedomnívám se, že bys byl diskriminován jen tím, že máš bohužel tu smůlu a tvé souřadnice domova se nachází v blízkosti zmiňované série. Funkce zobrazení nejbližších keší ti nicméně evidentně dle tvého vyjádření funguje správně, neboť ti nejbližší keše skutečně zobrazuje, jak má.

 

Pokud s tímto nejsi spokojen, máš v zásadě 3 možnosti:

1. sérii odlovit a tím se ti přestane zobrazovat v seznamu nejbližších,

2. zaplatit si prémiové členství, neboť funkce ingore listu je funkcí prémiovou, tedy umožňuje platícím členům na rozdíl od neplatících využívat určitých výhod (ostatně poskytnutí výhod za úplatu je právě smyslem vytvoření 2 modelů užívání funkcí stránek geocaching.com, ale i jiných stránek, jelikož kdyby platící členové měli stejné funkce jako neplatící, nebyli by motivováni k hrazení příspěvků),

3. pozeptat se zde na fóru, zda neexistuje nějaký jiný způsob nahradit chybějící funkci ignore listu i pro BM - namátkou mě napadají hned 2, ale to se již vracím do funkce reviewera, takže ti je v důsledku zachování zájmů Groundspeaku neprozradím.
 

 

K druhému dotazu - až se skutečně owner přestane o dané keše starat a bude-li tato skutečnost nahlášena některým z cacherů prostřednictvím Needs Archived logu, pak se tím jistě bude příslušný reviewer zaobírat. Do té doby však nemůžeme hovořit o nějakém, byť i jen preventivním, zásahu.

 

DarkLord Reviewer


  • 7




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama